Şimdi Ara

HAYVAN BARINAKLARINDAN KÖPEK SAHİPLENME NASIL OLUYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
5.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamın Aleykum beyler ben öğrenciyim ablam dershaneden çıkarken bir sibirya kurdu görmüş Fiyatı 350TL İnanılacak gibi değil doğrusu çokta tatlı bunu almak için karar verdik para biriktiricez tek yapmam gereken nasıl daha kolay bir şekilde biriktirmem işe gireecem hafta sonları orada çalışacağım ama bulamıyorum ne yapayım şans oyunlarına mı kafa yorayım arkadaşlar vardır parlak fikirli birisi. GÜNLÜK HARÇLIĞIM 5 TL+exta haftalık 40-50 tl oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alyconee1 -- 24 Aralık 2012; 0:30:56 >

• Köpeklerin para ile alınmasına karşıyım. Hayvan ticaretini destekliyor. Gönüllü sahiplendirme veya yavru olarak tanıdıktan falan talep et.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha detaylı anlatır mısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: alyconee1

Daha detaylı anlatır mısın

Hayvan barınağından alabilirsin ya da Facebook'ta köpekleri sahiplendiren sayfalarla irtibata geçebilirsin.

• Haftada 50 lira harcıyorum diyorsun bunu düşür . Günlük 2 lira harcasan 14 lira eder. Bir haftada 36 lira ise 4 haftada 144 lira . 3 ayda toplarsın parayı. (Üstünede ek sana kalır.)
  • Arkdaşlar artık parayı direk kumbaraya atıyorum harcamıyorum hayvan barınaklarında köpek alım fiyatları ne kadar ?
  • Köpekleri para ile satın aldığın zaman, köpekleri sevgiden yoksun yemini verip çiftleştirdikten sonra yavrularını satan adamların piyasasını destekliyor, onların sonsuza kadar köpekleri satmasını sağlıyorsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Barınak ücretsiz verir fakat bir miktar bağış yap alırken tavsiyem ayrica almakla bitmiyor mamasiydi asisiydi tasmasi traşi bunlar içinde para lazim

• Tamam arkadaşlar bir haski buldum antalyadan yuva aranıyormuş yarın arayacağım sahibini.
  • BARINAKLAR ÜCRETSİZ. 1-2 TORBA MAMA AL İSTEDİĞİN KÖPEĞİ VERİRLER.
  • Peki arkdaşlar bu köpeğin tasmasıydı bakımıydı aşıalrıydı kısırlaştırılmasıydı ne kadar tutar ?
  • İşe girsem daha iyi olacak hafta sonları için.
  • quote:

Peki arkdaşlar bu köpeğin tasmasıydı bakımıydı aşıalrıydı kısırlaştırılmasıydı ne kadar tutar ?

git barınaktan al bir tane nerde yasadigini bilmiyorum zaten sibirya kurdu pasalar gibi yasiyordur çünkü 350 tl ediyor barinaktakiler aç susuz ve bazılarını nfare zehir iverip öldüyorlar 1 can 1 candır barınaktan aldımı beledeyi ait veterinerler bedavaya tedavi ası vb seyler ediyor ..
  • Kesinlikle barınaklardan veya bakamayıp sahiplendirmek isteyenlerden al ben çok görüyorum facebook kullanıyorsan bir kaç sayfa önerebilirim. pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoonDeath

quote:

Peki arkdaşlar bu köpeğin tasmasıydı bakımıydı aşıalrıydı kısırlaştırılmasıydı ne kadar tutar ?

git barınaktan al bir tane nerde yasadigini bilmiyorum zaten sibirya kurdu pasalar gibi yasiyordur çünkü 350 tl ediyor barinaktakiler aç susuz ve bazılarını nfare zehir iverip öldüyorlar 1 can 1 candır barınaktan aldımı beledeyi ait veterinerler bedavaya tedavi ası vb seyler ediyor ..

Tamam kardeşim sağol cuma günü gidip ziyaret edeceğim.
  • bir hevesle köpek alma bakımı kolay değil yani alıp tekrar barınağa yollama , köpek bişekilde hasta olur masraf çıkartır , haftasonu işe girmekle karşılayamazsın sorumluluk almadan ciddi ciddi düşün
  • Köpek bakımı zor , eğer hayvan alacaksanız Hamster veya Guinea Pig alın
  • Kararım kesin kardeşim babam THY Güvenlik şefi 4.500 tl mmaş alıyor annemde sekreter 1000 o alıyor aslında onlar gönlü olsa direk alacaz ama doğru hayvan ticaretine hayır barınağa gidecem.
  • Öğrenmek istediğim bir şey daha var öyle isteyince tak diye veriyorlar mı ? yoksa hakkımızda birkaç şey öğrenip nerde barınacağını soruyorlar mı ?
  • quote:

Öğrenmek istediğim bir şey daha var öyle isteyince tak diye veriyorlar mı ? yoksa hakkımızda birkaç şey öğrenip nerde barınacağını soruyorlar mı ?

Husky köpeğini diyorsun sanırım. Buradan gönüllü sahiplenebilirsin;

www.sahibinden.com
    sahibinden.com Hata Sayfası
    http://www.sahibinden.com/hayvanlar-alemi-evcil-hayvanlar-kopek-husky

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.