Müşteri "Hizmetleri" mi? Rezilliğin böylesi görülmedi.
Selamlar Forum..
KORKUNÇ bir problem yaşıyorum. Tam anlamıyla korkunç. Böyle bir hizmet(!)in verilebildiğine hala inanmıyorum.
Müşteriye hizmet etme şekli, bir müşteriyi nasıl artık müşteri yapmaz size bunu göstereceğim. İşletme fakültesinde ders olarak gösterilmeli.. ve eğer Suzan Ö. isimli şahıs "chat bot" değil de bir "birey" ise bu şahısın hala nasıl orada çalıştığına aklım ermiyor. Bu durumu "korkunç" kelimesinden başka bir kelime ile izah edemem. DH Forum aracılığı ile alacak hizmetimin oradaki gibi olmayacağına eminim. O yüzden biraz vaktinizi alacağım. Kahvenizi alın ve buyurun okuyun.
Özetleyebildiğim kadar özetleyeceğim.
Istanbulun en kalabalık semti Bağcılar'da yaşıyorum ve internetin Türkiye'de ki ilk kullanıcılarındanım. 56k Modem ile internete bağlanan nesildenim. Bunu söylememin sebebi tahmin edersiniz ki İnternet kullanıcısı ve müşteri hizmetleri arasında geçen diyalogu neredeyse 15-20 yıldır yaşıyorum.
Santral evime yaklaşık 2.5 kilometre mesafede (evet 2.5) ve yanı sıra alt yapım da ADSL olduğu için durum tam bir zulüm haline geliyor. Bu durumu anlattığım bir destek kaydı açtım. Destek kayıt Numaram 39263284. Lütfen baştan aşağı okuyun ve bir müşteri ile bir firmanın nasıl "dalga" geçtiğine şahit olun.
Olay böyle başladı..MAKSİMUM 750 KBPS ile indirme yaparken canıma tak etti ve açtığım şey sıradan bir destek kaydı.
Gelen cevap..
Tamam dedim belki tam olarak anlaşılmadım ve gelen cevap.. ilkinin bire bir aynısı.
Devam ediyorum. Yılmıyorum ve sorunumu anlatmaya çalışıyorum. cevap değişmiyor.. ctrl c + ctrl v
Sonra ne mi oldu? tahmin etmek zor değil.
Bu Suzan Ö. bir insan ise bunu bir şikayet olarak alın ve bu şahıs veya chat bot yüzünden türk netin kaybedeceği müşterilerinden biri olacağım.
Toplamda yaklaşık 6 kere falan alt yapı veya santral uzaklığı ile ilgili ne yapabiliriz, tüm bina olarak şikayetçiyiz ve bir kutuya bağlanma ihtimali olabilir mi diye sorular sordum. Toplamda "ALTI" civarı. Cevap hiç değişmedi. Altyapınızın desteklediği hızı sağlıklı şekilde almaktasınız. BEN ALTYAPIMIN KAÇ MB DESTEKLEDIGINI BILIYORUM :) Sorum bu değil. Bana kafayı mı yedirteceksiniz? Bunun üzerine yine online işlemlerden "şikayet" kaydı açtım.
Bilin bakalım ne oldu? Suzan oraya da geldi. Oraya da aynı cevabı yazdı. Aynı cevabı. AYNI CEVABI.
Probleme geri dönüyorum ve aynı soruyu size de iletiyorum. Altyapım - santral uzaklığım hakkında DESTEK istiyorum.
|
Bu cihazı alacağım. Yardımınız gerekli.
|
|
|
GM Discovery ASPHALT 8 Multiplayer Oynayabilirmiyim
|
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 54
İkinci El Bölümü Mesajları: 15
Konularının görüntülenme sayısı: 4.936 (Bu ay: 156)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 102 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası