Şimdi Ara

HD 4870 X2 Fan Problemi ve donma Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar HD 4870 x2 kartım var.Kart yük altında çalışırken bir anda fan sesinde azalma oluyor ve oyunda kasmalar oluyor.Problem nedir acaba bir fikri olan varmı?Birde bu esnada forumda normaldir diye bahsi geçen cızırtı seside var..

• Fandaki durum ani azalıp artmalar şeklinde...
  • Fan ayari otomatikse eger kartin sicakligina gore fan hizi artip azalir.

Fanin sabit bir degerde calismasini istiyorsaniz eger CCC'de Overdrive menusunden fan ayarini elle ayarlayabilirsiniz. %45 fan hizi 4870x2 icin yeterli olucaktir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bethrezen -- 21 Ocak 2010; 22:39:30 >
  • Ona benzer bir şey değil saniyelik teklemeler şeklinde
  • Guc kaynaginiz nedir? Kartta oc varmi?
  • Fanı manuelden %100 olarakta çalıştırıyorum yine aynı şey var.Güç kaynağım 650 w.Oc dediğiniz ekstra güç girişi ise var kartta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygecesefa

Fanı manuelden %100 olarakta çalıştırıyorum yine aynı şey var.Güç kaynağım 650 w.Oc dediğiniz ekstra güç girişi ise var kartta.

oc yokmus belli oldu

oc derken hizasirtma yani karti normalden yuksek hizda calistirmayi kast etmistim

Bu olay yeni mi olmaya basladi yoksa aldiginizdna beri boylemi kart? Ayrica surucu guncellemesi yaptiniz mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ses kartı ve kasma sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yeni olmaya başladı.Oc de yapılmadı :).Sürücü güncellemesi yapıldı.Bios yapılması düşünülüyor.....
  • 650 watt vardı bende kaldırmadı en az 700 kaliteli olsun, onun dışında kasa soğutman iyiyse çok sorunsuz bir kart oldu, driverlar oturdu.
  • Güç yetmeyince sendede fanda teklemeler mi oldu?
  • Yok, güç yetmeyince pc kapanmaya güç kaynağı ısınmaya başladı. Sonra 1000watt xilence kullanmaya başladım. Senin kart arızalı görünüyor, bir arkadaşın 8600gts'sinde fan durma problemi filan vardı. Tamir ettiler.
  • Hocam en temizi garantiye yolla yapamazlarsa verdiin paraya göre 5970 bile alabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.