Şimdi Ara

HB.Com Çakma Ürün Satıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
3
Favori
12.186
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    quote:

satıcı hepsiburada değilse sizin ***lığınız, siteye b*k atmaya gerek yok. nerden denetleyecek orjinal mi değil mi? diğer ki adam burada satış yapmanın komisyonnu %10, o da kabul ediyor ve satıyor, emünönünde de bu mi ler satılıyor, karaköyde de satılıyor, internette her yerde var sahte mi şarj cihazı.

benim maaşın yarısını devlet alıyor, bu adamlar ülkenin içinde sahte mal satıyor diye devlete mi isyan edeyim? saçma olmuş. büyük ihtimal 3-5 liranın hesabını yapıp en ucuz satıcıdan, en yorumu olmayan satıcıdan aldınız,

donanım haber ölücülü böyle bir şey, ne demişler ucuz ürün alacak kadar zengin değilim. boşa dememişler.

BU TARZ KİŞİLİKSİZ İNSANLAR OLDUĞU SÜRECE BU TÜR FİRMA YA DA KURULUŞLAR VARLIĞINI SÜRDÜRECEKTİR. İLGİSİZ ALAKASIZ BİR ÇOK YERE LAF ATAN BU TÜR İNSANLAR İÇİN BİR LAF SÖYLEMİŞLER.

quote:

Deveye diken insana si*** yaranır.

SİZ SİZ OLUN BÖYLE OLMAYIN. AKLINIZI KULLANIN. SATICI HEPSİBURADA DEĞİL İSE BU SATICIYI SİTESİNDE BULUNDURAN HEPSİBURADA HAKLIDIR. AYNEN, ÇOK MANTIKLI. BEN DE SAMSUNG FRANCHISHINGINI ALIP BAYİDE PERAKENDE İMİTASYON ÜRÜNLER SATAN BİR FİRMADAN TELEFON ALIP SATACAĞIM. SORUN ÇIKARTAN MÜŞTERİLERİME SİZİN APTALLIĞINIZ SATICI BENİM AMA BURAYA MALLAR İMİTASYON ÜRÜN SATAN BİR SATICIDAN GELİYOR DİYECEĞİM.

ALLAH BEYİN VERMİŞ KULLANIN DİYE. HER ŞEYİ GEÇTİM BENİM HEPSİBURADA DEĞİL DE SİTELERİ KAPSAMINDA FARKLI BİR SATICIDAN ORJİNAL YAZIYOR DİYE ÜRÜN ALMAM HATA. TABİ SATIŞ YAPAN ADAMLARDA YA DA BUNLARI ŞİRKET PROFİLLERİNDE BULUNDURAN SİTEDE HATA YOK. HATA BENDE.

BENDE DEĞİL ARKADAŞIM O 3 GRAM OLAN BEYNİNE ŞUNU SOK. MÜŞTERİ HER ZAMAN DOĞRU HİZMET ALMAYI HAK EDER. BİZİM VARLIĞIMIZ İLE BİR YERLERE GELEN ŞİRKETLER BİZİ DÜŞÜNEREK HAREKET ETMEK ZORUNDADIR. APTAL APTAL AVUKATLIK YAPMAYA ÇALIŞMAYIN BURADA. TİPLERE BAK YA İNSAN KILIĞINDA İNSAN OLMAYI BECEREMEMİŞ ŞAHSİYETSİZ KİŞİLİKSİZ İNSANLAR İLE SIRF KÜFÜR VE YA ARGO KULLANMADIĞI İÇİN MUHATTAP OLUYORUZ. EN ACISI DA NE TROLL NE DE KÜÇÜK YAŞLI ARKADAŞLAR BUNLAR.

YA DA AYNI ŞEKİLDE İMİTASYON ÜRÜN SATIP İNSANLARI KANDIRARAK HARAM PARA YİYORLAR. AKLI BAŞINDA OLAN BİR İNSAN İÇİN BAŞKA BİR AÇIKLAMA OLAMAZ.

AN İTİBARİ İLE HB SİPARİŞ DETAYLARINI ORTADAN KALDIRMIŞ BULUNMAKTA. ÜRÜNÜN SİPARİŞ DETAYLARINA ULAŞILAMIYOR. FAKAT O ÜRÜN HARİCİ BÜTÜN SİPARİŞLERİMİN AYRINTILARI GÖZÜKÜYOR.

https://i.gyazo.com/96f68e8adb1847a71eb2157855505471.mp4

http://www.hepsiburada.com/xiaomi-5000-mah-tasinabilir-sarj-cihazi-gri-ince-ve-hafif-kasa-p-TELSARJXIAOMI5000

Ürün linki bu. İlk aldığım ürünü değişime yolladım fakat yeni yollanan üründe çakma çıktı.

