Şimdi Ara

Hazirlik Sonrasi Bölüm

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
76
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Abilerim, ablalarım sizlere bir şey danışmak istiyorum, daha önce deneyimlenen kişiler cevap verirse çok mutlu olurum. Ben Türkiye’nin en ünlü vakıf üniversitelerinden birinde hazırlık sınıfını bitirdim 1.sınıfa başlayacağım hazırlığı yaz okulunda en sınır puanda geçtim bölümüm hukuk ama ilk sene birçok ingilizce ders var hatta anayasa hukuku bile ingilizce bir tık korkuyorum bu sebeple başarısız olmaktan ve bursumun kesilmesinden korkuyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Bende bi süre %100 ingilizce bölüm okudum. Hazırlıktan geçirdiyseler bölüm derslerini anlayacak kapasitedesindir. Yine de boş bırakma ingilizce önemli çalışmaya devam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nutec N kullanıcısına yanıt
    Bıraktın mı bölümü pek anlayamadım zamanla anlayabildin mi peki dersleri şuan 2.haftadayım ve çatpat anlıyorum sadece ders kitaplarında bilmediğim bir çok kelime oluyor o zorluyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bıraktım hocam ama ben bölüm değiştirmek için bıraktım İngilizceden dolayı değil. Zamanla alışırsın İngilizcen de gelişir bırakmana değecek bir şey değil ingilizce

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlamaman normal. Bizde üniversitede ingilizce olarak hukuk dersleri gördük.
    Ancak ben öncesinde AÖF Adalet okumuştum. Hukukun Türkçesini bilmiyorsun ki ingilizcesini bilesin. Hocaya defalarca söyledim millet türkçesini bilmiyor diye ama anlamadı. Kimse birşey öğrenmedi. O dersler Türkçe olursa anlarsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    11.sinif bolum değişimi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.