< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
HBO Max'in Türkiye'de yayına başlayacağı tarih açıklandı; BluTV'nin yerini alacak (2. sayfa)

-
-
İndirmek istedim video. Ya üye ol yada reklam izle dedi o uğraştırıcı biraz ama güzel. Uzun dayanır umarım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
max içerikleri için ücret talep edermi
-
Disney i 1 ay reklamlı deneyeyim dedim dizi başında 1 izlerken de 2 olmak üzere 3 reklam çıkarıyor. Şimdi hepsiburada üyelikleri de reklamlı blutv olmuştu ama test etmedim. Reklam olayı gerçekten can sıkıcı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok iyi haber bence HBO dijital yayın platformları arasında en kaliteli dizilere sahip olanı zaten IMDB puanlarından belli.
House of dragon sırf bein de diye izlmeye başlamamıştım ordan da haklarını alırlarsa süper olur
-
Hbo da gelsin deneyelim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
blu tv kullanıcılarıda yararlanacak ya o iyi haber.
-
Hocam bahsettiğim sinewix play store da yer alan yasal bir uygulama bir sıkıntı olsa hemen kaldırılırdı.Yıllardır play store da var. Diğerlerinde ne içerik var ne uygulama yazılımı doğru düzgün.Ör.ben south park izlemek istiyorum.Bütün hepsine kayıtlı olsam bile hiçbirinde yok.E ben napıcam internetten izlemekten başka şansım varmı.Gitsinler önce içerik eklensinler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sizin gibileri anlamıyorum yok Orta Doğu Morta doğu şu aptal uygulamalara para verince ne oluyor.Ne içerik var uygulamaları desen rezalet ne yapıcam bunlaramı çalışıcam.
Yıllık üyelik alın şimdiden
İçerikler artık 4k olur mu acaba
Sektör artık bunların elinde.Sinema öldü Dünyadaki herşeyi dizi yapıyorlar ve bu platformalar finanse ediyor.Seneye Harry Potter dizisi gelicek mesela.God of War dizisi gelicek vs.Ne yapalım Kızılcık Şerbetimi seyredelim veya Kızıl Goncalar aptal aptal Türk dizilerinin olduğu bir Ülkede bu platformaların olması güzel adamlar bizi kaile alıp Türkiyede hizmet vermiyebilirlerdi.Beğenmesseniz seyretmessiniz bukadar basit kimse kimseye zorla aldırmıyor.
Sorun bu uygulamaların olup olmaması değil bunlara para ödemenin gereksiz olması.İnternet ve sinewix gibi uygulamalar olduğu sürece bunlara tek kuruş ödemem.Çünkü hak etmiyorlar uygulamaları rezalet içerik desen hiçbir şey yok o zaman ben bunlara niye para veriyorum.
4k hdr içerik olursa iyi olur, BluTV sanırım max 1080p idi. Artık tüm TV'ler 4k iken 1080p'de diretmesi de abes geliyordu.
-
720p devam mı????
İçerik çıktıkca alıyorum bende.Korsanı teşvik etmiyorum tavsiyede etmiyorum bahsettiğin uygulamalar yasal değil ve bu Ülkede böyle şeylerin cezası yok olduğu için yapabiliyorsun.Gelişmiş bir Ülkede yapamazsın onu kolay kolay mesela yakalanırsan çok ağır cezaları.Başkasının emeğini çalmak istemiyorum buda benim kararım.Beğenirsem satın alırım beğenmessem almam.İllada korsan seyredicem die birşey yok.He Animleri mecbur seyrediyorum çünkü Türkiyede yasal olarak yok o mecburi Anime platformları Ülkemize hizmet verse onuda satın alırım ama vermiyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 4 Mart 2025; 21:29:50 >
Game of Thrones'u tekrar izlemeyi düşünürken, Max'in gelmesi iyi oldu. Tabi GoT'un Prime Video'daki kalitesi de iyidi, ama Max'te ekstra çözünürlük ve HDR olabilir.
Max'in gelmesi, House of The Dragon'un yeni sezonu ve Harry Potter dizisi için de iyi olacak
HBO arşivine ise değinmeye gerek yok. Mesela Citizen X (1995) gibi, çoğu kimsenin haberinin olmadığı kaliteli filmleri var. Max'le onlar da izleyiciye ulaşmış olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Daha erken bir tarihte gelseydi keşke, Blu TV uygulaması olsun tarayıcı sürüm olsun rezalet, Dune reklamı yapıyorlar bir giriyorsun 720P hadi diyorsun neyse başlatıyorsun hop 2 geçilemeyen reklam iyi batmadı bunlar bugüne kadar.
-
Hepsiburada BluTV hediyesini devam ettirirse olay olur.
BluTV önce şu HDR ve Dolby Vision codeclerini getirsin. Hiçbirisi yok, görüntüler diğer platformlara göre kötü.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X