Satıcı hepsiburada yani ahmetin yeri değil. Bu durumda şirket en az 6 aydır çakma ürün satıyor. Çünkü ben ürünü temmuzda almıştım. Yeni fark ettim çakma olduğunu.

Lütfen bu çakallardan yaptıkları fiyat hatasından (yersen) dolaylı olarak alacağınız ürünler dışında ürün almayın.

KALİTESİZ FİRMA

AÇIKLAMA (KANIT)

1-) MI LOGOSU, gördüğünüz gibi silik durumda. Orjinallerde bu gayet belirgin biçimde.

HB.Com Çakma Ürün Satıyor HB.Com Çakma Ürün Satıyor

2-) Ürünün arka bölümünde bulunan bilgiler kutu üzerindekiler ile çakışıyor ve ayrıca orjinal ürünlerde bu yazılar silik duruyor. Fakat çakmalarda bu bayağı belirgin.

3-) Orjinal kabloda MI logosu yer almıyor.

4-) Orjinal ürünlerde delikler hem daha küçük ve zarif hemde usb portları aynı renkte.

5-) Orjinal ürünler kendini şarj edemez fakat benimki takır takır ediyor.

6-) Son olarak orjinal ürün siteden kontrol edilebiliyor.

https://i.gyazo.com/d3d8afadcf2e99aa2f7cd0dde756b56d.mp4

Çeşitli Fotolar

HB.Com Çakma Ürün Satıyor HB.Com Çakma Ürün Satıyor HB.Com Çakma Ürün Satıyor HB.Com Çakma Ürün Satıyor

Aralardaki Yorumlar

HB.Com Çakma Ürün Satıyor HB.Com Çakma Ürün Satıyor HB.Com Çakma Ürün Satıyor HB.Com Çakma Ürün Satıyor

HB ile Geçmiş Konuşmalar (İki konuşma oldu birisine erişebiliyorum, gifli kanıtı aşağıda):

https://i.gyazo.com/aab09028c70eb98151b3611eb2274f81.mp4

Bu da Benim Gözümden Hepsiburada Hesabım. Satıcısının hepsiburada olarak gözüken ürünün hangi firma tarafından yollandığı gzükmekte. Sonuçta amazon değiller illa ki başka bir firma yolluyor. Ama oraya kendi isimlerini yazmaları demek muhattabım onlar olması demek.

BÜTÜN HER ŞEY KONUDA MEVCUT. OLABİLECEK HER ŞEY. MAİL GÖRÜŞMELERİNDEN TELEFON GRÜŞMELERİNE VİDEO KAYITLARINDAN EKRAN GRÜNTÜLERİNE VE GİFE HER ŞEY MEVCUT. HALA HEPSİBURADA ŞÖYLEDİR BÖYLEDİR ŞUDUR BUDUR DİYENLER VAR. KRALDAN ÇOK KRALCI OLMAYIN. KİMSE SİZİN BABANIZIN OĞLU DEĞİL. BURADA OLAN ŞEY 40 TL İÇİN BENİM BİR YERLERİMİ YIRTMAM DEĞİLDİR. BURADA YAŞANAN OLAY O ÇOOOK BÜYÜK HEPSİBURADA DEDİĞİNİZ ŞİRKETİN NASIL SAHTE ÜRÜN SATTIĞI VE KULLANICIYI UĞRAŞTIRDIĞIDIR. BEN BU POWERBANKİ MONTUMUN İÇ CEBİNDE TAŞIRKEN CİHAZ ÇAKMA OLDUĞUNDAN PATLASA VE BEN HAYATIMI KAYBETSEM ÇAKMA ÜRÜN KULLANIYORMUŞ DENİR. BİLİNMEZ Kİ TR NİN EN BÜYÜK ONLİNE ALIŞVERİŞ ŞİRKETLERİNDEN BİRİSİNDEN ORJİNAL DİYE ALINAN ÜRÜN ÇAKMA ÇIKMIŞTIR. BU BİR KARALAMADIR. BU BİR ŞİRKET PROFİLİNDE BULUNAN GERÇEKLERİ GÖSTERME ÇABASIDIR. KONUYU BAŞKA YERLERE ÇEKMEYE ÇALIŞMAYIN. ELİNİZİ KALBİNİZE KOYUN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morgoth Draqe -- 20 Şubat 2017; 10:28:40 >

• Yorumlar gayet olumlu ! Çakma olduğunu burada ispatlaman gerekecek. Yoksa kask takmanı öneririm.
  • loutrec_ kullanıcısına yanıt
    Tamamdır 1-2 saate uplarım.
  • loutrec_ kullanıcısına yanıt
    Birazdan geliyor 1-2 saate de değil.
  • Aynı ürün bende de var nasıl anladınız acaba çakma olduğunu ?
  • bundan 2 adet aldım hbden biriin kullanıyorum diğeri duruyor çakma demek ha :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sayısız alışverişim oldu sıkıntı çıksa bile aradığımda yardımcı oldular. çakma olsa bile ki olacağını zannetmiyorum iade edin paranızı verirler. türkiyenin en güçlü kurumsal firmalarından biri.
  • baltascar kullanıcısına yanıt
    Bence tekrar düşünün. Sorum xiaomi değil. Xiaomi'ye zaten güvenim tam. Sorun çakma ürünün satılması.
  • lot kullanıcısına yanıt
    HB'yi düzenli internet alışverişi yapan arkadaşlarımız zaten gayet iyi tanıyor.

