Şimdi Ara

hd 4850 x 2 battlefield te iş yapar mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sizlere bi sorum olacak.sistemimi yazaym önce

P67A-GD65 anakart
    İ5-2500k işlemci
    4GB-1600mhz ram
    1GB Hd 4850 ekran kartı
    700 watt cougar psu

şimdi sorum şu battlefield 3 için birtane daha hd 4850 alsam cf yapsam cok bi faydası olur mu ya da hd 4870 alsam da cf yapabılır mıyım?şimdiden tesekkurler.

• Ben oyunu bu ilk patch den önce crossfire denedim 6850 ile ama ikinci kart oyun içinde çalışmadı. Oyun crossfire ile sorun ile yamadan sonra düzeldi mi bilmiyorum eğer eskisi gibi ise ikinci ATI kartın hiç bir faydasını görmezsin.

Şu anki güncel yama ve 11.11b sürücüsü ile crossfire kullanan kişilerin yorumları hatta Afterburner ile GPU kullanımı SS i bulmak lazım.
  • Yeni alacağınız hd4850'nin fiyatı nedir? Ne kadarlık bütçe ayırdınız? Eldeki kartınızı satıp, üzerine para koyduğunuz vakit yeni bir kart almanız bence daha iyi olacaktır. En azından yok bu oyun cf destekliyor bu desteklemiyor... Patch bekleyelim, hotfix bekleyelim vs vs sorunlarınız olmaz.

6850-6870 - gtx460 denginde bir kart almanız daha iyi olacaktır.

Dipnot : Sırf bf3 odaklı upgrade düşünüyorsanız ve yeni patchle birlikte cf destekleniyorsa 2.el ucuza 4850 varsa yine de yapılabilir tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metallurgy -- 1 Aralık 2011; 13:01:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

Yeni alacağınız hd4850'nin fiyatı nedir? Ne kadarlık bütçe ayırdınız? Eldeki kartınızı satıp, üzerine para koyduğunuz vakit yeni bir kart almanız bence daha iyi olacaktır. En azından yok bu oyun cf destekliyor bu desteklemiyor... Patch bekleyelim, hotfix bekleyelim vs vs sorunlarınız olmaz.

6850-6870 - gtx460 denginde bir kart almanız daha iyi olacaktır.

Dipnot : Sırf bf3 odaklı upgrade düşünüyorsanız ve yeni patchle birlikte cf destekleniyorsa 2.el ucuza 4850 varsa yine de yapılabilir tabi.

yeni patch ile destekliyor diye duydum. 130 tl ye buldum bitane ama getirisi nasıl olucak bilemiyorum

• crossfire sistemi olan arkadaslar cevaplarınızı bekliyorum
  • up up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.