İsterseniz bana kızın, isterseniz küfredin, isterseniz engelleyin. Bu ülkenin 6'lı masadan beklediği, ülkenin refahı için, daha nasıl iyi yönetilebilir düşüncelerinin hakim olması için, ekonomisinin düzelmesi için, gençlerin geleceği için hep beraber ortak karar alıp aklı başında bir aday çıkarmasıydı. Fakat ne oldu? Sayısız yenilgiye rağmen yine KK'yı aday gösterdiler. Neden bir Mansur Yavaşı çıkarmadılar İmamoğlunu çıkarmadılar. Yemin ederim ki kimsenin ülkenin geleceğini düşündüğü yok. Herkes aman rahatım bozulmasın düşüncesinde. Muhalefet kalayım, mecliste kalayım maaşımı alayım kendi çevremi doyurayım kendimi doyurayım derdinde. Daha kendi aralarında bile anlaşamayan bu masa gelip ülke mi yönetecek cidden bunlardan beklentiniz var mı. Merak etmeyin bu böyle giderse Reis 20 yıl daha ülkemizin başında olacak. |
Hazır Olun Reis Gümbür Gümbür Geliyor

-
-
Reisin gümbür gümbür geldiği yok muhalefet gümbür gümbür kendini yok ediyor.
-
Küfür ettik
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
böyle bir seçmen kitlesi var adamın cidden ilginç
23 DERECEtwitter
“📌AKP'li bir şahıs: ''Yeri gelirse hükümete namusumu da kurban ederim.'' (@OrtaRefujHaber)”https://twitter.com/yirmiucderece/status/1632128798287118339 -
Bu yaşananlar neden parlamenter sistem ve koalisyonlara geri dönmememiz gerektiğinin çok güzel bir özeti oldu. Halk bunu görüyor. Bu ülkenin eski parlamenter sistemi kabul etmesi artık imkansız. Muhalefet mevcut olanı iyileştirmeye yönelik adımlar atar, vaatler verirse gelecek seçimlerde şansı olabilir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ben forumda ve heryerde boşuna demiyorum
MELHAME-İ KÜBRA LAZIM
DÜNYANIN ARINDIRILMASI LAZIM
SİSTEM KURU İLE BERABER YAŞIDA YAKIYOR SİSTEM/DÜZEN BOZUK
bu şuursuz çoğunluk islam ile rahatça kandırılıyor
sistemin yöneticileri ile beraber tagutlar ile beraber yıkılması lazım yoksa hiçbiryer düzelmez
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 5 Mart 2023; 14:35:22 > -
Peynir Altı Suyu Tozu mu içtin şişirmişsin reisi yine.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-032E64000 -- 5 Mart 2023; 18:5:21 >
-
Yazının sonuna ben akp li değilim yazmayı unutmuşsun
-
Rte nin gümbür gümbür geldiği yok, herşeyi batırmış vaziyette kaybetme yolunda giderken ona yardımcı olan bir muhalefet var. Durum sadece bu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
tamam bakkal amca. ilaç zamanın gelmiş, iç de uyu biraz
-
Reisin gümbür gümbür geldiği yok muhalefet gümbür gümbür kendini yok ediyor. |
![]()
|
böyle bir seçmen kitlesi var adamın cidden ilginç ![]() “📌AKP'li bir şahıs: ''Yeri gelirse hükümete namusumu da kurban ederim.'' (@OrtaRefujHaber)” https://twitter.com/yirmiucderece/status/1632128798287118339 |
Son günlerinizin keyfini çıkarın
![]() |
Reis gümbür gümbür gidiyor gibi son durumda, bakalım değişmezse :D |
Yazının sonuna ben akp li değilim yazmayı unutmuşsun |
Küfür ettik
|
%40 alırsa başarılı sayarım. akp gidici.
|
Yavaş gelsin. En son gümbür gümbür geldiğinde dolar 20 tl oldu. Enflasyon resmisi %80 hissedilen %180. Bir ülke nasıl batırılır Erdoğan'dan öğrendik. Bütün bunlara rağmen gümbür gümbür gelecekse. Türkiye gümbür gümbür yıkılır. Altında kalırız. |
Benzer içerikler
- söke bağarası bülbül hoca bakım günleri
- ünal canbey twitter
- grup seks
- kaçak elektrik cezası ödenmezse ne olur
- en rahat meslekler
- mta fay haritası
- mobil veri açık ama internete giremiyorum
- türkiye"nin en büyük sanayi siralamasi
- kuantum bilgisayar nedir
- adıma şirket var mı sorgulama
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X