Şimdi Ara

Hazır kodları microsoft frontpage'de kullanım??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar burada birçok saygıdeğer arkadaşımız yine birçok hazır kod paylaşmış bizimle hepsine sonsuz teşekkürler ama benim bi soru-num- var, soru-n- şu ki ben bu hazır kodları frontpagede kullanamıyorum henüz acemiyim bu konularda,bu hazır kodları frontpagede nasıl kullanabileceğimizle ilgili bilgisi olan var mı acaba??

• oradaki kodları koplayayıp, frontpage in dizayn değilde kod kısmında...

<head>
    tagından sonrasına yapıştıracaksın...

zaten orada anlatımı mevcuttur...
  • Çok sağol arkadaşım ya bunlar acemi soruları biliyorum ama bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp di miBu arada js. içinde aynı şey geçerli di mi?
  • evet...
  • mayazb arkadaşım tabiki sorcaksın bilmediğin şeyleri inan burdaki herkez bu yollardan geçti
    javascript kodlarında olay bazen farklılık gösterebilir. örneğin scriptte der <head></head> tagları arasına yerleştirin veya <body></body> tagları arasına yazarsan kodları çalışır.. genelde <head></head> arasında
    sayfayla ilgili tanımlamaları yaparsın <body></body> arasınada sayfanın geri kalanını yazarsın

Örneğin;
    <head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1254"> Burda da sayfanın dil kodlaması yapılır.
    <title>Deneme</title> Burası Browserda görünecek başlığı belirtir.
    </head>

<body>
    <p>Deneme</p> burdada sitenin aslını yaparsın
    .............
    ....
    ......
    ...
    </body>

böle bişiyler işte zaten frontpage kullanıyosan sen normal tasarla html kodlarını program ayarlar ama işin mantığı budur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.