Şimdi Ara

HB.Com Çakma Ürün Satıyor (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
3
Favori
12.186
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yıllar önce sahte beats kulaklık satmıştı, hatta monster firması hepsiburadayi kara listeye almıştı alışveriş yapmasınlar diye,hbye güvenmiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • taktım yanmadı ışıklar otomatik olarak. ama power tuşuna basınca açlıldı ve evet galiba kendi kendini şarj etmeye çalışıyo. kapanmadı çünkü ve ışıklardan biri yanıp sönüyo
  • exseri kullanıcısına yanıt
    Benim bildiğim kadarıyla böyle bir şey olmaması gerekiyor. 2.sayfada xiaomi powerbank genel konusunun sahibi bir arkadaş var onunla bir iletişime geç istersen.

Edit: İmzasında yazıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morgoth Draqe -- 20 Şubat 2017; 2:4:12 >
  • Kendini yırtanlar boşuna yırtıyor.HB çakma ürün satışına izin veriyor daha önce başıma geldi aldığım mouse çakma çıktı ve geri iadesini sağladım.Geri iadesini sağlarken de sedece yurt içi kargıyogla ücretsiz yollayabilirsiniz dediler.Bulunduğum yerde yurt içi kargoda bulunmayınca süratla yolladım kargo ücretini iade etmediler,onun yerine ödediğim kargo ücreti kadar indirim kodu verdiler kardeşim bana çakma ürün satmışsın hala kendinden alışveriş yaptırmaya zorluyorsun paramı iade etmek yerine bana indirim kodu veriyorsun.İstemiyorum senden bir daha ürün satın almak!Vel hasıl kargo ücreti hediye çeki olarak tanımlandı ve ücret iademde bilmem kaç hafta sonra iade edildi aldığıma alacağıma pişman oldum.Yetmezmiş gibi o sahte ürünün satışına uzun süre devam edildi...
  • Birde bu ne müşteriyi enayi yerine koymaktır ya !
    parmak kadar bir ürün almak istiyorum üründen 2 adet sipariş etmeye kalkınca kargo ücreti 2 3 tl artıyor
    Lan arkadaş aynı pakete koyup yollamayacak mısın sen onu kimi kekliyorsun sen büyük ürün alsam dicem ki eyvallah hakkıdır parmak kadar be parmak kadar .Bütün ürün lede aynı şey var isterseniz küçük bir ürünle deneyin sepette görün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForeverAlonee -- 20 Şubat 2017; 2:47:28 >
  • Ben de bunlarda 16000 mAh almıştım ama neyse ki benimki çakma değilmiş. Lakin HB'nin yaptığı gerçekten kabul edilebilir bir şey değil ve bildiğin dolandırıcılık. Konu sahibine geçmiş olsun umarım cezasını çekerler bunun.
  • Benim 5200 mAH eski nesil(kalın olan) Xiaomi powerbank sahte değilmiş gibi duruyor, led delikleri zarif. Ön logo belirgin ve alttaki bilgiler daha zarif ve az görünür durumda. Ama kendisini şarj ediyor, 2 senedir kullanıyorum herhangi bir sorunu yok. Acaba sahte olabilir mi bu da?

Düzenleme: Kutusu orjinal gibi, ayrıca ufak beyaz şarj kablosunda da Mi logosu yok. Tek olay kendini şarj ediyor, işkillendirdi beni. Belki de eski nesil olanlar kendisini şarj ediyordu kim bilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ama=neden -- 20 Şubat 2017; 3:34:40 >
  • Doğan firmasının markalarına karşı gittikçe sinirlenmeye başlıyorum stok yok diye iptal edilen ürün hala satışta sıkıntılı kargo indirim yalanı vb şimdi de bu yazık gerçekten
  • Adam 20 TL ye alsa tamam orjinal olmayabilir dersin 40-50 TL ye %100 orjinal ürün vermeli örneğin Asus 10400 Mah 79 TL ama ürünün sahtesi yok.
    Bende tablet aldığımda mağdur oldum arıza durumunda direk yetkili servis ile görüş diyor Vatanbilgisayar gibi senden alıp takip etmiyor.
  • Bütün konuyu okumadım daha yeni gördüm ama aklım şu yoruma takıldı. İlk sayfada arkadaş editleyip alıntı yapmış sanırım. Ve yorumda " orda burda çakma ürün satılıyor diye devlete mi kızayım ? " Bakkal hüseyine kızmayacan tabi devlete kızacaksınız yahu. Çakma ürününlerin üzerine gidip adam gibi denetim mekanizmasını kuracak olan devletin kendisidir. Sonra onu pazarlayan site / satıcı kurum vs.. daha sonra da satıcının kendi ahlaki yapısıdır. Bu sistem çürükse algoritma tekrar başa döner ve şikayet edilir devlet denetler bunu hukuki çerçevede.

