Var mıdır gözünüze çarpan, bunu değiştir dediğiniz bir parça? 500 liralık bir parçanın yerine 1000 liralık parça önermeyi kastetmiyorum tabi. Anakart: Gigabyte B450M DS3H V2, 650 TL İşlemci: AMD Ryzen 5 3600, 1600 TL https://www.akakce.com/islemci/en-ucuz-amd-ryzen-5-3600-alti-cekirdek-3-60-ghz-fiyati,505108780.html Ekran Kartı: MSI GTX 1650 SUPER VENTUS XS OC, 4400 TL Ram: Corsair Vengeance 16 GB (2X8) 3200MHz DDR4 CL16, 700 TL HDD: Seagate 3.5" 2 TB Barracuda, 450 TL SSD: SanDisk 500 GB Ultra 3D, 480 TL PSU: Sharkoon SHP650 V2 650 W, 350 TL https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-sharkoon-shp650-v2-650-w-fiyati,263110721.html Kasa: GameBooster GB-G3030B, 360 TL Toplam: 9000 TL |
Hazırladığım Sisteme Bir Göz Atarsanız Sevinirim
-
-
Anakart tarafında biraz daha verip Tomahawk alabilirsin. B450 serisinin kralıdır.
-
benim şu şekilde bir önerim olabilir fiyata göre parçalar çok düşük kalıyor gibi yani değer değmez mevzusu olarka bahsediyorum
ben olsam şahsen
ekran kartına okadar para verilmez bende şuan aktif olarak kullandığım msi gtx1080 gaming x var zamanında 3k ya almıştım aradaki farkı hesapla
diceksinki dolar yüksek fiyatlar bu şekilde
bu durumda da 2.bir alternatif olarak
ben ekran kartını 1050 ti 1060 ne bulabilirsem 2.el almaya çalışırdım 850 1,200 arası fiyatları var hemen hemen en son bu şekildeydi bakmıştım internetten sitelere
satanlar var
testleri kolay zaten biraz araştırma ile kartın sağlam olup olmadığını anlarsın hemen
4k dan çık 1kyı (1k ya ekran kartı aldın) 3k kalcak sana
ve aldığın ekran katı ile senin alacağın arasında hiç bir fark olmayacak emin olabilirsin
bu sefer diğer parçaları yükseltebilirsin anakart olur bir nebze belki işlemci olur ne bilim m2 ssd olabilir değerlendirilebilir bu şekilde
birde kasa alıcaksan ön taraf meshli yanidelikli olmasına dikkat etmekde fayda var sıvı soğutma olmayacağı için içerisi devamlı soğuk hava akışı önemli yüksek sistemlerde
bunlar alınmazmı tabiki alınır ama alternatif varsa değerlendirmek lazım bence
yani örnek olarak benim diyeceklerim bunlar kıyaslama olarak senin sistem 9k tutuyor
aynı para ile sistem dizecek olursak karşılıklı sen bunları aldığını varsay
bende benim söylediğim mantıkla daha ucuza ve 1 2 tık daha ust seviye sistem toplayabilirim ve performans olarakda üste çıkabilirim
konu uzar gider bu şekilde son noktayada değinip bitiricem
aldığım kart sorunlu olur flan diyenler çıkacak elektronik şans ve kontrol işidir
0 aldığın ekran kartıda 1 gün sonra arıza verebilir örnekleri mevcut 2.el aldığın yıllarca kullanabilirsinde umarım derdimi anlatabilmişimdir ^^
iyi forumlar
-
Ekran kartı piyasası malum. Bence daha düşük bir model alıp, piyasa hareketlenince satıp, üzerine ekleyip daha iyi bir kart alman daha doğru olur.
-
7500 tl ye sunu alın. o hazırladıgınız sıstemın ıcınden gecer
-
İşlemci: https://www.hepsiburada.com/amd-ryzen-5-3600-3-6ghz-35mb-cache-soket-am4-islemci-p-HBV00000LLPAM
Senin link verdiğin işlemcinin fanı yok.. ve kutusuz gönderiliyor.. az farkla bunu alman daha mantıklı..
Güç kaynağını 200 lira farkla bunu tercih edebilirsin, uzun bir süre sorunsuz kullanırsın..
O ekran kartına da asla 4400 verilmez kardeşim.. 2. elden iyice araştırıp benzer kartı faturalı - garantili 3000 lira civarı bulabilirsin..
-
Çok para 7k ya 10400f-1660s li hazır sistemler var onlara yönelin
-
1650 çok iyi bir kart değil, 1660 süper iyidir -
Hocam ekran kartı çok pahalı gaming gecelerinden uygun fiyata gelen bir kart alsanız daha iyi olur
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X