Şimdi Ara

HBO Max'in Türkiye'de yayına başlayacağı tarih açıklandı; BluTV'nin yerini alacak (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: birinsan , birinsan , 02an1907 Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir - 6 Masaüstü1 Mobil1 Android
5 sn
58
Cevap
4
Favori
4.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy şu anda #1
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
89. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

• Amerikada Netflix en üst paket 24 dolar, aylık. HBO 20 dolar. Aşağı yukarı Netflix TR fiyatına yakın olacak gibi. 249 TL yaparlar herhalde.

Hepsiburada ile devam işi yatar.

Reklamlı paketleri var daha ucuz ama TR ye hemen geleceğini sanmıyorum.

• Castle Bravo kullanıcısına yanıt

üstad günaydın

şimdi bu GOT un 3 tane dublaj lı hali var

bu işe zaten vakıf olduğun için, bana TOD da yayınlanan ilk versiyona ait dublaj bölümleri lazım.

inanılmaz derecede iyi, LOTR un TR si kadar iyi yapılmış. onunla tüm serisi hatim ettikten sonra ne amazon ne blu tv deki seslendirmeler .... hepsi fiyasko. TOD daki tek problem prime daki kadar net görüntü olmamasıydı.

• kast ettiğim versiyon bu.

• cryptdlg kullanıcısına yanıt

Sanmam en azından 1 sene değişmez.

Sebebi zaten Max yapimlari Tod ve amazonda var.

Netflix ise sadece netflixte

2. Si blue TV nin 1. Platform olmasının sebebi Hepsiburada işbirliği. Şahsen ben blu TV izlemiyorum ama ucuz diye dursun diyorum açarsam . 250 TL aylık gibi bir fiyatla gelirse bırakırım. Haaa Netflix i de bıraktım sebebi çok kalitesiz ve heryerinden sjw akıyor

.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hoşgeldin iki gözümün çiçeği...

• Hepsiburada ile olan iş birliğimiz kapsamında, tüm Hepsiburada Premium üyelerine şu anda bir BluTV aboneliği sunulmaktadır. BluTV hesabı için kaydolan tüm üyelerin hesapları, Max olarak güncellenecektir. Lansman tarihinden sonra bu ayrıcalıktan yararlanacak tüm Hepsiburada Premium üyeleri doğrudan Max'e erişebilecektir. Abonelik planları hakkında daha fazla bilgi lansmandan önce duyurulacak.

Kendi yanıtları bu şekilde bakalım göreceğiz.

• inşallah spartacus kütüphanede yer alır, tekrar izlemek isterim.

• Max uygulamasına geçtikten sonra umarım HDR, Dolby Atmos, Dolby Vision gibi özellikler kısıtlanmaz. Aksi takdirde BluTV uygulamasından farkı kalmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: fad32

Bi bitmedi senin gibi kendini uyanık sanıp da başkalarını aptal sana cahil sürüsü

Ahlak yokki , hani 1-2 kere yaparsin film izlersin kacak. Ulan senin calistign yerde musteriler para vermeyip bi yerden calarsa sende isinden olursa dusuk ciro yuzunden hosuna gider mi ? biraz empati yetenegi lazim sadece

• Klür134 K kullanıcısına yanıt

su hirsizlarin gelip, hirsizliklari ile ovunmesi yok mu? evet markette aldigi urune para veren salaklar da var? kullandigi suya elektrige para odeyen kerizler de? neyse ki sizin gibi hirsizlar her seyi kacak izliyor. hic mi utanma olmaz bu tiplerde?

• zulu123 Z kullanıcısına yanıt
    Öyle olursa ne anladım bildiğin blu tv den farkı yok o zaman Amazon prime 40 TL ye bunları veriyor ise hbo da geri durmaz herhalde ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShinQda

üstad günaydın

şimdi bu GOT un 3 tane dublaj lı hali var

bu işe zaten vakıf olduğun için, bana TOD da yayınlanan ilk versiyona ait dublaj bölümleri lazım.

inanılmaz derecede iyi, LOTR un TR si kadar iyi yapılmış. onunla tüm serisi hatim ettikten sonra ne amazon ne blu tv deki seslendirmeler .... hepsi fiyasko. TOD daki tek problem prime daki kadar net görüntü olmamasıydı.

