Şimdi Ara

Hazır Kart - gencTarife -'12 Nisan 2011 itibariyle yurtiçi her yone SMS gönderim ücreti 41,50 Kuruş olarak değişecektir.'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.turkcell.com.tr/bireysel/tarifeler/hazirkart/genctarife

12 Nisan 2011 itibariyle yurtiçi her yone SMS gönderim ücreti 41,50 Kuruş olarak değişecektir.

• vatana millete hayırlı olsun. btk sağolsun operatörlerin adamı oldu çıktı
  • zammı olmuş ne? 40kuruş gidiyordu
  • kısaca yuh diyorum. artık bu tarifenin gençlere özel bir yanı kalmadı. allahtan vodafone geçtimde rahatım az para gidiyo
  • yuh ya bi smn 41.5 kuruş yuh
  • Vodafone'a 1-2 :) kalmasın gençler
  • 10 tl'ye 5000 sms alırsın olur biter...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Loading
    10 tl'ye 5000 sms alırsın olur biter...

gençtarifeliyim.. dediğin dogru sms paketi alıyorum bu haberi okumasam bilmezdim bile.
  • konuşma paketleri iyiye gidiyor da mesaj paketlerine bi ekleme lazım. ayda 50 sms kullanan da 5000 alıyo 300 kullanan da 5000 alıyo. 5 liraya fln 100 sms heryöne verse süper olur.
  • Artık mesaj paketi kullanmıyorum. Vodafone'da her yöne 500 sms e zam yapınca iyice can sıkıcı oldu. İlla 9-10 liralık paket satacaklar. Eldekinden de oldular, hiç almıyorum artık.
  • sabit ücretsiz faturali genc tarifede de diger operatoru aramanin dk.si 41,5 kr. sms fiyati 41,5 kr. olarak degisecek fatura detayinda yaziyor.
  • vay adiler vay :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA006
    konuşma paketleri iyiye gidiyor da mesaj paketlerine bi ekleme lazım. ayda 50 sms kullanan da 5000 alıyo 300 kullanan da 5000 alıyo. 5 liraya fln 100 sms heryöne verse süper olur.

bende ondan şikayetçiydim hocam. fazla kullanmadığım halde her ay 10tl gidiyodu. vodafononun heryöne 500 smsi çok avantajlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: fusem

sabit ücretsiz faturali genc tarifede de diger operatoru aramanin dk.si 41,5 kr. sms fiyati 41,5 kr. olarak degisecek fatura detayinda yaziyor.

Vay anasını konuşmaya da zam.
  • bunlar biraz adam olsa kullanıcıların ihtiyaçlarına göre paket çıkarırlar. herkes binlercesini almak zorunda kalmaz.
    örneğin 50, 100, 250, 500, 1000, 3000, 5000 gibi seçenekler olması lazım.
    mesela ben gençtarife 300 paketini kullanırdım hep, ama kaldırdılar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.