Şimdi Ara

Hayri hiçler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu dede bos konuşmaz; ERSUN BAVULLARI TOPLUYOR, FENERBAHÇE'DE YEPYENİ BİR DONEM BAŞLIYOR.. Macera bitti, Ersun gitti

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• daha yeni geldi yav
  • Ben şunu anladım. Bugün Gs de Terim gitse. Gs, fb den veya bjk den farklı olmayacak. Problem oyuncu yetişmemesi. Ve teknik ekibin fakirleşmesi. Yani problem sizde değil. Arap ve Rus lar işe çomak soktu. Morinhonun düştüğü halleri görmüyormusunuz. Her yerden darbe yedi futbol. Endüstri oldu. E ne bekliyorsun. Birşey beklemeyin. Bugün her ülkede bir tatminsizlik var. Barçaya bakın anlarsınız. Sadece bir örnek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert_Jeksin

Ben şunu anladım. Bugün Gs de Terim gitse. Gs, fb den veya bjk den farklı olmayacak. Problem oyuncu yetişmemesi. Ve teknik ekibin fakirleşmesi. Yani problem sizde değil. Arap ve Rus lar işe çomak soktu. Morinhonun düştüğü halleri görmüyormusunuz. Her yerden darbe yedi futbol. Endüstri oldu. E ne bekliyorsun. Birşey beklemeyin. Bugün her ülkede bir tatminsizlik var. Barçaya bakın anlarsınız. Sadece bir örnek.

Ha ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya bu dede bi gitsin isine gecen sene neymari getiriyodi bu bize

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalan.
  • Hayri Hiçler büyük kolpa inanmayın. Dediği doğru olabilir ama. Üzülürüm Ersun Hoca'ya. Başarılı olacağına dair ümidim az ama Fenerbahçeli adam bi yerde üzülüyor insan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Polat Alemdar Ağlıyor
    6 yıl önce açıldı
    Cem Yılmaz bitmiş
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hiçbir zaman dolu konuştuğunu görmedim.
  • bir kere dediği çıkmadı bu adamın
  • Sorun dolaylı yoldan antrenörde. Baroni, Krasic, Yobo vb. gibi adamları gönderilecekler listesine eklemesi lazımdı.
  • bu adam boş konuşmaz mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeagueOfLegends

Bu dede bos konuşmaz; ERSUN BAVULLARI TOPLUYOR, FENERBAHÇE'DE YEPYENİ BİR DONEM BAŞLIYOR.. Macera bitti, Ersun gitti

hangi kanalda çıkıyor bu adam? eskiden foxta adnan aybaba ile her programda kavga ederdi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.