Şimdi Ara

Hd 5570 Ekran karti aldim. Monitor surekli kapanip aciliyor. Acil yardim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar. Ben dün Hd5570 Powercolor marka bir ekran karti aldim. Asiri grafik isteyen oyunlari oynamam Playstationda oynarim sadece onboard kartla da calisan Knight Online gibi oyunlarda kasmamasi icin uygun bir kart oldugunu dusundum. Fakat Dün sabah karti taktim. Driverlerini son surum olarak amd sitesinden indirip kurdum Sadece 1-2 kere ekran gidip geldi. Aksam uzeri xp olan sistemi windows 7 olarak formatlayip guncellestirmeleri kurdum. Tekrar driveri sorunsuz bir sekilde kurdum. Fakat bir web sayfasinda sayfayi hizlica assagi cektigimde ekran seri bi sekilde kapanip hemen aciliyor. Ayni sekilde knightta gayet normal bir sekilde oynarken bile 10 ar 20 şer saniye araliklariyla monitorum kendi kendine kapanip aciliyor. Daha onceki ekran kartim hd 4650 idi. Harcadiklari enerji ayni gibi birsey. Hatta enerjidendir diye ekstra kullandigim bir fani ve cdromu psu dan ayirip calistirdim sorun devam ediyor. Ekran karti fani sorunsuz bi sekilde calisiyor. Monitorden oluyor desem eski kartimda boyle bir sorun yoktu. Onboard olarakta bir sorun yok. Yeni kart gayet duzgun calisiyor. İstedigim lol knight counter gibi oyunlari acip oynatiyor tek sorun bu kapanip acilma. Yardimlarinizi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• benzer sorunları bende hd7870 myst edition kartta yaşadım. eski kartta sorunsuz çalışan bilgisayarım hd 7870 takınca arada sırada reset atmaya, kilitlenmeye, hiç açılmamaya ya da senin dediğin gibi benzer sorunlara sebep oluyordu. her zaman bu gibi sorunlar olmadığı için de ve kartta yeni olduğundan bozuktur kart lafını yediremedim kendi kendime. sonuçta crysis 3 ü bile bitirdim bozuk kartla :) bir sürü parçayı değiştirip deneme yanılma ile sorunu anlayana kadar da iade süremi geçirdim. mecburen servise gönderdim çizgi elektroniğe. 2. seferde kartı gerçekten tamir etmişler. o günden beri bir sorun olmadan kartımı kullanıyorum. bence senin kartta sorun var. eğer iade süresinde isen ki dün almışsın kartı zaten iade et ya da değiştir kartını. sonuçta eski kartında sorun yokmuş onboard olarak da sorun yokmuş. sıkıntı yeni aldığın kartta gibi gözüküyor
  • Tesekkur ederim oncelikle fakat xp de ayni oyundayken bu tip bisey olmamasi beni dusunduruyor. Fakat xp de olmayip 7 de olmasida ne alaka bunu anlamiyorum. Bi cozum bulamazsam mecbur goturucem karti. Tekrar tesekkurler.

• madem xp de olmadı diyorsun belki şu da olabilir. atinin en sonki driverı yüklü sisteminde. belki de sorun ondadır. daha önceki driverlardan birini dene. belki çözülür sorunun
  • Amd sitesine baktigimda w7 icin 2 adet driver vardi. Biri 2014 de cikan yeni beta surumu bir driver digeri ise 2013 normal bi driver. Ben betada sorun olabilir dusuncesiyle eski olani kurdum. Yarin tekrardan xp olarak formatlayip sorunun devam edip etmedigini kontrol edicem. Psu dusuk bir psu 280 watt. Ama eski hd4650 de hicbir sorun yoktu. Harcadiklari enerji hemen hemen ayni. Hatta ekstra fanida cikardim. Psudan da olmadigini dusunuyorum. Sanirim dediginiz gibi kartta sorun.

• an itibari ile xp kurdum ve hicbi oyunda en ufak bir sıkıntı yok. bu ne sacma bi istir arkadaslar. win 7 de ekran kapanip aciliyo xp de sorun yok.

yaklasik bi yarim saat sorunsuz calisti daha sonra ayni sey tekrar basladi. delirmek uzereyim. win 7 de surekli oluuodu xp de biraz daha seyrek. ama sorun devam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mxxa -- 13 Şubat 2014; 1:54:53 >
  • Arkadaslar sorun psu da olailirmi ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mxxa

Tesekkur ederim oncelikle fakat xp de ayni oyundayken bu tip bisey olmamasi beni dusunduruyor. Fakat xp de olmayip 7 de olmasida ne alaka bunu anlamiyorum. Bi cozum bulamazsam mecbur goturucem karti. Tekrar tesekkurler.

driverler kurulurken eksiklik olmuş olabilr mi ?
  • Hayir tamamen kuruyorum driverleri hersey tamam. Bu nasil bisey boyle. Kartta sorun yok bence. Cunku xp de 1 saat 45 dakka falan sorunsuz. Sanki islemleri arttirinca guc yetmiyo gibi. Win 7 de ise pc acilir acilmaz basliyodu.

• yokmu konu hakkinda bilgisi bulunan

• arkadaslar bi onerisi bulunan yokmu yeni psu alicam sorun psu da degildir diye tirsiyorum

• Bi psuyu degistir oyle bi dene bide sistemini yazarmisin buraya

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.