Şimdi Ara

HD 3650 agp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sistemim,
    Athlon 64 3400
    2 gb ram
    fx5700
    300watt psu (FSP)

300w güç kaynağı bu ekran kartını kaldırır mı sizce, yoksa x1650pro ile mi yetinmeliyim?
    Bir de, sistem ekran kartına darboğaz yaratır mı?

Şimdiden teşekkürler.

• kardeşim git benim gibi x1650 pro al 3650 agp de işe yarar mı sence bana göre alcaksan git yeni anakart al agp'yi salla 3650 yi pcı-e 16x daha makul kullanır gibime geliyo
  • Yeni anakart almayı ben de isterim ama o kadar yatırım yapmak istemiyorum
  • Güç kaynağı yeterli midir arkadaşlar??
  • X1950 Pro alabilirsin. Daha ucuz ve daha performanslıdır. Hatta AGP'nin en alınabilir kartıdır uygun fiyata bulabilirsen. İlla HD 3000 serisi diyorsan HD 3850 al ki bir şeye benzesin. Alınacak son kart diyebilirim HD 3650 AGP için. Pahalı ve düşük performanslı. X1950 GT de olabilir Pro olmazsa fakat bu kart olmaz. FX5700'den geçtiğin değmez. PSU da yeter bu saydığım tüm kartlar için. İmzama bakabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetcan44

...FX5700'den geçtiğin değmez...

Daha neler Sırf arkadaşı ikna edeceğiz diye bu kadar uçuk cümleler kurmayalım lütfen.

FX 5700 ile HD 3650 arasındaki mesafenin kaç astronomik birim olduğunu sen de gayet iyi biliyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 13 Mayıs 2009; 5:41:57 >
  • agpli bir kullanacı olarak ben tavsiye şu şekildedir...3850>1950pro>1950gt>3650>2600>1650
    tabii fiyata bakarsan uygun bulursan 3850 yok bulamazsan 1950pro tavsiyemdir...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı-agp 8x
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • vespasianus;

Arada astronomik birimler olmadığını da sen biliyorsun sanırım. HD 3850 desek astronomik deme ihtimali olurdu bir nebze de şu sistemde doğru dürüst bir yükseltmeden bahsediyorsak HD 3650'nin lafını etmek biraz fazla abartmak olur. AGP'nin skalası ne kadar küçük farkındasındır eminim. O yüzden üst sınıf kartlardan bahsettim. Sağlam bir kart almadığın sürece bu küçük pazarda parayı israf etmek çok kolay. HD 3650'yi AGP'nin üst taraflarına yerleştiremem. Gözümle görebileceğim, "harbiden fark ettirdi" diyebileceğim kartları sıraladım. Aldığım kart için de aylarca araştırma yapmıştım. FX5500'den geçtim ve gerçekten değdiğini gördüm.

Bu arada, arkadaş ikna olsa nolur olmasa nolur dememe gerek yok sanırım. Sistemimi satmak niyetinde değilim ya da tanıdığım birileri bahsettiğim kartları satmıyor...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.