Şimdi Ara

HD 4870 safir sorun yaşayan arkadaşlara çözüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar herkeze. bundan 2 ay önce safir 4870 5ddr ekran kartı aldım.. fakat önceki kartım 8600GT olmasına ragmen o karttan daha üstün bir performans alamadım. saphhire 4870 kartımda takılma donmalar meydana gelip oyunlar kitleniyordu. 4870 de fıstık yeşili yada çizgili bir ekran geliyor reset atmadanda düzelmiyordu. bunlar genel olarak yaşadıgım sorunlardı. araştırma yaptım konu ile ilgili. ati 4870 bios güncellemesi yaptım, işde fazla ısınıyormuş fanın fabrika çıkış ayarı %22 miş onu elle yükseltin otomatik %35de kalsın demişler onuda yaptım. herşeyi denedim birtürlü düzelmedi. sonrasında forumlarda bir arkadaşın garantili servise yolladıgını ve hemen çözüm sagladıklarını okudum. eski kartı alıp yenisini veriyorlarmış hatta farkı öderseniz toxic marka su sogutuculusunu bile alabiliyormussunuz. bende öyle yaptımwww.penta.com.tr adresine girdim adres ve telefon numaralarını aldım paketledim yolladım kartı. 3 günde çözüm sagladılar. size verdikleri arıza takip numarası ile kartın nasıl bi işlemde oldugunu süreci internetten görebiliyorsunuz. şunu söyliyim 10 numara bir servis bugüne kadar gördüğüm en iyi servisdi tekrar teşekkür ederim kendilerine. benim kartımında toxic ile degişmesini talep ettim fakat o an ellerinde olmadıgından aynısı ile degiştirdiler. şu anda sorunsuz mükemmel bir kartım var. hiç pişman degilim HD4870 aldıgımdan sonuçta insan yapımı ve bazı seri numaralarında aynı sorun olmuş. çözüme kavuşturmaları önemli olan. bu yazıyı buraya yazmamın 1nci sebebi aynı sorundan madur arkadaşların internette fazla oyalanıp sinir olmadan ve boşa zaman kaybetmeden bir an önce kartlarını garantili servise yollamaları kargo dahil 5-6 gün 1hafta en çok kart elinizde geçiş süresi. 2nci sebebi ise pentaya teşekkürlerimi buradanda iletmek. hoşçakalın

• Sistem nedir ?
  • sistem? arkadaşım forumlarda çok okudum konu ile ilgili bilgisi olan olmayan herkez yorum yapmış allak bullak olmuş bu 4870 kartın sorunu. firma kabul ediyor zaten hatayı ve şikayetinizi yazıp gönderiyorsunuz ardından hemen cevap geliyor degiştiriyorlar yenisi ile. biosla miosla ugrasmasın kimse zaten garantiden cıkma tehlikesi var ozaman. yollayın gitsin 1haftada çözülüyor olay.
    arkadaşlar konu ile ilgili özel mesaj alıyorum bu gercekmi diye. neden cekiniyorsunuz 4870 kartında sorun olan herkez penta bilgisayar 0216 444 07 68 numaralı telefonu arayarak daha geniş bilgi alabilir. çözüm çok kolay saglıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stormizmir -- 20 Şubat 2009; 3:01:01 >
  • ikinci kartımı yoladılar aynı sorun ondada yaşadım. bu yüzden para iadesi yaptılar. başka bir kart bakıyorum. en azından parayı kurtardık.
  • toxic veya iceq bakarsın artık..
  • bende vatandan 4870 almıştım sistem açılmadı bile.... toxic ile üste para vererek değişim yaptım (%18 kdv indirimi bitmemişti) canavar gibi kart.... Birde avivo ile capture yapılıp yapılmadığını öğrensem tam süper olacak....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.