Şimdi Ara

HAYWAN NASIL YAKALANIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    AMA HAYWAN NASI YAKALANIO BİLEN WAR MI

• ilk önce 1dan[lvl 10]olucan sonra gidecen dragon castle a ve lord sagunun dört kösesinde 4 adam var bunlar warrior , psychian , assasin , ve hunter trainerları bunlardan hunter trainer a gidicen ve first job .... gibi bişi var dı onu seçcen sonra o sana bi kitap fln vercek bu kitabı I tuşuyla inventoryi açcan ve kitabın üstüne gelerek sağ tıklayıp kullancan ama kitabı kullanman için int özelliğnin belli bi seviyede olması lasım kaç olduuunu hatırlamıorum neyse kullandıktan sonra B tuşuna bastıında açılan yerden en üstte kitabı görürsün ve +,- gibi 3 işaret var kitabın yanında + ya basarak skill point harcıosun kitaba daha onra da tame die bi özellik açılıo buna basılı tutuosun ve alttaki slotlara getiriosun ondan sora lvl 9 kurtların oraya gidiosun ve kurtun canını 5-10 arası yapıosun ve bu özelliği kullanıosun amahayvanı yakalaman için elinde kılıç olması lasım
    benden sana tavsiye ilk önce yumrukla canını indir daha sonra 5-10 arasına gelince eline kılıcı al ve özelliği kullan bu şekilde daha rahat olur

• quote:

Orijinalden alıntı: silov

ilk önce 1dan[lvl 10]olucan sonra gidecen dragon castle a ve lord sagunun dört kösesinde 4 adam var bunlar warrior , psychian , assasin , ve hunter trainerları bunlardan hunter trainer a gidicen ve first job .... gibi bişi var dı onu seçcen sonra o sana bi kitap fln vercek bu kitabı I tuşuyla inventoryi açcan ve kitabın üstüne gelerek sağ tıklayıp kullancan ama kitabı kullanman için int özelliğnin belli bi seviyede olması lasım kaç olduuunu hatırlamıorum neyse kullandıktan sonra B tuşuna bastıında açılan yerden en üstte kitabı görürsün ve +,- gibi 3 işaret var kitabın yanında + ya basarak skill point harcıosun kitaba daha onra da tame die bi özellik açılıo buna basılı tutuosun ve alttaki slotlara getiriosun ondan sora lvl 9 kurtların oraya gidiosun ve kurtun canını 5-10 arası yapıosun ve bu özelliği kullanıosun amahayvanı yakalaman için elinde kılıç olması lasım
    benden sana tavsiye ilk önce yumrukla canını indir daha sonra 5-10 arasına gelince eline kılıcı al ve özelliği kullan bu şekilde daha rahat olur
    basit bi soru;

wariorda hunterlık yapabilir mi o kitabı alınca..

• quote:

Orijinalden alıntı: Playa$

basit bi soru;

wariorda hunterlık yapabilir mi o kitabı alınca..

Alıntıları Göster
    OKE TEKRAR SAOL
  • quote:

Orijinalden alıntı: X_Sheitan_X

OKE TEKRAR SAOL

Alıntıları Göster
    hayır yapamaz arkadaşım hunterlik saten warrior asasin gibi bi özel job bide ore çıakrıo hayvanın canını azaltıosun tame skillini yapıosun gelirse ölüo çantana gelio gelmesse canı fullenio baştan yapcan ole ben 10 dk da 10 tane kurt yakaladıydım arkın cahrıyla ama mount tamelemek feci zor (kaplan geyik fln) can basıolar canını azaltmak zor bikere o valla tameleyene helal diom ama belki ilerde azaltmadan geliodur skilli güçlendirince bilimom...

bide bana char verebilecek varmı abim şifreid eiştirmiş vermio 23 lvl char gitti baştan kasmayada üşeniom biri yardım ederse yada char verirse olabilir ama

• quote:

Orijinalden alıntı: _Nameless_

hayır yapamaz arkadaşım hunterlik saten warrior asasin gibi bi özel job bide ore çıakrıo hayvanın canını azaltıosun tame skillini yapıosun gelirse ölüo çantana gelio gelmesse canı fullenio baştan yapcan ole ben 10 dk da 10 tane kurt yakaladıydım arkın cahrıyla ama mount tamelemek feci zor (kaplan geyik fln) can basıolar canını azaltmak zor bikere o valla tameleyene helal diom ama belki ilerde azaltmadan geliodur skilli güçlendirince bilimom...

bide bana char verebilecek varmı abim şifreid eiştirmiş vermio 23 lvl char gitti baştan kasmayada üşeniom biri yardım ederse yada char verirse olabilir ama

