bilgisayarım da hazırda bekletme seçeneği çıkmıyor tekbildiğim yol çalıştıra powercfg /hibernate on yazmak bunuda yaptığım zaman sisteminiz bu özelliği desteklemiyor diyor lütfen yardımlarınızı bekliyorum
denetim masasında -->> görüntü ->> güç seçenekleri -->> hazırda beklet sekmesinde hazırda beklet etkinleştir e tıkla harddiskte yeterli miktarda yer varsa hazırda beklet etkinleştirilir
quote:
Orjinalden al1nt1: emrecelik
denetim masas1nda -->> görüntü ->> güç seçenekleri -->> haz1rda beklet sekmesinde haz1rda beklet etkinle_tir e t1kla harddiskte yeterli miktarda yer varsa haz1rda beklet etkinle_tirilir
hazirda bekletme sekmesi cikmiyor olebir sekme yok orada acaba yuklemekfelan mi gerekli c`de de d`de de 10 gb in ustunde bos alanim var.
Bilgisayarı HAZIRDA BEKLETME ;
İlk önce Ekran ayarları/Ekran Koruyucu dan Güç kısmına tıklayıp Hazırda bekletmeyi etkinleştir ve Masaüstüne yeni kısayol oluştura tıklayarak alttakini yazarak tamam de.
Rundll32.exe powrprof.dll, SetSuspendState
Oluşturduğun bu kısyola çift tıkladığında Hazırda Beklemesi Lazım.
quote:
Orjinalden alıntı: ByAdmin
Bilgisayarı HAZIRDA BEKLETME ;
İlk önce Ekran ayarları/Ekran Koruyucu dan Güç kısmına tıklayıp Hazırda bekletmeyi etkinleştir ve Masaüstüne yeni kısayol oluştura tıklayarak alttakini yazarak tamam de.
Rundll32.exe powrprof.dll, SetSuspendState
Oluşturduğun bu kısyola çift tıkladığında Hazırda Beklemesi Lazım.
ekran koruyucudan güç kısmına geldiğimde Hazırda bekletmediye bi seçenek yok o yüzden bitürlü olmuyor lütfen birazdaha yardım.
BIOS'undaki PM (Güç Yönetimi) seçenekleri aktif durumda mı? Özellikle Power Saving (Güç Koruma), STR (Ram'de Askıya Al), vb seçeneklerin aktif olması gerekiyor.