Tüketici haklarına göre satılan ürünün özellikleri birebir yazmalıdır. İmitasyonsa imitasyon yazacaksın fiyatını ona göre yapacaksın isteyen alacak. Bazen taklit çakma ürünler de kaliteli olur tercih meselesi en sonunda vatandaşa bırakılmalı.

Ama Hepsiburada'dan tutunda bütün farklı firmaların satış yapabildiği sitelerde herkes taklit ürünleri orjinalmiş gibi satıyor. Kandırmak mı etik kandırılmak mı, elbette vatandaş olarak kandırılmamak isteriz ama teknolojiden bizim kadar anlamayıp takip etmeyen biri uygun fiyatlı diye taklit ürünü alabilir. Bu adam da bunu aldı diye gerizekalı muamelesi yapmak çakma ürün satan adamı korumak anlamına geliyor aslında ve ona yasal boşluk sunmuş oluyorsun.

Uzun lafın kısası hakkınızı arayın sizi yıldırmaya çalışanlara kulak asmayın.

• Hayırdır forumda hbnin paralı elemanları cirit atıyor heralde? Siz kimsiniz bu arkadasimizi suçluyorsunuz? Yok neymis satici hb degilse almak enayilikmis cart curt biz hepsiburada ismine güvenip alisveris yapiyoruz buradan boyle bir olayda tabiki de sorumlu hepsiburada olacak hic bir sey yapmadan komisyon yemeyi biliyorlar ama. Bu sitenin marka değeri varsa bizler sayesinde. Konu için tesekkürler bir daha hb den alisveris yapacaksam bu son tercihim olur faydali ve onemli konu para kolay kazanilmiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İade edin gitsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gümrük olayından sonra düşman kesildim ben bunların alayına. Dava edin gitsin. Duyurulsun olay.

Milleti ....ken iyiydi.

• Arkadaşa yüklenenler paralı eleman sanırım hb'nin elle tutulur yanı yok. Ürünü sattıktan sonra bir sıkıntı olursa çözüm namına birşey beklemeyin
  • Hocam konu açacağına keşke iade edip kurtulsaydın da burda sana çemkiren tiplere de hb çakma ürünleri geçirip dursaydı. Sana tavsiyem hb'yi asla kullanma. Yıllar önce şahit oldum ben de çakma sattığına o günden beri ne çorap alırım ne bir şey. Çevremdekileri de mutlaka uyarırım. Böyle cins tipler de olmasa hb olamazdı zaten. Fakat senin benim gibi bilinçli tüketiciler olduğu sürece en azında bizim üzerimizden haram lokma yiyemezler.

• Powerbank ucuz ve cakma alinmamali. Haberlerde goruyoruz bomba gibi patliyorlar. Sahsen eger cakmaysa bedava verseler kullanmam ben. Arkadasida tebrik ediyorum.

• Hocam öncelikle geçmiş olsun. Hb içinse ne ilk ne de son olacaktır kanımca. Bu arada sizin gibi ne yazık ki sahte ürün almak durumunda kalmış olanlar umarım hakkınızı alırsınız. Bunun dışında sipariş vermeyi düşünenler için ufak bir bilgi geçeyim. Kasa dışında dikkat etmeleri gereken bir nokta olarak;

Powerbank alırken yalnızca markaya değil, markanın kullandığı pillere de mutlaka bakın. Piyasada yer edinmiş markalardan bazıları sırf maliyeti kısmak için ucuz pil kullanıyor ya da düşük amperli piller kullanıyorlar.

Ben 16.000 mah modelini n11 üzerinden semers ten almıştım. Ve diğer modelleri araştırmadığım için emin olmamakla birlikte kendi aldığım 16.000 mah lik ürünlerinde xiaomi li-ion panasonic ya da lg marka ( çoğunlukla lg ) pil kullanmakta ( tedarik durumuna göre samsung marka pilleri de kullanıyorlar arada ). Bu piller telefon bataryasında kullanılan özellikte pillerdir. Bu elbette patlamaz anlamına gelmez ama gerektiği şekilde kullanılan, darbe ya da yüksek ısıya maruz kalmayan bu tipte piller uzun yıllar sorunsuzca kullanılabilmekte. Acaba patlat mı gibi aklında soru işareti olanların dikkat etmesi gereken bir nokta olabilir diye düşündüm.

Naçizane tavsiyem bu ürünleri almadan önce pillerine de bakın, sorun, soruşturun mutlaka. Çünkü bu örnek dışında sahte ürünlerde kasayı birebir yapsalar bile içindeki piller yan sanayi olabiliyor.

• sen ucz aksesuar diye biryerden almışsın hepsiburada.com dan değil.
  • Morgoth Draqe kullanıcısına yanıt
    Tabi hocam ayrıyeten not düşmeliydim hata bende

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.