Şimdi Ara

HAZIRLIKTA KALMA KORKUSU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bu yıl hazırlıktayım , gerçek manada ders çalışmıyorum sınavlardan 1 2 gün önce bakıyorum o kadar ama yıl sonu yaklaştı korkmaya başladım ilk dönem ortalamam 77 idi bu dönemde şuan 61 daha baya sınav var sadece azcık kısmına girdik. Okulun geçme sistemi şöyle 2. Dönem ortalaması 75 ise direkt geçiyorsun. Eğer değilse yılsonu ortalamana bakılıyor o da 60 tan yukarıda değilse sınıfta kalıyorsun eğer 60 tan fazlaysa finaş sınavına giriyosun final sınavının %60 ı yıl sonu ortalamanın da %40 alınıyor bu sonuç 60 tan yukarıysa sınıfı geçiyorsun. Çok karışık kafam şuan bi kaç gündür iyi uyuamıyorum sıkıntı etmekten yardımcı olun lütfen.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• hocam çalışmadığını söylüyorsun, sonra kalacağım diye endişelendiğini sölüyorsun; peki ne bekliyorsun?

ben de hazırlıktayım, yaşadığım sağlık problemlerinin haddi hesabı yok, ve çok ciddi sağlık problemleri, her şeye rağmen çalışıyorum. Sen bence çalışmak istemiyorsun. Ve ayrıca hazırlığı geçme prosedürünüz baya basit, bizimkide sizinki gibi olsaydı; şuana kadar çalıştığımın %20'si kadar falan çalışsam yeterdi geçmek için.

"Mesela bir kuş kanadı kırıldı diye ölmez, ama kanadım kırıldı diye kahrından ölür."

• "gerçek manada ders çalışmıyorum"

"hazırlıkta kalma korkusu"

Başka sözüm yok hakim bey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YaralıPanda -- 22 Nisan 2022; 9:33:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilkent harici herhangi bir okulun hazirliginda zorlanmadan gecilr bence

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hazırlık zaten bölümünde zorlanmaman için mevcut. olur da geçebilirsen tüm yaz tatilini ingilizceni geliştirmeye harcamanı tavsiye ederim. hazırlıkta kalacak kadar düşük ingilizceye sahipsen bölüm derslerinde "ne diyo bu" diye donup kalman gerçekten olası. şimdilik yardımcı olabileceğim bir konu yok. çalışmıyormuşsunuz zaten. çalışın demekten başka ne diyebiliriz ki? torpil aramaya da gelmemişsinizdir herhalde buraya. problemin kaynağını biliyorsunuz. tamamen size bağlı şu an geçip geçmemek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sriiouss -- 22 Nisan 2022; 13:24:12 >
  • gazidesin muhtemelen. gazinin hazırlığını geçmek kolay çünkü ortalamayla direkt geçiyorsun. eğer hazırlıkta kalıp 1 sene daha okursan aslında ne kadar kolay olduğunu anlarsın

• Kaç tane okulun hazırlığında okudun da böyle artist artist yazıyorsun .d

• HAZIRLIKTA KALMA KORKUSU

• Aga sizdeki bu hepiniz değil tabi ki ama çoğunuzdaki çok bilmişlik , bi bok bilmeden insanları yargılama huyu nereden geliyor gerçekten insan olmak bu kadar zormu. Özelllikle de iyi bir üniversite kazananlarda var bu. Sıkıntılı bir süreçten geçtiğim için herşeyi kafama takıyorum anlık güvensizlik yaşıyorum burada gerçekten yardımcı olmak isteyen insanlar var bunu bilerek böyle hissettiğimde buraya konu açıyorum arada sizden ricam eğer ya**ak kürek şeyler yazacaksanız işgal etmeyin burayı

• hocam çalışmadığını söylüyorsun, sonra kalacağım diye endişelendiğini sölüyorsun; peki ne bekliyorsun?

ben de hazırlıktayım, yaşadığım sağlık problemlerinin haddi hesabı yok, ve çok ciddi sağlık problemleri, her şeye rağmen çalışıyorum. Sen bence çalışmak istemiyorsun. Ve ayrıca hazırlığı geçme prosedürünüz baya basit, bizimkide sizinki gibi olsaydı; şuana kadar çalıştığımın %20'si kadar falan çalışsam yeterdi geçmek için.

"Mesela bir kuş kanadı kırıldı diye ölmez, ama kanadım kırıldı diye kahrından ölür."

• futureforfam F kullanıcısına yanıt
    ben acık lise mezunuyum
    nargile icerim
    70 tyt yaparım
    50 ayt
    kaybedecek bir sey yok
    tipsizim
    175 boy

• + eğer sınav sonrası rahat yatarım diye düşünen varsa asla bu okula gelmesin,birçok kişi okul değiştirmeyi düşünüyor

• futureforfam F kullanıcısına yanıt
    yazdıklarım biraz ofansif geldiyse özür dilerim hocam. pek kendimde değilim şu sıralar.

• Ben de laplasyen'e benzer düşünmüştüm.

Forumda nasıl bir cevap yazacağını kestirmek de çok zor.
    Gerçek hayatta olsak karşımızdaki kişiyi 3-5 tanıdığımız için vereceğimiz cevabı ona göre ayarlarız vb.
    Ama burada önümüzde sadece 3-5 satır var.
    Üni-bölüm bilgisi yok mesela

Bir de durumunuza tekrar bakınca
    Yüksel ihtimal hazırlığı geçersiniz. Kendi fikrim

• sriiouss kullanıcısına yanıt
    Hocam sizi kasetmedim yazarken,siz gayet anlaşılır ve kibar bir şekilde fikrinizi yazdınız

• Hocam senin nickini görünce hatırladım, tercih listem neresi gelir adlı konunun ilk mesajına bakarsan sen de beni hatırlarsın:)

Ders çalışamamanın sebebi büyük ihtimal nasıl İngilizce çalışacağını bilmediğini düşünmen. Ben de odtü hazırlıktayım yks'de derece yapıp gelmiş pek çok kişi var böyle düşünen, yaz okuluna veya repeate kalmayı düşünen. Sana tavsiyem Understanding and Using English Grammar workbook kitabını alıp işlediğiniz konuları oradan tekrar etmen. Reading için de Odtüden'in sitesinden seviyene göre more to read 1 veya 2 alabilirsin. Dersleri düzenli takip edip dediğim kitapları çözersen ileriki sınavlardan yüksek alıp geçersin diye düşünüyorum.

• hocam devletler de bilmiyorum ama vakıf üniversitelerinde maddi durum olarak kıtı kıtına geçinip bide hazırlıkta kalırsanız sıkıntı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0BDFE8B81 -- 24 Nisan 2022; 9:56:48 >
  • Hocam gazi hazırlıktayım pireyi deve yapıyorum galiba

• SvenNoderT kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler hocam bunu değerlendireceğim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.