Şimdi Ara

HazırKart İçin Uygun Paket Yardımı Arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    10 yıldan fazla süredir faturalı turkcell kullanıyordum, 4-5 yıl önce ise benden izinsiz kafalarına göre normalde ödediğimin 2-3 katı fiyatı olan bir tarifeye geçirmeleri nedeniyle hazırkarta geçmiştim, en azından böylelikle benden habersiz soyamazlar diye.
    Neyse, şimdi de paket arıyorum ve paket seçenekleri çıkmıyor karşıma. Son 2 yıldır evimden çalışıyorum, bu nedenle fazla internete ve konuşma süresine ihtiyaç duymuyorum.
    Bugüne dek 2GB internet, 100sms ve 100-500dk arası konuşma özelliği olan paketler ile mutlu mesut yaşamaktaydım(aylık 20-35tl arası ödedim şimdiye dek). Hatta ay sonu geldiğinde paket içeriğinin yarısı artıyordu bile. En azından haftada 1-2 dışarı çıktığımda elimde internet ve konuşma süresi olsun istiyorum.

Bugün paketlere baktığımda "Uçuran 6GB" paketi çıkmakta karşıma, ki 2GB'yi bitiremeyen ben, 6GB'yi ne yapayım. Üstelik fiyat olarakta 45TL çekmekte. Ay da kullanacağım max gün sayısı 6-7'yi geçmez ve buna karşılık etinden sütünden yararlanmayacağım bir hizmet için 45TL ödemek açıkcası enayi gibi hissettiriyor. Millet üzerine 20 lira daha koyup evine internet çekiyor :)

Evet, soruma gelecek olursak; 2gb, hadi bilemedin 4gb'yi geçmeyecek şekilde bir paket bilgisi olan var mı? Ve tabi ki yanında az da olsa birazcık konuşma süresi. Bazen tüm paketler Dijital Operatör uygulamasında belirmiyor, ondan bundan arkadaş eş dosttan öğreniyoruz. Bu nedenle size de danışayım dedim, belki aranızdan benim aradığım özelliklere yakın bir şeyler bilen vardır.
    Not: GNC TRKCLL olayına dahil değilim yaştan ötürü, hocam git şubeye hallediyorlar sahte kimlikle falan olayını tavsiye etmeyin, bu tür hilelere ahlaken sıcak bakmıyorum.

• Lifecell plus 2 gb var 35 tl. Paket içeriğinde 100 dk her yöne, bip ile her yöne 1000 dk, 100 sms, 2gb, facebook twitter 2 gb ve turkcell uygulamalarında geçerli ayrı ayrı 5gb internet var. İkinci alternatif olarak başka operatöre taşıyıp 30 gün sonra geri gelip hoşgeldin paketlerinden yararlanabilirsiniz. 25-27-30-32 tl oluyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • illakı turkcell kullanma zorunda değilsen turk telekomda cok hesaplı paketler var
    mesela soyle yapabılırsın turk telekom a gecersın uygun paketlerden bırısını alır 1 ay kullanırsın
    begenmedın mı bulundugun erde cok mu kotu 30 gun sonra gerı turkcell e gecersın

yenı faturasız musterı pakertlerınden faydalanırsın.

2.seçenek te bip uzerınden her yone ararım dıyorsan 3 ayda 1 kez 35 tl yuklersın

bu paketı alırsın
    galatasaryın attıgı gollerde 200 mb
    galatasaryın galıbıyetınde gunluk 1 gb
    6 tane mac secıp atılangol kadar ınternet alırsın
    iyi forumlar

• quote:

Orijinalden alıntı: butterfly.faced

Lifecell plus 2 gb var 35 tl. Paket içeriğinde 100 dk her yöne, bip ile her yöne 1000 dk, 100 sms, 2gb, facebook twitter 2 gb ve turkcell uygulamalarında geçerli ayrı ayrı 5gb internet var. İkinci alternatif olarak başka operatöre taşıyıp 30 gün sonra geri gelip hoşgeldin paketlerinden yararlanabilirsiniz. 25-27-30-32 tl oluyorlar.
    bu güzelmiş, tam benlik.
    nasıl yapıyoruz?

ve evet başka operatörlerde güzel paketler var fakat operatör değiştirip sonrasında kredi kartlarını 3D Secure mevzusunda gelen sms olayı için tekrar optimize etmek çileden çıkarıyor beni, üşengeçlik :)
  • DeathWing kullanıcısına yanıt
    LIFECELL PLUS 2GB yazıp 2200'a göndererek paketi alabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: DeathWing

bu güzelmiş, tam benlik.
    nasıl yapıyoruz?

ve evet başka operatörlerde güzel paketler var fakat operatör değiştirip sonrasında kredi kartlarını 3D Secure mevzusunda gelen sms olayı için tekrar optimize etmek çileden çıkarıyor beni, üşengeçlik :)

Alıntıları Göster
    Çift hat kullanmak şart oldu artık. Birinci hat kredi kartları, resmi işler, şifreli parolalı işler için. İkinci hat da oradan oraya takla atmak ve sürekli atraksiyonlar yapabilmek için. Herkese de iki hat kullanıyorum diye belirtmek gerekiyor. Bir çok durumda işe yarıyor iki hat kullanma olayı. Zorlukları da var tabii duruma göre.

• Mevcut aboneye en iyi paket lifecell 5gb 34tl olan. Hoşgeldin paketi ise alamayabilirsiniz. Taşıma durumunda 25 liraya güzel paketler var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: butterfly.faced

LIFECELL PLUS 2GB yazıp 2200'a göndererek paketi alabilirsiniz
    teşekkürler yardımınız için
  • DeathWing kullanıcısına yanıt
    Lifecell Hos Geldin 5GB

5 GB + Uygulamalarda geçerli 20 GB + her yöne 100 SMS + her yöne 500dk 34 TL

• Turkcellde rahat tarifesini kullanabilirsin hazırkart için buradan bakabilirsin

• lifecell yada gnç paketlerine bakabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.