Şimdi Ara

Hazır karttan faturaliya geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mhyi arayıp sordum faturaliya geçmek için hazır kartta ne kadar kalinmalı diye.. Kısıtlama olmadığını söylediler. Öğrenmek istediğim tam olarak şu;şu an ttdeyim Turkcell hazır karta geçip yükleme yapmadan hemen faturaliya gecebilirmiyim.yoksa yükleme yapmak zorunda mıyım?...
    Bu tarifeye geçmeyi düşünüyorum
    https://m.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/hazir-kart-faturali-hat-gecis-paketleri/kontrol-ekstra-paket?place

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hattı direkman faturalı olarak taşıyın olmazsa

• Hocam bu tarife ancak hazır karttan geçiş ile alınabiliyor

• Türk Telekom'daki faturALı hattını Turkcell'e faturaSıZ olarak geçirebilirsin, hiç sorun olmaz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: lincoln27

Hocam bu tarife ancak hazır karttan geçiş ile alınabiliyor

Bir hattımı bu tarifeye geçirdim. Eski abone olduğum için hediye gelmiyor. Siz tezekos arkadaşımızın dediği gibi Tim de bu tarifeyi istediğinizi belirtirseniz geçiş olur diye düşünüyorum. Haydi Gel Kampanyası zaten yeni faturalıya gelenler için geçerli.

Hazırkarttan geçenlere bu paket daha uygun zaten.

http://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/hazir-kart-faturali-hat-gecis-paketleri/faturali-3gb-plus-paket?source=CMS&place=campaigns_category

• Hocam dediğim gibi ben beklemeden geçmek istiyorum . Sizin dediğiniz tarife çok güzel ama en az 3 ay hazır kartta Kalmış olma zorunluluğu gerek yazıyor . Bide ben 40 tl üzerine çıkmak istemiyorum.iki tarife arasında Fizy farkı var . Fizy yıllık abonelik alınınca aylık 3 TL'ye geliyor yani 2 TL fark var oda sorun değil.yinede yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.