Alıntıları Göster
    Sadece Hunter job a sahip olabilenlerde teyim skili war (tame) bu skill sayesinde arkadasin dedigi gibi wolflarla baslayarak daha sonra daha iyi yaratiklari tame edebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: faim(PuLse)

Sadece Hunter job a sahip olabilenlerde teyim skili war (tame) bu skill sayesinde arkadasin dedigi gibi wolflarla baslayarak daha sonra daha iyi yaratiklari tame edebilirsin

Alıntıları Göster
    peki hunterlar güçlümü binm bi ark oynuyor en hızlı lvl atlıyan assas dedi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MU ARCHANGEL NE BU BÖLE LAN
    19 yıl önce açıldı
    Hangi Yaratık Nerede Çıkar ?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgun1993

peki hunterlar güçlümü binm bi ark oynuyor en hızlı lvl atlıyan assas dedi

Alıntıları Göster
    hunterlar hakkinda fazla bir bilgim oldugu soylenemez ama assaslar hizli kasilir ewt o konuda hakli birazda senin oynamana bagli ... !
  • quote:

hunterlar hakkinda fazla bir bilgim oldugu soylenemez ama assaslar hizli kasilir ewt o konuda hakli birazda senin oynamana bagli ... !

Alıntıları Göster
    hunter kasması kolay mı lütfen cevap verin!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgun1993

hunter kasması kolay mı lütfen cevap verin!!!

Alıntıları Göster
    walla ben hunterim gayet hızlı kasılıo
  • quote:

Orijinalden alıntı: X_Sheitan_X

walla ben hunterim gayet hızlı kasılıo

Alıntıları Göster
    olaya isi ilen biri el koymus :D ama bence eger kasmayi bilirsen her char kolay kasilir :)
  • quote:

olaya isi ilen biri el koymus :D ama bence eger kasmayi bilirsen her char kolay kasilir :)

Alıntıları Göster
    doru sölüon ama spearcılar az mana yiyip ii vuruo koaly kasılıo herlade..
  • quote:

doru sölüon ama spearcılar az mana yiyip ii vuruo koaly kasılıo herlade..

Alıntıları Göster
    ben sword kullaniyorum ve gayet hizli kasabiliyorum bence character deil o char ile oynayan onemlidir..!
  • quote:

ben sword kullaniyorum ve gayet hizli kasabiliyorum bence character deil o char ile oynayan onemlidir..!

Alıntıları Göster
    oda doru

valla ben 28 lvl im 38 39 lvl amphibian scorpion fln kesiom hemde toplu potun kralını ahrcıom ama çok hızlı kasılıo hiç yatmıom ama 2 dk da 100 potunda dibine vuruom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Nameless_ -- 16 Ekim 2006; 20:38:12 >

• quote:

oda doru

valla ben 28 lvl im 38 39 lvl amphibian scorpion fln kesiom hemde toplu potun kralını ahrcıom ama çok hızlı kasılıo hiç yatmıom ama 2 dk da 100 potunda dibine vuruom

Alıntıları Göster
    spearla yakalanıyomu

• Ya bende yapıom canını 5-10 arasındayken skili kullanıom kurtun canı doluo başkada bişiy olmuo nasıl yakalanıo bi tan olarak açıklarmısınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufsametkoc

Ya bende yapıom canını 5-10 arasındayken skili kullanıom kurtun canı doluo başkada bişiy olmuo nasıl yakalanıo bi tan olarak açıklarmısınız
    o fail verdi demektir yani yapamadın demektir onun canını 20 nin altına indir yap ole ölene kdr yap sen skilli vurunca hayvan ölcek çantana bakcan kurt gelmiş
  • Ohbe sonunda bendde yakaladım 12 yi geçkin kurt yakaladım bişi daha sorcam tek kurt mu avlanıo yoksa başka hayvanlardamı yakalanıosa ben yakalayabilirmiyim lwlim 12 ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazyknıght

spearla yakalanıyomu

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: crazyknıght

spearla yakalanıyomu

Rod'u hunter mı yapçan ne spear ı?

• quote:

Orijinalden alıntı: NinJaFu

quote:

Orjinalden alıntı: crazyknıght

spearla yakalanıyomu

Rod'u hunter mı yapçan ne spear ı?

Alıntıları Göster
    arkadaşlar peki yanımıza aldığımız bu kurtları nereye koyuyoruz bizimle birlikte nasıl atac yapıyor ...ben wolf u at şeklinde olan kutuya koydum fakat yanımda kurt görünmüyor..ne yapmamız lazım.....

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.