Şimdi Ara

Hayrettin ve kurgu videosu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle video , biliyorum izleme sayısı katacağız ama ..

Hayrettini uzun süredir takip ederim ve aramızda bilenler bilir , kurgu videolarını yapıyor aslında sorun kurguda değil , bu videoda, Şöyle anlatmak gerekirse ( Alıntı )

Hayrettin bir video çekiyor, adı Amerika'da aç kalmak. Düzgün kıyafetlerle gidip insanlara aç olduğunu ve bir dilim pizza verip veremeyeceklerini soruyor. Kimse buna vermiyor. Sonra ekipten biri bir evsize pizza götürüyor ve Hayrettin de sonra gidip ondan pizza istiyor. Adam da paylaşıyor. Sonra adam türk çıkıyor ve sohbet ediyorlar. Adam Amerika'nın ( Avrupada dahil videoda söylüyor :d ) 320 milyon nüfusu olduğunu ve "90 milyon" kişinin işsiz olduğunu söylüyor. Memleket sevdası, hasret konuşuluyor. Benim kanıma göre bu video son zamanlarda yurtdışına gitmek için yol arayan ama şüphede olan insanları amacından vazgeçirmek, vatan sevdasını pekiştirmek adına çekilmiş bir video. Ama artık insanlar bu tür durumlara inanmıyor, iyi yapıyor. Verdiğin emeğin hiçe sayıldığı, dünya ülkelerinde adam yerine konulmadığın, eğitim almak istesen bildiğini unutacağın, adalet sistemine güvenemeyeceğin, insanların asık surat, birbirine kazık atma hevesiyle yanıp tutuştuğu, içtiği sigaranın %85'inin, aldığı arabanın kendi fiyatının 3 katı vergi olduğu bir ülkede yaşamak istemeyen insanları engelleyemeyecekler

Şimdi yukarıdakini okuduysanız konuyu anlamışsınızdır , birde Homeless yani Evsiz denilen şahsın resmi ve facebook profili

Hayrettin ve kurgu videosu

Evet adam hugo bosslar la falan takılıyor , ayrıca facebook profilinden de anladığım kadarıyla derin bir islamcı .

Zaten videoda bir sürü saçmalık var koca amerika da türk çıkmasını geçtim , daha hayrettin birşey söylemeden adam direk amerika ve avrupaya giydirmeye başlıyor , komik durumu düşmüşler .

Ben insanları kandırdıkları için sinir oldum ve paylaştım , hayrettin yanlış yolda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Reacher -- 9 Ağustos 2019; 11:45:54 >

• Şunu ayırt edelim Amerika'ya iyi derece ile okulunu bitirmiş akademiye,silikon vadisine vs giden başarıları insanlar ile gideyimde ne iş olursa yaparım diyenler bir değil. Nitelikli iş gücüne büyük saygı ve ıstihdam var ama gerisi 3.sınıf vatandaş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayrettinin yaptığı yanlış belki ama bu alıntı yaptığının yazdığı daha yanlış adam kurgu da olsa yurtdışına olan ilgiyi azaltmayi amaclamis bunu ifşa etmek çok mu mantıklı.Video kurgu diyeceksen kanıtını göster geç, boş boş konuşmuş. sinir oluyorum artık şu internete girince

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam fakat insanları kandırmak , yanlış yönlendirmek hoş değil bence.

Videoda öyle konuşmak yerine , Biz neden Amerika gibi olmayalım biz neden avrupa ülkeleri olmayalım gibisinden konuşulsa daha iyi olurdu .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.