Şimdi Ara

HB HIZLI ALISVERIS PROFILI ILE ILGILI (UYARI)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
2
Favori
1.701
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kaydedenler biran önce silsin bence..
    Dün gece heabıma girilmiş..
    Önce hesabın mail adresi ve sonrasında cep tel numaram değiştirilmiş..
    üstüne de 4 adet telefon siparişi verilmiş urfadan..
    Sabah 08:20den beri arıyorum mh'i..
    İkaz etmeme rağmen kargoya verilmiş..
    Değiştirilen telefon numarasından başka biri çıkıyor..
    Müsteri hizmetlerine yalvarıyorum sabahtan beri "arayın teyit edin siparişi" diye..
    Beni muhatap bile almıyorlar hesabın sahibi ben değilmişim gibi..
    Ya arkadas diyorum 11 yıldır kullandıgım hesabın mail adresini neden değiştireyim..
    hadi değiştirdim, neden cep tel nomu değiştireyim..
    hadi onu da yaptım neden 4 adet telefon sipariş edeyim..(bu şüpheli değişimlerden sonra)
    Hem de siparişin gideceği adres urfa diyorum.. (11 yıldır tüm siparişlerim istanbul bahcelıevler iken)
    İptal edemeyiz dediler ve kargoya verildi 2 tanesi..
    Benim gibi koca işgununu bu tarz salaksacma seylerle ugrasarak gecırmek ıstemıosanız butun hızlı alısverıs profıllerını silin..
    Çok ama çok güvensiz..
    Hesabın baskalarının eline gecmesıyle alakalı hıcbır onlem planları yok..
    ps: savcılığa gidildi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucgunmuhlet -- 11 Ağustos 2015; 12:52:41 >

• Ben geçen gördükten sonra direkt sildim 25 tl çek için almıştık az daha taklaya geliyoduk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hızlıalışveriş profilinde kayıtlı adresten başka adrese gönderim yapılamıyor ki..
  • yavuzkar kullanıcısına yanıt
    aynen böyle başka adres olursatelefona şifre geliyor. gerçi telefon numarasını da değiştirmişlerse sistemde açık var
  • Bu sistemde açık olması garip.
    Sanal kart kullanılırsa bi nebze .

• Kımse kusura bakmasın ama hızlı odeme profılı olusturma kampanyası yapıpta hemen ardından bılgılerınıZı baskasına caldıran bır fırmayı ben ıyı nıyetlı karsılamam.buraaı turkıye hersey olabılıyor..

• Başka adres girince yeniden profil oluşturmak gerekiyor bunu nasıl aşmışlar sonuçta adres değiştirince yeniden kredi kartı bilgilerinin girilmesi gerekiyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hb diyor ki;

Aynı Ödeme Profili ile profilde tanımlı adresim dışındaki farklı bir adrese gönderilmek üzere alışveriş yapabilir miyim?

Güvenliğiniz nedeniyle şu an için satın almayı planladığınız ürünün Ödeme Profili ile alışveriş yaptığınız durumda farklı adres bilgisi tanımlamanız mümkün değildir. Ürününüz Ödeme Profilinizde tanımlı adresinize gönderilecektir.

bu nasıl olur ki urfa ya göndermemesi lazım.
  • daha öncede böyle bir konu açılmıştı.
  • hb salaklığı
  • BU devirde SANAL KART kullanmayan kişinin aklına ŞAŞARIM. büyük cesaret ister.
  • HEADLESS kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum fakat maalesef her bankanın sanal kart uygulaması yok. Bazı bankalar online alışveriş için mevcut karta ayrı limit tanımlıyor. Farklı bir kart numarası her zaman için daha güvenlidir.
  • ben de sildim her ihtimale kadar en az 5 tane kayıt vardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucgunmuhlet

Arkadaşlar kaydedenler biran önce silsin bence..
    Dün gece heabıma girilmiş..
    Önce hesabın mail adresi ve sonrasında cep tel numaram değiştirilmiş..
    üstüne de 4 adet telefon siparişi verilmiş urfadan..
    Sabah 08:20den beri arıyorum mh'i..
    İkaz etmeme rağmen kargoya verilmiş..
    Değiştirilen telefon numarasından başka biri çıkıyor..
    Müsteri hizmetlerine yalvarıyorum sabahtan beri "arayın teyit edin siparişi" diye..
    Beni muhatap bile almıyorlar hesabın sahibi ben değilmişim gibi..
    Ya arkadas diyorum 11 yıldır kullandıgım hesabın mail adresini neden değiştireyim..
    hadi değiştirdim, neden cep tel nomu değiştireyim..
    hadi onu da yaptım neden 4 adet telefon sipariş edeyim..(bu şüpheli değişimlerden sonra)
    Hem de siparişin gideceği adres urfa diyorum.. (11 yıldır tüm siparişlerim istanbul bahcelıevler iken)
    İptal edemeyiz dediler ve kargoya verildi 2 tanesi..
    Benim gibi koca işgununu bu tarz salaksacma seylerle ugrasarak gecırmek ıstemıosanız butun hızlı alısverıs profıllerını silin..
    Çok ama çok güvensiz..
    Hesabın baskalarının eline gecmesıyle alakalı hıcbır onlem planları yok..
    ps: savcılığa gidildi..

bu maddeyi belirtin hb müşsteri hizmetlerine ve bankanıza itirazda bulunun ayrıca hemen savcılıga şikayette bulunun

Aynı Ödeme Profili ile profilde tanımlı adresim dışındaki farklı bir adrese gönderilmek üzere alışveriş yapabilir miyim?

Güvenliğiniz nedeniyle şu an için satın almayı planladığınız ürünün Ödeme Profili ile alışveriş yaptığınız durumda farklı adres bilgisi tanımlamanız mümkün değildir. Ürününüz Ödeme Profilinizde tanımlı adresinize gönderilecektir

• quote:

Orijinalden alıntı: HEADLESS

BU devirde SANAL KART kullanmayan kişinin aklına ŞAŞARIM. büyük cesaret ister.

500tl limitli kartta 125 lira limit olunca kullanmama gerek kalmıyor hocam :)
  • profili oluşturmak bir hataydı ben de kart bilgilerini değiştirip profili de sildim. kesinlikle tehlikeli

geçmiş olsun. inşallah mağduriyetiniz giderilir
  • Hediye çekleri tanımlandığı günü girip 3 adet hızlı alışveriş profilimi sildim. sepete sabun ekliyon hop birtane daha ekliyo sonra çıkarıyon teki kalıyo ücretsiz kargo oluyor? sitede açıklar olduğunu anlamak güç değil :(( geçmiş olsun inşAllah sıkıntısız aşarsınız bu meseleyi...
  • Gecmis olsun uyari icin Teşekkürler.
    Isbankasi olsa telefon eder etmez odemeyi engelliyolar hepsiburadaya gitmiyor birkez farkli bir islem de basima gelmisti.
    Iade surecinde sikinti yasamistim isbankasini aradim durumu anlattim odeme durduruldugu icin 1 hafta hepsiburada beni arayip durumu acikliga kavusturmustu. En son isbankasi beni aradi onay verdim tabi istedigim olduktan sonra ondan sonra paralari yatmisti bilginize.

• Bu üçkağıtçılar, telefon dolandırıcıları falan genelde Urfadan çıkıyorlar
  • geçmiş olsun
    umarım o şeref yoksunlarını bulursunuz.
    BEN DE sildim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.