Polyannacılığa gerek yok. Mesajla bildirmeme rağmen bir yol açmıyorlar.
  • Dell002 D kullanıcısına yanıt
    İlk mesajıma bakın editledim.
  • Satıcı hepsiburada değil ki poseidon bilişim diye bir yer ile iletişime geçmişsin. Iade içinde satıcının anlaşma kodunu vermişler zaten. Ürün sahtedir değildir bir yorumum yok ama tutarsızlık var. Ürün sahte ise tabi ki hepsiburada'nın sorumluluğu var ama dediğim gibi ürünü onlar satmamış. Satıcı olarak hepsiburada varsa başka firmaya bulaşmamak gerek.

Düzenleme: Temmuz tarihli alışverişi görmemiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orhun -- 17 Şubat 2017; 3:02:38 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orhun kullanıcısına yanıt
    Ne yazık ki bütün mailler elimde mevcut değil. Sadece en son değişim maili duruyor. Ben satın alırken hepsiburada yazıyordu satıcı. Satın aldıktan sonra ucz aksesuar oldu satıcı. Ama aslında bu satıcı poseidon bilişim ismini kullanıyor. Siteleri var bakabilirsiniz. Bununla ilgili de video çektim. Yüklüyorum.
  • Morgoth Draqe kullanıcısına yanıt
    Satın alırken hepsiburada yazmış olsa da ürünü uczaksesuar'dan almışsın. Büyük ihtimalle gözünden kaçtı. Bu gibi durumlarda sözleşmeyi kontrol etmekte fayda var. Ayrıca dediğim gibi bu olayda hepsiburada'nın da sorumluluğu var. Onlara durumu ciddi bir dil ile ilet.

• Orhun kullanıcısına yanıt
    Hocam son videoya bakarsanız demek istediğimi anlarsınız. Satıcı olarak kendilerini yazmışlar sonuçta. Tedarikçi firma beni alakadar etmiyor. Doğan şirket grubu adı altında en büyük şirketlerden birisi bunlar. Amazon yazan ürün amazon tarafından tedarik ediliyor. Benim derdim hb nin tedarik etmesi değil fakat en azından yedikleri halt ile ilgilenmeleri. Ciddi bir dille tekrar yazdım. Konu yemin ederim para değil. Konu üç kuruşluk şey için yaşattıkları.

Video ilk mesajın sonunda yer almakta.
    ben bir de 10binkten almıstım ondan daha evvel aldığım 10binlik powerle arasında yazı farklarının olduğunu gördüm ama önemsemedim kullanıyorum performans açısından da diğer 10binlikle aynı.. bu arada 5000lkler 14 gün süre geçti iade edilmez heralde zaten biri açılmadı satıcı da hepsiburadaydı
  • baltascar kullanıcısına yanıt
    Valla durum gördüğünüz gibi. Belki bana yollanan çakma ürünün içindeki batarya bitmiştir. Sizdeki sağlamdır bundandır. Fakat firmanın çakma ürün sattığına eminim. Rica etsem sizde benim gibi xiaominin sitesinden orjinalliğini sorgulayıp ekran görüntüsü alır mısınız ?
  • Son günlerde çok gördüm çakma haberlerini. Ayrıca yorumlara hiçbir zaman güvenmeyin. Kötü yorumlar yayınlanan kötü yorumların her aman kat be kat fazla oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morgoth Draqe

Valla durum gördüğünüz gibi. Belki bana yollanan çakma ürünün içindeki batarya bitmiştir. Sizdeki sağlamdır bundandır. Fakat firmanın çakma ürün sattığına eminim. Rica etsem sizde benim gibi xiaominin sitesinden orjinalliğini sorgulayıp ekran görüntüsü alır mısınız ?

Hocam ver mahkemeye
    Hayati tehlikesi yaratan bir malzeme
    En azından thh başvur, sahte mal satıyor diye
    Sahte şampuan yapanları bütün gün tv de izledik, ama bu adamlar çok rahat

son video dediğin eski siparişini gösterdiğin videoysa o bişey kanıtlamaz malesef. sen 2016 da 3. parti firmadan almışsın ve güncel olarak hb satıyor. bu durum satıcıyı hb yapmaz.

ama hb o kadar kaypak bir firma ki burda alınan hafıza kartı yerine kart okuyucu gönderen firmalar oldu hb olur öyle şey iade edin dedi :)
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.