Satın almak kiralamaksa korsanlık hırsızlık değildir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
HBO Max'in Türkiye'de yayına başlayacağı tarih açıklandı; BluTV'nin yerini alacak (4. sayfa)

-
-
@fad32 Evet, 4:3. Benim aboneligim ABD'den VPN acip seyrediyorum. Siz Turkiye'den abonelik almaya calisiyorsaniz su an icin olmaz. Sadece sitesine girmeye calisiyorsaniz ve hata veriyorsa da kullandiginiz VPN'in IP bloklari kara listeye alinmis olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
netfliks gibi içerik farklılıkları çok olur mu ? almaya değer mi şimdiden arkadaşlar. hbo olunca gelecek olan içerikler belli mi ?
-
Bu firmaların talep bazlı (on demand) içerik satmaları/kiralamaları ya da konsolide olmalarını bekliyorum ben. Bir sürü platform oldu. ABD'de bizde olmayan hulu, peacock, showtime bilmem ne cabası da var. Ne TR'de ne globalde bu kadar üyelik zor. İnsanların hepsine üye olmasının imkanı yok. Ne maddi olarak ne zaman ayırma olarak. Ya bir kaç ay onda bir kaç öbüründe gezip içerik hatim edecekler ki bu da abone sayılarını inanılmaz dalgalandıracak, ya da atıyorum GoT izlemek isteyene HBO MAX sadece GOT 8 sezon izlenebilir bir abonelik satacak 150 TL'ye falan 2-3 ay geçerli olacak. O film Netflix'te, o dizi Amazon'da, o film Disney'de bu işin sonu yok. Kaset, CD kiralama gibi bir sisteme geçip atıyorum bir film 50 TL izlemek isteyen alır 1 hafta 1 ay neyse belirli bir süre link geçerli olur öyle bir sisteme geçmeleri lazım.
-
İçeriklere, fiyata ve tutuma göre bakarız. Dizni gibi olursa güle güle.
world premium karttan devam o zaman
-
Kiralamak ile satın almak arasındaki farkı bilmeyen biriyle tartışmaya girilmez 😬
Her ay eve de kira veriyorum, 10 sene sonra artık bu ev benim diyebilir miyim?
Önceden 20-30 Dolara dvd si satılan dönemi hatırlamayan ergenler için 5-10 dolara bütün içerik bile az geliyor
Hırsızlık ise hırsızlıktır benim için pahalı geliyorsa kullanmam zaten sen markete girince canım istiyor diye o ürünü çalınca da bu şekilde mi vicdanını rahatlatıyorsun çünkü arada fark yok sonuçta yeterince hızlıysan her şey bedava
Yok bea hocam, kimse yazmamış ben yazayım dedim. Yoksa torrenti sadece satın alamayacağım (para yönünden değil) kitaplar Vs için kullanmayı doğru buluyorum.
Umarım rekabetçi bir fiyat ile gelir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yıllık 149 dolarmış Amerika'da umarım aynı fiyatla gelmez
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Normal BluTV üyeleri de Max'i o BluTV bilgileriyle giriş yapıp içeriklerini seyredebilecekler. Aslında bunu yapmalarının nedeni, BluTV'nin kendi içerikleri de artık dönüşümlü olarak Max'e özel olacak. (Sıfır Bir, Bozkır vs.) Yani bu özel içeriklerde artık "BluTV özel yapım" yerine "Max özel yapım" gibi bir ibare görüyor olacağız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufir -- 7 Mart 2025; 11:23:6 > -
Hangisine para yetireceğiz ki. Bir sürü platform var.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Platformun yayınladığı reklamdan çıkardığım kadarıyla içerik mevcuttaki Blutv içeriği ile aynı olacak. Acaba ABD kütüphanesine girebilen biri varsa HBO dışı hangi yapımlarda TR altyazı ya da dublaj var yazabilir mi? Örneğin Gotham'da var mı? Gotham, Fringe gibi yapımlarda Warner Bros. yapımı.
-
Çoğu içerikte yok şu anda. HBO yapımlarının çoğunda da yok. Anca geldiklerinde eklemiş olurlar bence. Az önce kontrol ettim, Gotham'da yok. Fringe dizisi ABD kataloğunda yok ama bulunduğu kataloglardan bazılarına baktım, Türkçe dub veya alt yazısı yok.
-
Zannetmiyorum çok içerik olsa reklama sadece Blutv içeriklerini koymazlardı. Çok kısıtlı sadece HBO dizilerinin olduğu içerikle gelecekler gibi. Disney Plus mesela gelmeden aylar önce Türkiye'de olacak içeriklerde dublaj, altyazı vardı ve tam da o altyazı, dublaj olan içeriklerle geldiler. Reklam Max reklamı değilde Blutv'nin relansman reklamı gibi. Blutv'den tek farkı Friends'de vardı reklamda.
-
Yanlış anlamışsınız, çok içerik olacak yazmamıştım. Katalog zaten vasat olacak. Ama iyi tarafı millet yeni Max içeriklerini yasal ve çıktığı gibi rahat bir şekilde 4K HDR seyredebilecek. Tabii 4K HDR için premium pakete abone olmak gerekiyor.
-
Hocam torrent turkce kitap sitesi varsa alabilir miyim
Hocam merhabalar sorunsuz ücretsiz VPN hangisini kullanıyorsun bilgisayar için?
@07ENGİNEER Merhaba, kullandığım VPN ücretli maalesef.
-
Ücretli bilgisayar için hangisi ismini yazar mısın Aynisinin ücretsizini kullansak sıkıntı oluyor mu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X