Şimdi Ara

Otomatik Klavye Tuşlarına Tıklamak İçin Program Var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
34.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta yazdığı gibi otomatik olarak tuşlara tıklayacak bi program Knight Online için kullanıcam

• Yapay Zekanın Yanıtı

Otomatik Klavye Tuşlarına Tıklamak İçin Programlar

Otomatik klavye tuşlarını tıklamak için tasarlanmış çeşitli programlar mevcuttur. Bu programlar, belirli aralıklarla veya belirli koşullara bağlı olarak otomatik tuş basma işlemi yaparak iş yükünüzü hafifletebilir.

Oto Tuş Basma Programları

En basit oto tuş basma programları, belirli tuşlara veya tuş kombinasyonlarına basmak için önceden tanımlanmış komut dosyaları oluşturmanıza olanak tanır. Bu programlar, tekrarlayan görevleri otomatikleştirmek veya oyunlarda avantaj sağlamak için kullanılabilir.

Klavye Botları

Klavye botları, daha gelişmiş oto tuş basma özelliği sunar. Bu programlar, belirli web sitelerinde veya uygulamalarda önceden tanımlanmış işlemleri otomatik olarak gerçekleştirebilir. Örneğin, bir klavye botu bir e-posta yazmanıza, bir web sitesinde bir form doldurmanıza veya bir oyunda belirli eylemleri gerçekleştirmesine yardımcı olabilir.

Tuşa Basılı Tutma Programı

Tuşa basılı tutma programı, bir tuşu otomatik olarak basılı tutmanıza izin veren özel bir programlardır. Bu programlar, uzun metinler yazarken veya belirli oyunlarda sürekli olarak belirli bir tuşu basılı tutmanız gereken durumlarda faydalıdır.

Programsız Oto Tuş Basma

Bazı durumlarda, programsız oto tuş basma yöntemleri de bulabilirsiniz. Örneğin, bazı klavyelerde, belirli tuşları otomatik olarak belirli bir süre boyunca basılı tutan yerleşik özellikler bulunur.

Önemli Hususlar

Oto tuş basma programlarını kullanırken, aşağıdaki hususları göz önünde bulundurmalısınız:

• Bazı programlar zararlı olabilir, bu nedenle güvenilir kaynaklardan indirdiğinizden emin olun.
    • Çoğu çevrimiçi oyun, oto tuş basma programlarını yasaklamaktadır, bu nedenle bu programları kullanmadan önce oyunun kullanım koşullarını kontrol edin.
    • Oto tuş basma programlarının aşırı kullanımı, klavye donanımınıza zarar verebilir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Otomatik Klavye Tuşları nedir?
  • Otomatik Program Klavyeden Seçilmiş Tuşlara Basıcak !!
  • hiç duymadım böyle birşeyi...
  • http://www.autohotkey.com/

Shirbaz şapkasını açtığın zaman klavyede ve mouse ta yaptığın tüm hareketleri kaydediyor. Kaydettiğin dosyayı istediğin zaman çalıştırabilirsin. Zaman aralıklarını scriptleri editledikten sonra Sleep, 100 gibi komutlar vererek çoğaltabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asiboldon -- 20 Mayıs 2008; 23:49:55 >
  • Kaydediyorum Ko'da minor skilimi veriyorum ama kaydedileni açıyorum azcık basıyor sonra kapanıyor
  • http://mydonot.blogspot.com/2013/04/otomatik-tus-basma-program-propresser.html
    bunu kullan hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hissetme -- 29 Temmuz 2013; 19:02:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    pdf de yazdır tuşu aktif değil
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Pedal istiyosun yani.
  • şimdi ben klavye programın bell bir süre tuşa basılı tutmasını istiyorım
  • notepad++ programını bir dene istersen. Burdan macro yazılım yapıp istediğini yaptırabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.