Şimdi Ara

Hazırlık Sınıfı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hazırlık sınıfı zormudur neler öğretilir genel ders içerikleri nelerdir İngilizcem 0 zorluk çekermiyim

• up
  • 0dan basliyorlar iste :):) bayagi bir saat ders veriyorlar zaten detayli sekilde :) hic bilmemen sorun degil onemli olan basladiktan sonra geride kalmaman bir kere kacarsa tutamazsin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hazırlığı iyi ise üni. geliştirirsin, ama geliştirme seviyesi sana kalmış belki halledersin belki %50 haledersin.

hazırlığı iyi ise gitmeye değer, ama birazda çalışman lazım en azından dersleri dinleyip ödevleri yapmalısın.
  • valla hazırlık diye her şeyi halledeceğini sanıyorsan hele ki ingilizcen sıfır iken bunu düşünüyorsan unut. sadece altyapı oluşuyor ve bölümün ingilizce ise oradaki dersi az çok anlıyorsun. ondan sonrasını ben de bilmiyorum ama yavaş yavaş gelişir herhalde
  • yani tamamen öğrenmiyorsun mu demek istiyorsun . İng eğitimi iyiymiş %100 ing bölüm peki başlangıçta tr-ing karışıkmı gdiyor
  • Peki arkadaslar benim istedigim bolumlerde ingilizce diye bir ibare yok ama ozel kosullarda bir sene zorunlu ingilizce hazirlik okuyacagim yaziyor. Hazirlik bittikten sonra kalaninida ingilizcemi okuyacagim ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Astsubay sınıf seçimi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • up
  • up

• quote:

Orijinalden alıntı: TaLeBee

up

hazırlıkta 0 dan başlarsın muafiyeti geçemezsen bizim 4 kitabımız 3 tane de workbook 2.kitaptayız okul başladığından beri şimdiki zamana anca geçtik geçmiş zamanla dönem bitecek galiba boş vaktin çok olur bizde lab dersleri var bilgisayardan yapıyorsun ödev koyuyorlar belli bir günde saatte internetten girip yapıyorsun ingilizcen 0 sıfır ve bölümün ingilizceyse kesin oku hazırlık yıl kaybı olarak görme dil öğreniyorsun sonuç bizim sınıfta 20 yaşında adamda var sonuçta
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.