Orjinal dublajı bulmak zordur hocam. Belki bazı dizi sitelerine yüklemişlerdir, ama pek sanmıyorum.

Nette denk gelirsem sizi haberdar ederim👍

GoT'u ben baya bir sonradan izledim. 2011'de ilk yayınlandığında, ilk bölüme bakıp devamını getirmemiştim. Sonradan da izleme fırsatım olmadı.

Dizi tamamlanınca başlarım diyordum, ama son sezonları kötüleşti denince gene başlamamıştım 

Ne zamandır aklımdaydı. Geçen sene, kendimi 2 hafta kapatıp, Prime Video'da baştan sona bitirdim. Üstüne 2 sezon da HotD izledim. Nerdeyse hiç spoiler yemeden, baştan sona izlemek güzel oldu 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 5 Mart 2025; 17:50:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yaklaşık 10 yıldır aboneyim. 2015'di sanırım.. O zamanlar HBO Now'a aboneydim. HBO Max oldu, sonradan da Max yaptılar. Platform her anlamda gelişti, içerik çeşitliliği olsun, canlı spor müsabakaları olsun gayet iyi bence. Tabii VPN ile farklı kataloglardan kullanınca tam olarak faydalanmış oluyorsunuz. Yeri geliyor UCL maçlarını seyrediyorum, yeri geliyor EPL, yeri geliyor NBA. Haliyle hiç dizi seyretmesem bile tatmin ediyor ki, katalog değişince farklı dizi, film, vs, içeriklerde yer alıyor zaten. Yoksa platform tatmin etmez veya bir yere kadar tatmin eder bence.

Paketler;

Basic = aynı anda 2 cihaz ve Full HD 1080p'ye kadar görüntü sunuyor. Reklamlı paket. Yani video içinde reklamlar var, telefonlarda vs, indirme özelliği yok. Ayrıca CNN Max ve Bleacher Report'ta bu ay sonu itibarıyla artık bu pakete dahil olmayacak. Önceden bu pakete abone olanlar NBA falan seyredebiliyorlardı. Bu ayın sonunda seyredemeyecekler.

Standard = Reklamsız, Full HD 1080p'ye kadar, aynı anda 2 ekran, 30 bölüm/içeriğe kadar indirme, CNN Max ve Bleacher Report dahil.

Premium = Reklamsız, 4K DV DA, 4 ekran, 100 bölüm/içeriğe kadar indirme.

Not: Rome, Carnivale, Boardwalk Empire, Six Feet Under, The Wire, The Sopranos, Deadwood, Entourage, Big Love, True Blood, Curb Your Enthusiasm, Veep, The Leftovers, The Outsider, Mare of Easttown, I May Destroy You gibi içeriklerde 4K ve HDR yok. Bunlara ek daha yazmadığım bazı içeriklerde de yok. Ayrıca eski dizlerden bazıları 4:3 aspect ratio'ya sahip. Remaster edilirler mi belli değil. Uzun iş zaten, artık önümüze bakıyoruz demiş olabilirler.

• Türkiye'de yaşayanlar neden dijital yayınlara abone oluyorlar? Günde 12 saat çalışırken bu yayınları izlemeye kim fırsat bulabiliyor??? Sadece merakımdan soruyorum. İroni falan değil bu kez :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sensaura kullanıcısına yanıt

Alla allaa herkes mi 12 saat çalışıyor :):) 8-5 çalışıp, hafta sonu tatili olan milyonlarca insan var. Bu kesim de genelde memur kesimi oluyor ve dışarıda zaman geçirmek de pahalıya geliyor. Ayrıca üye olunca iia açıp hepsini izlemek zorunda değilsin ki...dursun, bir ara açar bakarız kafasındayız. bu enflasyonda netflix falan bedava şuan da...bir de yasal yollardan izlemek, platformun ara yüzünü kullanmak da ayrı bir haz veriyor.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.