Şimdi Ara

hd 4730 önerilerinizi bekiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba foruma yeni dahil oldum öncelikle herkeze selamlar

geçenlerde garantiye gonderdigim ekran kartım para iadesi oldu yaklasık 100tl lik alışveriş kuponu verdiler
    bende sapphire hd4730 aldım ellerinde bir tane kalmıs 60lira uste verdim yaklasık 160'a geldi bana
    ekran kartı biraz fazla ısınıyor buda canımı sıktı farklı bir ekran kartı ile değiştirmek istiyorum önerileriniz nedir?

max 200 liralık bi sey almak istiyorum uste 40 daha verip dikkatimi çekenler

gts250 (bu kart green diye geçiyor normal olanlarından performansı dusukmu acaba?)
    http://www.vatanbilgisayar.com/palit-plt_gts250_512mb-gts250-e-green-512mb-256bit-ddr3-dx10-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=43625

9800gt
    http://www.vatanbilgisayar.com/zotac-ztc_9800gt_syner_1gb-9800gt-synergy-gddr3-1gb-256bit-nvidia-dx10-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=40446

ekran kartı bilgisayarda performans artısıda sagladı win7 7.1 puan verdi gts250'ye ne kadar veriyor kullanan arkadaslarımız varmıdır ne hikmetse birde bu kartın steam işlemcisi 640 mıs nvidiaların kartlarının stem işlemcisi düsük bunun bir atısı varmıdır?
    24 inc monitor kullanıyorum büyük ekranda 1gb lık kart al dediler 1gb lıgın ne farkı var? son olarak anakartımın cipseti ati oldugu icin bu sefer ati olan bir kart tercih ettim uyumluluk gibi bi sey soz konusu olurmu?

önerilerinizi bekliyorum çok teşekkürler

• stream işlemci sayılarına aldanmayın mimarileri farklı olduğundan onların türü ve sayısı farklı olabiliyor, yani buna bağlı bir kıyas yapmak söz konusu olamaz., gts250 veya 9800GT den birini tercih edebilirsiniz bütceniz doğrultusunda, arada %15-20 lik performans farkı vardır.Bu kartların 1GB belleklisinin farkını çok nadir oyunlarda görürsünüz onun dışında fark olmaz, yani 512 liği ile arasında fiyat farkı fazla ise değmez 1gb lığa.
  • merhaba verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim gts250 almak daha mantıklı sanırım 9800gt yi iptal ediyorum aklıma takılan bu green olayı performansı normallerinden dusukmudur acaba
  • HD4850 genelde hem sessiz çalışır hem fazla ısınmaz, alttaki linkteki ürünü overclock fabrika çıkışlı versiyonudur.

http://www.netsiparis.com/detay/12831125146/GIGABYTE-GV-R485OC-1GH-HD-4850-1GB-DDR3-256BIT

Gürültülü çalışması önemli değil, monitörümde 19" üzeri değil derseniz alttaki ürünü tercih edebilirsiniz.

http://www.netsiparis.com/detay/12821344039/ZOTAC-GTS-250-256BIT--512MB-DDR3-TV-DVI-16X

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi damn2u -- 16 Haziran 2010; 21:52:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: everyone

merhaba verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim gts250 almak daha mantıklı sanırım 9800gt yi iptal ediyorum aklıma takılan bu green olayı performansı normallerinden dusukmudur acaba

rica ederim, green ler saat hızı düşürülmüş versiyonlarıdır yani normal versiyondan biraz yavaştır(en fazla %5-10) , tavsiyem e-green olmayan bir model alın çünkü e-green ler ciddi derecede düşürülmüş versiyonlar.Aslında green olmayan versiyon alsanız sizin için en iyisi o olur.
  • 48xx serisinden al bence. Kart çok iyi. Ama driverini bulamıyorsun. Şöyleki sitesinden uygun driveri indirdiğin zaman yükledikten sonra bilgisayarı baştan başlatınca renk düzeni 16 renge düşüyor. Aygıt yöneticisindede 48xx serisi olarak görünüyor. Kartı yalnızca birlikte gelen cd den tanıtabiliyorum. Bir çok driver denedim. SOnuç olumsuz
  • 48xx kullanan herkeste aynı sorun mu var?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Tavsiyesi Bekliyorum
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim yazı yanlış anlaşıldı sanırım. Ben 4730 dan bahsediyordum. Driveri bulunamayan 4730.
  • egreen çokdaha kırpılmış versiyonlardır (9600gt diyebiliriz)kesinlikle uzak dur,5750 öneririm, özel soğutmalı sessiz az güç harcar gts 250 performansındadır
    http://www.vatanbilgisayar.com/asus-eah5750fmdi512md5-hd5750-gddr5-512mb-128bit-ati-dx11-pcie-2.1-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=46264
  • quote:

Orijinalden alıntı: snakessss

48xx kullanan herkeste aynı sorun mu var?

sorun istemiyorsanız Nvidia GTS250 tercih edin.
  • gts 250 iyi de çok yakıyor bütün nvidialar sorunsuz hep sorun ati de çıkar diye bir kural mı var?
  • quote:

gts 250 iyi de çok yakıyor bütün nvidialar sorunsuz hep sorun ati de çıkar diye bir kural mı var?

Çok mu yakıyor? 4730 dan daha az yaktığını söyleyebilirim, gerçek değere sahip 400-450 watt lık bir psu çok rahat yeter.Sorun çıkma % si ati de daha fazladır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Chucky-

quote:

tam bir emreönal yorumu...
  • arkadaşlar herkeze tekrar tekrar teşekkürler bu arada 4730 da driver problemi yok su an kullanıyorum sapphire sitesinden indirdim 4810 olarak goruyor fakat renkler ve performans cok guzel su anda iki model arasında kalmıs bulunmaktayım
    bu arada ben 24+19 monitor kullanıyorum 2 tane işim gereğiyle 512 1gb farketmez sanırım
    bu modellerden biri ile değiştiriyim artık bitsin bu ızdırap bu ekran kartı işleri cok sakat işler

HD5670
    HD4850

önerilerinizi son olarak bekliyorum çok teşekkürler
  • 4580
  • quote:

Orijinalden alıntı: sky_sun

quote:

Orijinalden alıntı: -Chucky-

quote:

tam bir emreönal yorumu...

yani hiç şaşırmadım valla aski bütün sorunlar ati kartlarda nvidia da hiç sorun yok
  • http://www.pclabs.com.tr/2009/06/03/point-of-view-gts-250-exo-incelemesi/4/ gts 250 bayağı yakar daha ekonomik bir kart lazım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.