Şimdi Ara

hb dikkat dolandirilmayin

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.428
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu sabah hepsiburada uzerinden ariste trakya eski kasar almaya calisirken enteresan bir durumla karsilastim. urun ekraninda 56,69 gorunen fiyat sepette 66,69 oluyor.

musteri hizmetleriyle yazismam sonrasi gelen cevap da su:

—-

Sistemlerimizdeki güncellemeler web sitemize zaman zaman geç yansıyabilir. 

Bu nedenle ürün fiyatlarında ürün sayfasıyla sepette fiyat farkı olması durumunda sepetteki fiyatı dikkate almanızı rica ederiz. “Sepetim” sayfasında göreceğiniz fiyat, her zaman en güncel fiyattır.

——

normal markette urun etiketi ve kasadaki tutar farkliysa etiket fiyati gecerlidir, hatta bu farkin olmasi suc teskil eder. online bir platformda ilk kez basima geliyor, hepsiburada uzerinden alisveris yaparken aman dikkat!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gold bilgisayar satıcısından Apple TR garantili yasan magsafe şarj cihazı aldım, sahte çıktı. Apple'ı çok aradım, iki defa servise gittim. "Orijinal değil" raporu vermediler. Buna da dikkat.
    Bir de şarj aleti almıştım.Ankara Öveçler 'de bir firmaydı. İçinden not çıktı; "şurası şöyle ise orijinaldir, bizimki de aha böyledir."yazıyor. Taktım, o da sahte çıktı. HB "bizde her şey orijinal" diyor. Buna da dikkat...

• Gold bilgisayar mı kaldı ya

• Basima çok geldi dikkat etmek lazim

• firfiryok F kullanıcısına yanıt

Aynı firmalardan bahsetmiyoruz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dikkat!!! DOLANDIRICI
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.