Şimdi Ara

HAZIRLIKTA MYP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İçerde yak, değil. Belki yarı dönemde kabul eden üniversitelerde olabilir ama değil diye biliyorum.

• mümkün.

nereye gececeksin?

• İtü ehb

• ANTENFİKRET A kullanıcısına yanıt

sana dedik dinlemedin, top tier mühendislik yaz die.

hayırlısı.

seneye geçersin rahatça.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C95D464A -- 25 Ağustos 2024; 11:14:35 >
  • Kontenjan dolma gibi bir şey olur mu sence

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • YÖK sitesinde böyle yer alıyor:
    "Birinci madde uyarınca yükseköğretim kurumlarında kayıtlı olan hazırlık sınıfı, ara sınıflar ve son sınıf dahil olmak üzere öğrencilerin söz konusu maddeden yararlanmasına, bu durumdaki adayların intibakının ilgili kurullar tarafından yapılmasına,"

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

hayır olmaz.

• Bonusman1234 B kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam

• Yine döndün defaulta aaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 25 Ağustos 2024; 11:54:5 >

Simdi nerdesin

• EistroY661 E kullanıcısına yanıt
    Hacettepe ceng

• 2025 Ağustosa kadar yapamazsın . Attan inip eşeğe yöneliyorsun onu da söyleyeyim .

• balamir. B kullanıcısına yanıt
    Neden böyle düşünüyorsunuz hocam? Hacettepenin İTÜ'den daha iyi olduğu tek alan savunma sanayi olarak görülüyor.

• Leopard76 kullanıcısına yanıt

• Bonusman1234 B kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle konu sahibinin birçok seçeneği olmasına rağmen bilgisayarı tercih ettiğine göre bilgisayara ilgisinin diğer bölümlerden fazla olduğu ortada . Gelecekte İTÜ EHBden bilgisayar ve yazılımla ilgili alanlara yönelmesi çok zor .
    İTÜyü de fen lisesinin devamı olarak düşünebilirsin , akademide 1 numaradır belki ama sağladığı imkanlar açısından ülkede ilk 5-6 üni arasına giremez . Tanıştığım İTÜlülerin hepsi ortalama kasıp SSye gireyim kafasındalardı . Amaçları baştan buysa madem ODTÜ , Hacettepe , TOBB gibi unilerden SSye girmek daha az uğraştıcı . Yurtdışı hedefin var mı deyince akıllarına Erasmus geliyordu fln :) Yani aslında zehir gibi çocuklar ama ne bir yabancı dilleri var ne de vizyonları . Okulun aşıladığı ruh da bu aslında " akademik olarak mükemmel olun da diğer beceriler pek de önemli değil " mantığı . Ben %0,5lik bir fen lisesinden mezun olarak bu mantığın toxicliğini üniye geçince anladım . Matematikte fizikte uçuyoruz Eyvallah da ne bir yabancı dilimiz ne de sosyal becerilerimiz varmış .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balamir. -- 25 Ağustos 2024; 14:17:21 >

• bazı okullar açıyor bazıları açmıyor.

Kesin bilgisayar olsun demiyordum ama aralarından en fazla bilgisayarı seviyordum. Daha sonra fikirlerim değişti tabi, ehb yi fazla araştırmamıştım o da baya cazip geldi.

Çok doğru tespitler hocam katılıyorum, bu noktada biraz kişinin beklentileri de devreye giriyor aslında.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.