Şimdi Ara

HB.Com Çakma Ürün Satıyor (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
3
Favori
12.186
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu hepsiburada'yı gram sevmiyorum. Hakkınızı arayın, sessiz kalmayın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garantisi kime ait

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsiburada gibisi yok bugune kadar en az 100 siparis verdim hicbirinde sorun yasamadim. İade ederkende sorun cikmiyo led tv almistim 5 gun sonra bozuldu gonderdim geri sorgusuz sualsiz param iade edildi. Baska siteler olsa tuketici hakem heyetiyle ugrasir dururdum.

Ayrica bu bölüm firma karalama bölümü degil. Konu disi veya sicak firsatlar konudisina tasinmali..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 17 Şubat 2017; 9:1:29 >
  • Ürün bariz çakma ama satıcı hepsiburada olmadığı alışverişlerde direk hepsiburada yı suçlamak da anlamsız. Xiaomi powerbank ların çakması şu an n11,gg gibi sitelerde de pek çok satıcı tarafından satılıyor.
  • Saticisi hepsiburada olan samsung wireless hizli sarj urununden, siyah ve beyaz olarak aldim. Birde ayni urunun son cikan modelini " ayakta sarj.edeni" ni aldim. Genpanin orjinaliyle karsilastirdim hepsi cakma cikti.

Ciddi bi inceleme yapip konusunu baslaticam.

Bu yaptiklari gercekten ayip. Orjinal ithal yazip bu rezilligi kendi isimleriyle yapmalari cok buyuk rezillik. Ayni cakmayi 25ye satanda var hb dada. Orjinalnolsun diye 49a razi olduk. Onlarda sahte cikti.

Geri iade haricinde hakkimizi nasil arariz, buna bi dur demek lazim

• Ben de n11 monoFe magazasindan spigen manyetik tutucu aldim. Baya satis yapmis ve olumlu yorum coktu ve pahaliydi. Buna ragmen cakma cikti. Adamlar bir de yuzlu cikti hala orjinal oldugunu iddia ediyor. Biraz ugrastirdi ama iade ettim...

Yani cok dikkatli olmak lazim orjinale cok benzeyen kaliteli cakmalar cok

• gittide de instadiziciniz diye bir hesap var adam göz göre cakma bluray ler satıyor şikayette etsen gitti sallamıyor neden para kazanıyor adamın üzerinde diye halbuki devlet bu tip işleri kontrol eden mekanizması adam gibi işlese hem adamı yaklarsın hemde gittiyede göz yumuyor diye bir kitlersin cezayı bak bakalım sattırabilirmi bir daha

adam filme yazıyor orjinal bandrollu diye en sonunda yazıyor ingiltereden geldi ulen o zaman bandorl nasıl oluyor göstersene gümrük bandrol ödemesini bana
  • Ürünün 10.000 liği zamanında 55 liraya satıldı, belki halen satılıyor.. Neden 5000'liğe bu fiyatı verdiniz anlamadım.. Geçmiş olsun, mahkemeye verin bence
  • orjinallik kodu 48228 kere kontrol edilmiş. yani orijinal bir kodu kopyalamışlar.
    kopyalanmış kodlu sahte ürünü satın alıp site üzerinden kontrol etmeyen kişilerin sayısı çok daha fazladır.

sadece bu kodu kullanan yünbinlerce sahte ürün sayısı ortaya çıkıyor.
  • SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    Sıkıldım artik su yorumdan ben ürünü indirim kuponu ile aldim. Hb indirim kuponunu sadece satici hepsi burada yazanlardan kullandirtiyordu. Videoda olan seyde bunu gösterir. Eğer urun stokta yok ise o mağaza için urum satista değildir sayfasi gelir. Saçma sapan yorum yapmayin.

Anasini satayim evet ben aptalim 40 TL te aldigim urun sahte cikti 2-3 saat boyunca başkasından aldigim ürünü hb te yikmaya calisiyorum. Ya elle tutulur bir yani var mi söylediklerimizin ? Benim hatam değil soktumum hb si onlardan aldigim ürünü kaypak bir firmadan satmis bana......

