Arkadaşlar burada birçok saygıdeğer arkadaşımız yine birçok hazır kod paylaşmış bizimle hepsine sonsuz teşekkürler ama benim bi soru-num- var, soru-n- şu ki ben bu hazır kodları frontpagede kullanamıyorum henüz acemiyim bu konularda,bu hazır kodları frontpagede nasıl kullanabileceğimizle ilgili bilgisi olan var mı acaba??
oradaki kodları koplayayıp, frontpage in dizayn değilde kod kısmında...
<head> tagından sonrasına yapıştıracaksın...
zaten orada anlatımı mevcuttur...
Çok sağol arkadaşım ya bunlar acemi soruları biliyorum ama bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp di miBu arada js. içinde aynı şey geçerli di mi?
evet...
mayazb arkadaşım tabiki sorcaksın bilmediğin şeyleri inan burdaki herkez bu yollardan geçti javascript kodlarında olay bazen farklılık gösterebilir. örneğin scriptte der <head></head> tagları arasına yerleştirin veya <body></body> tagları arasına yazarsan kodları çalışır.. genelde <head></head> arasında sayfayla ilgili tanımlamaları yaparsın <body></body> arasınada sayfanın geri kalanını yazarsın
Örneğin; <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1254"> Burda da sayfanın dil kodlaması yapılır. <title>Deneme</title> Burası Browserda görünecek başlığı belirtir. </head>