Şimdi Ara

hazırlık okudum, dondurdum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
1.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkdaşlar ben geçen sene hazırlık okudum ve hazırlık sınıfını geçtim. sonra kayıtımı dondurdum. bir sene hazırlandım bu sene girdim sınava büyük ihtimal universitem değişcek . ben size yinede sormak istiyorum, hazırlık okuyacakmıyım ben eğer yeni universiteye girersem. tecrübeli arkadaşların yorumlarını bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: wolborq

arkdaşlar ben geçen sene hazırlık okudum ve hazırlık sınıfını geçtim. sonra kayıtımı dondurdum. bir sene hazırlandım bu sene girdim sınava büyük ihtimal universitem değişcek . ben size yinede sormak istiyorum, hazırlık okuyacakmıyım ben eğer yeni universiteye girersem. tecrübeli arkadaşların yorumlarını bekliyorum

belgeleyebileceğin geçerli bir sınavdan yeterli skor sonucun yoksa yeni üniversitenin muafiyet sınavına girersin
  • zaten onun belgesini alıcam okuldan, hazırlık sınıfından muaf olduğumun belgesini alıcam okuldan
  • hiç bir unı kabul etmez o sekilde madem hazırlıgı bitirdn gel bizim muafiyetede gir muaf ol derler..sadece toefl puanın varsa yeterli puanın yanı oyle muaf olaiblirsn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan2110 -- 25 Haziran 2012; 23:23:57 >
  • ne ilgisi var ya , peki bazen yatay geçişte bazı derslerden muaf olunabiliyor o nasıl oluorsa buda olur
  • bende hazırlıgı oudum bende degıstırecem ama kabul etmezler gıbı gellıyor la sen yatay gecıs yapmıyonkı osys gecıs yapıyon
  • Eğitim-öğretim devam ederken yabancı dil yeterliliği ilgili birimin Yönetim Kurulunca kabul edilen belgelerden birini ibraz eden öğrenciler, ilk yeterlik veya yıl sonu sınavından başarılı sayılırlar.

kendi universitemden sınav kurallarında yukardaki maddeyide gördüm , ayrıca ben 2010 yılında kayıt olurken , kayıtta diyordu yeterlik belgesi olanlar getirsin felan yazıyordu... Şuanki universitem Marmara universitesi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hacettepe hazırlık nasıl??
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

arkdaşlar ben geçen sene hazırlık okudum ve hazırlık sınıfını geçtim. sonra kayıtımı dondurdum. bir sene hazırlandım bu sene girdim sınava büyük ihtimal universitem değişcek . ben size yinede sormak istiyorum, hazırlık okuyacakmıyım ben eğer yeni universiteye girersem. tecrübeli arkadaşların yorumlarını bekliyorum

bir şey soracağım bende kayıt donduracağımda mazeret olarak neyi gösterdin
  • fakirlik :D ...

beyler başka bir universitede melikşah universitesindede şunları gördüm

c) Başka bir üniversitenin hazırlık programına devam etmiş ve hazırlık sınıfı eğitimini son üç yıl içerisinde Üniversitenin öngördüğü seviyede başarıyla bitirmiş olmak. Ancak bu öğrencilerin muafiyet durumlarına Yabancı Diller Eğitim Merkezi Yönetim Kurulu karar verir.

ç) Daha önce öğrencisi olduğu başka bir üniversitenin yaptığı hazırlık sınıfı yabancı dil yeterlik sınavını Üniversitenin öngördüğü seviyede, son üç yıl içerisinde başarmış olmak. Ancak bu öğrencilerin muafiyet durumlarına Yabancı Diller Eğitim Merkezi Yönetim Kurulu karar verir.
  • bende geçen yıl egede hazırlık okudum. bu yıl bölümümde okurken sınava girdim. ve değiştiricem bölümümü hatta üniversiteyi. bazı üniveristeler hazırlığı sayıyo. 9eylül sayıyo mesela. onu görüşmek lazım sanırım
  • yökede mail attım, yahu tıp okucam inş bidaha hazırlık okursam ölürüm
  • ama mesela yüzde yüz ingilizce bi bölüme geçiceksen onu saymazlar muhtemelen. yani mesela dokuz eylül hazırlığı sayarken odtü saymıyo haliyle. denk olması lazım heralde ben de tam bilmiyorum
  • quote:

fakirlik :D ...

beyler başka bir universitede melikşah universitesindede şunları gördüm

c) Başka bir üniversitenin hazırlık programına devam etmiş ve hazırlık sınıfı eğitimini son üç yıl içerisinde Üniversitenin öngördüğü seviyede başarıyla bitirmiş olmak. Ancak bu öğrencilerin muafiyet durumlarına Yabancı Diller Eğitim Merkezi Yönetim Kurulu karar verir.

ç) Daha önce öğrencisi olduğu başka bir üniversitenin yaptığı hazırlık sınıfı yabancı dil yeterlik sınavını Üniversitenin öngördüğü seviyede, son üç yıl içerisinde başarmış olmak. Ancak bu öğrencilerin muafiyet durumlarına Yabancı Diller Eğitim Merkezi Yönetim Kurulu karar verir.

kaymakamlıktan mı ?

• nerde tıp okucaksın çoğu tıpta hazırlık kalktı zaten
  • muhtarlıktan fakrlik belgesi alıyorsun, 2 dkkada verior ,sabancı bile olsan direk verir 10 kağıt verdikten sonra, tabi işin ciddsi ücretsiz veriyorlar. sonra okula gidip başvuruyon olay bu yani._____________

o zaman bende tercihleri yazmadan önce arıcam bütün unileri sorucam, başka çare yok

katüde inş ama daha belli değil tabi, ne zamn kaldı hacım ayrıca nerede yazıor bi link vs olursa sevinirm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolborq -- 26 Haziran 2012; 0:50:13 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.