• SlimShay kullanıcısına yanıt
    Zaten o kod kazinmamis oluyor. Fakat siz kazidiginizda çikan kod kullanilmis cikiyor

• SlimShay kullanıcısına yanıt
    Benim ss ini attığım ekrandaki yazı çıkıyor fakat 488** yazmıyor da kaçıncı defa sorguluyorsanız sayaç onu gösteriyor.
  • Aşağıdaki mesajımda belirttiğim üzere satıcısı hb olan ürünlerde bile sahte ürün satışı yapılmaktadır. Geçmiş olsun umarım iade alırsınız.

https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=124089445&fromzero=yes

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AN İTİBARİ İLE ÜRÜNÜN SİPARİŞ DETAYLARI BÖLÜMÜNE GİRİŞ YAPILAMIYOR. NEDENSE AYLARDIR GİRİŞ YAPILAN BÖLÜM CİDDİ DİLLE OLAN BİR UYARI VE ŞİKAYETTEN AKABİNDE AÇILAN BU KONUDAN SONRA ERİŞİLEMİYOR. NEDEN ACABA ??
  • Ses kaydı eklendi.
  • arkadaşlar hepsiburada.com üzerinden flo satıcısından superstar aldım çakma gelmez degil mi ?
  • Ürünü Ucz Aksesuar satıcısından almışsınız, Hepsiburada burada satışa alıcı. Satıcının orijinal ürünü yapıp sahte ürün yollaması onun suçu, Hepsiburada üzerinden iade edebilirsiniz ürünü, onlar da size kargo kodu verir ve ürünü satıcıya yollarsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m@rslan

Saticisi hepsiburada olan samsung wireless hizli sarj urununden, siyah ve beyaz olarak aldim. Birde ayni urunun son cikan modelini " ayakta sarj.edeni" ni aldim. Genpanin orjinaliyle karsilastirdim hepsi cakma cikti.

Ciddi bi inceleme yapip konusunu baslaticam.

Bu yaptiklari gercekten ayip. Orjinal ithal yazip bu rezilligi kendi isimleriyle yapmalari cok buyuk rezillik. Ayni cakmayi 25ye satanda var hb dada. Orjinalnolsun diye 49a razi olduk. Onlarda sahte cikti.

Geri iade haricinde hakkimizi nasil arariz, buna bi dur demek lazim

Hocam konuyu açtığınızda beni de alıntılarsanız sevinirim, aynı mevzu bizim de başımıza geldi iade ettik ama üzerine düşecek vakit olmamıştı.

Konu sahibi arkadaşa da geçmiş olsun diyorum, hala hb'yi savunanlar hb'den ne kadar komisyon alıyor acaba...

• Sanrupid kullanıcısına yanıt
    komisyon usülü değil direkt maaş usulü çalıştıklarını düşünüyorum. baksanıza adamın siparişini gizlemişler.

Bu arada elinde fatura mevcut değil mi? yada keşke sözleşmenin resmini çekseydin siparişi kaldırmadan önce. Çünkü satıcı hepsiburada ise sözleşmede yazar. Eğer aracılık yaptıysa gg gibi n11 gibi satış yapan diğer firmayı gösterizi sözleşmede.

Fakat burada yinede hb işin içinde çıkamaz çünkü yasal olmayan bir durum var ve hb her halükarda bu illegal alışverişe aracılık ediyor. Ben aracıyıp deyip işin içinden çıkamaz.
  • marcelor kullanıcısına yanıt
    Bendeki mevzuda fatura siparis ve cihazlar ve tum detaylar mevcut. Bide genpa garantili orjinalleride mevcut. Artik gercekten simtilar. Hafta sonu 1-2 saatimi buna ayiracagim. Konu acinca sizide bilgilendiririm.

Gerekli tepki olusursa bu haksiz kazanclarin onune gecerek bi dur diyeceklerini zannediyorum.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.