Şimdi Ara

Hazır Pc ye ekran kartı takmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamun Aleyküm Beyler. Tam emin olmak için soruyorum benim hazır bir pc im var ve içine Allah nasip ederse gtx 950 veya 960 takmayı düşünüyorum ve yanınada psu alıcağım bir uyumluluk sorunu çıkarmı . Pc im özellikleri i7 4790 8 gb ram gt 730 anakart tam gözükmüyor pc casper marka o yuzden sormak istedim ben de anlayanlar varsa cevaplarını bekliyorum teşekküler

• Takarsın takmasınıda kasa casper ise kasayıda değiştirmelisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: l3mirl

Selamun Aleyküm Beyler. Tam emin olmak için soruyorum benim hazır bir pc im var ve içine Allah nasip ederse gtx 950 veya 960 takmayı düşünüyorum ve yanınada psu alıcağım bir uyumluluk sorunu çıkarmı . Pc im özellikleri i7 4790 8 gb ram gt 730 anakart tam gözükmüyor pc casper marka o yuzden sormak istedim ben de anlayanlar varsa cevaplarını bekliyorum teşekküler

Kasa hazır olunca içindekiler farklı bir teknolojiyle üretilmiyor , uzaydan gelmiyor sonuçta. Takabilirsiniz bir sorun olmaz.
  • Yazmadan edemicem. O işlemciye o ekran kartı takılırmı ya. Bu sisteme 2500 tl vermişsinizdir. Milleti ayakya götürüyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yunuzeus

Yazmadan edemicem. O işlemciye o ekran kartı takılırmı ya. Bu sisteme 2500 tl vermişsinizdir. Milleti ayakya götürüyorlar.

yav yaptık bir hata o zaman bu kadar anlamıyordum 1 yıl felan oldu pc yi alalı zaten gtx 960 işimi görür diye umuyorum tesleri felanda izledim
  • l3mirl kullanıcısına yanıt
    Güç ksynağı ne durumda..

• Pahallı bi tecrübe olmuş size. Konuyla ilgili olarak arkadaşın dediği gibi güç kaynağınız marka model nedir. Ayrıca 960 ve muadili kartlar büyük kartlar. Kasaya sığmayacaktır büyük ihtimal. Kasa ölçülerinizide yazarsanız daha net yardımcı olunur. Veya 170 tlya zalman z3 plus kasayıda kartla beraber alabilirsiniz. Bu kasanın 350 tl civarında 600w psulu modelide var. Sertifikalı mi bilmiyorum risk almak istemiyorsanız sadece kasa+500w 80+ psu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Coraair vs 550 psu ve gtx 950 /860olabilir. Altarnetif olarak 1 ay sonra rx 480 cikacak beklenebilir 850 900 civari tutar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Pahallı bi tecrübe olmuş size. Konuyla ilgili olarak arkadaşın dediği gibi güç kaynağınız marka model nedir. Ayrıca 960 ve muadili kartlar büyük kartlar. Kasaya sığmayacaktır büyük ihtimal. Kasa ölçülerinizide yazarsanız daha net yardımcı olunur. Veya 170 tlya zalman z3 plus kasayıda kartla beraber alabilirsiniz. Bu kasanın 350 tl civarında 600w psulu modelide var. Sertifikalı mi bilmiyorum risk almak istemiyorsanız sadece kasa+500w 80+ psu

Ya aslında ucuza kaçmak istiyorum illa 80 plus olmasına gerek yok yani ucuz olmasını istiyorum alabileceğim en ucuz olanından benim psum herhalde 250 w kasa biraz küçük aynn belki değiştibelirim psu içinde olanından alırım belki ya biliyorum 80 plus daha iyi ama parasıda iyi .ucuz şeyler önerirseniz sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: l3mirl

quote:

Pahallı bi tecrübe olmuş size. Konuyla ilgili olarak arkadaşın dediği gibi güç kaynağınız marka model nedir. Ayrıca 960 ve muadili kartlar büyük kartlar. Kasaya sığmayacaktır büyük ihtimal. Kasa ölçülerinizide yazarsanız daha net yardımcı olunur. Veya 170 tlya zalman z3 plus kasayıda kartla beraber alabilirsiniz. Bu kasanın 350 tl civarında 600w psulu modelide var. Sertifikalı mi bilmiyorum risk almak istemiyorsanız sadece kasa+500w 80+ psu

Ya aslında ucuza kaçmak istiyorum illa 80 plus olmasına gerek yok yani ucuz olmasını istiyorum alabileceğim en ucuz olanından benim psum herhalde 250 w kasa biraz küçük aynn belki değiştibelirim psu içinde olanından alırım belki ya biliyorum 80 plus daha iyi ama parasıda iyi .ucuz şeyler önerirseniz sevinirim

Kim deniş hatırlamıyorum ama iyi demiş. "ucuz mal alacak kadar zengin değilim"

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.