Şimdi Ara

Hazırladığım Sisteme Bir Göz Atarsanız Sevinirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• benim şu şekilde bir önerim olabilir fiyata göre parçalar çok düşük kalıyor gibi yani değer değmez mevzusu olarka bahsediyorum

ben olsam şahsen

ekran kartına okadar para verilmez bende şuan aktif olarak kullandığım msi gtx1080 gaming x var zamanında 3k ya almıştım aradaki farkı hesapla

diceksinki dolar yüksek fiyatlar bu şekilde

bu durumda da 2.bir alternatif olarak

ben ekran kartını 1050 ti 1060 ne bulabilirsem 2.el almaya çalışırdım 850 1,200 arası fiyatları var hemen hemen en son bu şekildeydi bakmıştım internetten sitelere

satanlar var

testleri kolay zaten biraz araştırma ile kartın sağlam olup olmadığını anlarsın hemen

4k dan çık 1kyı (1k ya ekran kartı aldın) 3k kalcak sana

ve aldığın ekran katı ile senin alacağın arasında hiç bir fark olmayacak emin olabilirsin

bu sefer diğer parçaları yükseltebilirsin anakart olur bir nebze belki işlemci olur ne bilim m2 ssd olabilir değerlendirilebilir bu şekilde

birde kasa alıcaksan ön taraf meshli yanidelikli olmasına dikkat etmekde fayda var sıvı soğutma olmayacağı için içerisi devamlı soğuk hava akışı önemli yüksek sistemlerde

bunlar alınmazmı tabiki alınır ama alternatif varsa değerlendirmek lazım bence

yani örnek olarak benim diyeceklerim bunlar kıyaslama olarak senin sistem 9k tutuyor

aynı para ile sistem dizecek olursak karşılıklı sen bunları aldığını varsay

bende benim söylediğim mantıkla daha ucuza ve 1 2 tık daha ust seviye sistem toplayabilirim ve performans olarakda üste çıkabilirim

konu uzar gider bu şekilde son noktayada değinip bitiricem

aldığım kart sorunlu olur flan diyenler çıkacak elektronik şans ve kontrol işidir

0 aldığın ekran kartıda 1 gün sonra arıza verebilir örnekleri mevcut 2.el aldığın yıllarca kullanabilirsinde umarım derdimi anlatabilmişimdir ^^

iyi forumlar

• Ekran kartı piyasası malum. Bence daha düşük bir model alıp, piyasa hareketlenince satıp, üzerine ekleyip daha iyi bir kart alman daha doğru olur.

https://www.vatanbilgisayar.com/msi-geforce-gt1030-aero-itx-2g-oc-2gb-gddr5-64bit-nvidia-dx12-ekran-karti.html

• İşlemci: https://www.hepsiburada.com/amd-ryzen-5-3600-3-6ghz-35mb-cache-soket-am4-islemci-p-HBV00000LLPAM

Senin link verdiğin işlemcinin fanı yok.. ve kutusuz gönderiliyor.. az farkla bunu alman daha mantıklı..

PSU: https://www.hepsiburada.com/high-power-element-br-650w-80-bronze-siyah-atx-guc-kaynagi-hp1-m650br-h12s-p-HBV0000111BHP

Güç kaynağını 200 lira farkla bunu tercih edebilirsin, uzun bir süre sorunsuz kullanırsın..

O ekran kartına da asla 4400 verilmez kardeşim.. 2. elden iyice araştırıp benzer kartı faturalı - garantili 3000 lira civarı bulabilirsin..

• Çok para 7k ya 10400f-1660s li hazır sistemler var onlara yönelin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • acura07 kullanıcısına yanıt
    1650 çok iyi bir kart değil, 1660 süper iyidir
  • Hocam ekran kartı çok pahalı gaming gecelerinden uygun fiyata gelen bir kart alsanız daha iyi olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.