Şimdi Ara

Hazırlıktayken MYP ile geçiş oluyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başta istediğim bir bölümü kazandım ama şuan sıralaması daha düşük olan başka bir bölümü okumak istiyorum geçmek istediğim bölüm türkçe olduğu için hazırlık yok myp ile hazırlık okurken geçiş yapabilir miyim?Bilgisi olan biri lütfen cevaplasın.

• dönem arasında myp ile geçiş oluyordu diye biliyorum

• yardımiçinaçtımhessabı Y kullanıcısına yanıt
    Yarım dönem okuyup türkçe bölüme geçebiliyorum yani değil mi??
  • ArdaHardrock A kullanıcısına yanıt

evet ama siz yine de araştırın

• Başka bilgisi olan var mı biraz araştırdım ama tam bilgi bulamadım.Hazırlığı okuyup bitirip sonra mı geçsem acaba diye düşünüyorum.Çok çok büyük bir hata,çok büyük bir mllık yaptım ne yapmalıyım diye kara kara düşünüyorum.
  • güz sonu myp geçişi açan üni az

• A NEW LIFE kullanıcısına yanıt
    Hocam sizce hazırlığı okuyup geçmek mantıklı mı?Marmara üniversitesinde hazırlık okuyup yıldız tekniğe geçmek hedefim.Yıldızda istediğim bölüm %100 türkçe,dili halletmiş olurum en azından.
    Bence mantıklı değil ama yazdın herhalde. Ben olsam direkt ytü yazardım.
    Evet ben geleceğini pek düşünmemiştim çok büyük pişmanlık duyuyorum şuan ama ingilizcem üst seviye değil,geliştirmem gerekecekti her türlü.Olayın tek iyi yanı o.Ve araştırdım Marmarada bahar döneminde geçiş olmuyormuş,mecbur 1 yıl hazırlık okuyacağım sonra yıldız tekniğe geçeceğim.
    Hazırlık okumana rağmen arkadaş yapamıcan kendini geliştirmeye devam etmedikçe türkçe bölümde ingilizcen gerileyecek kendin dışardan halledebilirdin 1 sene hazırlık okumak yerine bilemiyorum
    Evet biliyorum hatamı ama geçti artık yapacak birşeyim yok ingilizceyi unutacağımı düşünmüyorum ama.Peki okul başlamadan nakil aldırmak gibi bir seçenek yok mu?Benden daha kötü durumda olanlar da olabilir ,değiştirmek isteyenler için olması gerekmez mi?
  • Yıldız'a geçeceksen sene sonunu beklemen gerekli

• gaddarkerim2022 kullanıcısına yanıt
    Hocam yıldız zaten 79 binden 46bine çekmiş ben girerim diye düşünüyodum da hayal oldu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.