Şimdi Ara

Hazırlık seviye tespit sınavına girmedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • En kötü sınıfa mı atacak,kayıt konusun da sıkıntı olmaz değil mi.

• Ogrenci islerine bi sor hic belli olmuyor onlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuşun la.
  • Ben de girmedim en dusuk seviyeden baslamam gerekiyor

• Yazın.
  • Kışın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • baharın

• Ben de girmedim gerçi giren çok az kişi vardı. benim kafamdaki soru pazartesi günü gittiğimde hangi sınıfa gireceğimi nasıl bileceğim. sürekli siteye bakıyorum ama sallayan yok.
    Hazırlık okumuş olanlar bir yardım etsin
  • ben sınavı girmiştim ama geçememişim.anasını satayım sonuçlar puan tarzında açıklanmıyorki görseydim ne oldu diye.60 geçer not ama ben 50 civarı yapmıışm diye düşünüyorum ya da kıl payı.o değilde hazırlıkta seviyeye göre sınıflar yok bunu kafanızan silin,herkesi karma yapıyorlar oda çok saçma bana göre.my name is xxx ya da are you xxx gibi cümlü kuramayanlar var benim sınıfımda.birkaç gün oldu hazırlık derslerinin başlaması şimdiden hazırlığı bırakmayı düşünüyorum bütün yıl böyle ilkokul ingilizcesi göreceksem ne yapayım ben bunu.hazırlık sınıfları için lise 5 yada serbest kıyafetli lise sınıfı diye hurafe varya %100 gerçek.birde çok egoist hocalar var diyorlardı oda gerçek ( okutmanların havasından geçilmiyorsa bölüm derslerindeki hocaları düşünemiyorum )
    hazırlık pişmanlıktır şu ana kadar gözlemlediğime göre, kendinize iyi bakın.

• A1 den başlatırlar işte

• Manasızmış.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.