Şimdi Ara

Hazır Kart Katlanan İnternet Kampanyası (10 TL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sadece 10 TL karşılığında Hazır Kart müşterileri internet paketlerini ikiye katlıyor!

09 Ağustos 2019 tarihine kadar geçerli

Aktif Turkcell Bireysel ön ödemeli ses veya data hattına sahip müşterilerimiz kampanyadan yararlanabilirler.

Müşterilerin kampanyadan yararlanabilmek için ücretli, internet içeren bir paket kullanıyor olmaları gerekmektedir.

10 TL ödeyerek kampanya katılımı sağladıkları anda o sırada aktif olan internet paketlerinin içerik miktarı kadar internet ve dijital servis datası tanımlanacaktır.
    Kampanyaya Turkcell mağazaları, müşteri hizmetleri, turkcell.com.tr, Dijital Operatör uygulaması ve SMS kanallarından katılabilirsiniz.

Aynı paket birden fazla kez katlanamaz, bir paket için kullanım süresi içerisinde yalnızca bir kez katlama işlemi yapılabilir.

Kampanya kapsamında sunulan internet faydaları ana paket faydalarının geçerli olduğu şartlarla verilmektedir.

Paketin ana içeriğinin bitiş tarihinde, verilen kampanya faydası da iptal edilir.
    Kampanyadan 30 gün içerisinde yalnızca 1 kez faydalanılabilmektedir.

Kampanyaya Turkcell Bayi Nakit POS kanalından katılan abonelerin TL bakiyelerine 1,5 TL yüklenecektir.

Halihazırda 4.5G aboneliği bulunmayan müşteriler Hazır Kart Katlanan İnternet Kampanyası’na katıldıklarında 4.5G abonelikleri otomatik olarak başlatılır. Müşterinin tüm kriterleri karşılaması durumunda kampanya tanımlanarak bilgilendirme SMS'i gönderilecektir.

Paket kapsamında verilen kullanım hakları sadece yurt içinde geçerlidir.

Müşterinin üzerinde herhangi bir internet paketi kotası bulunmuyorsa, paket bitim tarihine kadar kendi aşım tarifesinden ücretlendirilir.

Turkcell, internet üzerinden mesajlaşma ve ses iletişimi (IM ve VOIP), internet paylaşımı (Tethering) ve doğrudan dosya paylaşım (P2P) programları vb. hizmetlerinin internet paketleri ile kullanımlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Paket kullanım hakkı bir sonraki döneme devretmez. Ticari gelir elde etmek amacıyla kullanılamaz, satılamaz. Tespit edilen aboneler ile ilgili yasal işlem yapılacak ve hatları tek taraflı olarak iptal edilebilecektir.

Paket sadece internet erişim noktası ve Mobil Genişbant (MGB/MGBS) erişim noktaları kullanılarak yapılan bağlantılarda geçerlidir.

Ücretsiz verilen paketler, kullanım hakkı günlük, saatlik, haftalık periyodlarla belirtilmiş veya; Turkcell TV, Dergilik, BiP, Lifebox yönleri/URL’leri/uygulamaları hariç belirli bir URL/web sitesi/uygulama yönüne özel paketler kampanyadan yararlanamayacaktır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• yıllık 72 GB ile birleştirip yararlanan çok olmuştu
    yıllık tarifeleri kaldırmışlar şimdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açıklamadan anladığım kadarıyla paket dahilinde olmayan internetler katlanmıyor. Doğru mu acaba?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • doğru ana paketin 5gb ise 5gb ek verir

• __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    Hediyelerle 14-15 gb vardı 10 tl ye katlarım diye düşünmüştüm ama turkcell kapatmış önünü

Kampanyayı görür görmez, yıllık paketimizi yine katlar mı diye yoklayan ben
    Lakin hata veriyor ödemeyi almıyor..

• Bende yıllık paket yapıp katlamıştım,buna ek internet varmıdır uygun bildiğin hocam, hediyeler neler var birde?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gahmetk G kullanıcısına yanıt
    Forumda turkcell başlığından görebiirsiniz. Takip etmenizi öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DC74C27F3 -- 11 Temmuz 2019; 9:49:2 >
    Hocam bugün yaptım. Haydi gel paketini de katladı. İhtiyacı olanlara örnek olabilir

Hazır Kart Katlanan İnternet Kampanyası (10 TL)

• güzel
    peki bitiş süreleri nedir? diğerleriyle aynı gün mü bitecek yoksa 30 gün mü?

Ana paketle aynı gün hocam.

• Konuyu acan arkadsa soruyorum
    Oncelikle bilgi icin tskler
    9 agustosa kadar turkcel hattimdaki interneti katladim diyelim
    Eylul ayinda veya ekimde ay donunce yine yapabiliczmi yoksa 9 agustos tan snra yokmu boyle birsey

• Oo güzel bir aylığına ihtiyacım var zaten bende katlayayım paket yenilenince teşekkürler Turkcell

• Kredi kartıyla almıştım. Tl bakiyem 1.5 tl artmış

• quote:

Orijinalden alıntı: Oskis

Konuyu acan arkadsa soruyorum
    Oncelikle bilgi icin tskler
    9 agustosa kadar turkcel hattimdaki interneti katladim diyelim
    Eylul ayinda veya ekimde ay donunce yine yapabiliczmi yoksa 9 agustos tan snra yokmu boyle birsey
    Kampanya nisanda başlayıp mayısta bitmisti bu ay tekrar başlattılar 9 ağustos sonrası uzatılırsa önümüzdeki aylarda katlayabilirsiniz.

• Kampanyaya turkcell bayi nakit pos kanalından katılan abonelerin TL bakiyelerine 1.5 TL yükleniyor böylece katlama işi 8.5 TL'ye gelmiş oluyor.

• asabi kullanıcısına yanıt
    Dijital operatör üzerinden aldım. Bayiden değil. O yazıyı görmüştüm ama bayi dediği için bana 1.5 tk eklemes garip geldi .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.