Şimdi Ara

hazırlık sınıf

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bu sene üniye başlıyacam hazırlık zorunlu sonunda tofel sınavı var geçemeynler başka üniye gönderiyorlar ve benim ing hic yok anca adımı sölemeyi biliyorum ? şimdiden başlamak istiyorum googlede bir kaç site buldum iste alfabe günler vs ama ondan sonra nasıl ilerleyecegimi bilmiyorum ne yapmalıyım kitap alıp çalışmalımıyım? yoksa kurs filan mı ? bana yardımcı olursanız sevinirim ...

• quote:

Orijinalden alıntı: madlen1

merhaba arkadaşlar bu sene üniye başlıyacam hazırlık zorunlu sonunda tofel sınavı var geçemeynler başka üniye gönderiyorlar ve benim ing hic yok anca adımı sölemeyi biliyorum ? şimdiden başlamak istiyorum googlede bir kaç site buldum iste alfabe günler vs ama ondan sonra nasıl ilerleyecegimi bilmiyorum ne yapmalıyım kitap alıp çalışmalımıyım? yoksa kurs filan mı ? bana yardımcı olursanız sevinirim ...

Hangi okulmuş o, hazırlık sınıfı sonunda Toefl sınavına sokuyorlarmış?
  • Benim bildiğim TOBB da hazırlık sonunda çakma Toefl. 5 yıl sonunda da gerçek Toefl ile mezuniyeti alıyorsun:
  • Çakma toefl dediğin toefl itp mezuniyet zamanıda toefl ibt veriyorsun yada itpden 50 puan daha yüksek alıyorsun.
    Konuyu açan arkadaş soruna da gelirsek ingilizcen sıfır bile olsa haftada 5 gün günde 6 saat ders var zaten ve bu 9 ay devam ediyor seninde çabanla olmayacak bir şey değil
  • yazdığım okullarında içinde tofel sınavı yapanlar var tobbuda yazdım orada ögrenecegmi blyorum ama ya geçemessem sınavı ? başka yere göndrlcm şmdiden başlamak istiyorum ki çok zorlanmayaym ?
  • Hiç korkmana gerek yok bende 0 ingilizceyle başladım ve bu sene hazırlığı geçtim.Biraz zorlandım ama söylediklerimi yaparsan sıkıntı olmaz.
    1.Murat Kurt - English Grammar Today adlı kitabını al ve orda ki dil bilgisine çalışmaya başla.
    2.Kelime öğrenmeye çalış.

Bu 2 sini yap , gerisini düşünme.;) Okula sürekli git ödevlerini yap bi sıkıntı olmaz.ama yazdığım 2 maddeyi okula başlamadan uygula.ingilizce seviyen düşük olsa bile sınıfları karışık dağıtıyorlar.örn. ben sadece adımı soyadımı,yaşımı ve nereli olduğumu söyleyebiliyorken.bazı sınıf arkadaşlarım kendi cümlelerini kurabiliyordu.eğer dil bilgisinde en basit zamanları bilerek gidersen rahat bi şekilde geçersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *Designer* -- 5 Ağustos 2012; 12:50:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vkurt

Hiç korkmana gerek yok bende 0 ingilizceyle başladım ve bu sene hazırlığı geçtim.Biraz zorlandım ama söylediklerimi yaparsan sıkıntı olmaz.
    1.Murat Kurt - English Grammar Today adlı kitabını al ve orda ki dil bilgisine çalışmaya başla.
    2.Kelime öğrenmeye çalış.

Bu 2 sini yap , gerisini düşünme.;) Okula sürekli git ödevlerini yap bi sıkıntı olmaz.ama yazdığım 2 maddeyi okula başlamadan uygula.ingilizce seviyen düşük olsa bile sınıfları karışık dağıtıyorlar.örn. ben sadece adımı soyadımı,yaşımı ve nereli olduğumu söyleyebiliyorken.bazı sınıf arkadaşlarım kendi cümlelerini kurabiliyordu.eğer dil bilgisinde en basit zamanları bilerek gidersen rahat bi şekilde geçersin.

teşekkürler =)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İtü hazırlık+ilk sene?
    15 yıl önce açıldı
    5. Sınıf tus hazırlığı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • TOEFL Ibt'ye gireceksen grammer hiç çalışma tamamen konuşma ve dinlemeye ağırlık ver.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maybe.baby.ok

TOEFL Ibt'ye gireceksen grammer hiç çalışma tamamen konuşma ve dinlemeye ağırlık ver.

gramer bilmeden nasıl konuşacak ? :)
  • Konuşmada %100 grammere önem vermiyorlar hiç bir zaman. En azından bende öyle oldu.
  • doğru

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi l ADMİN l -- 13 Ağustos 2012; 19:21:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vkurt

quote:

Orijinalden alıntı: maybe.baby.ok

TOEFL Ibt'ye gireceksen grammer hiç çalışma tamamen konuşma ve dinlemeye ağırlık ver.

gramer bilmeden nasıl konuşacak ? :)

Grammer bilmeden konuşabilir elbet, ama TOEFL ı geçemez :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.