Şimdi Ara

Müşteri 'Hizmetleri' mi? Rezilliğin böylesi görülmedi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

KORKUNÇ bir problem yaşıyorum. Tam anlamıyla korkunç. Böyle bir hizmet(!)in verilebildiğine hala inanmıyorum.

Müşteriye hizmet etme şekli, bir müşteriyi nasıl artık müşteri yapmaz size bunu göstereceğim. İşletme fakültesinde ders olarak gösterilmeli.. ve eğer Suzan Ö. isimli şahıs "chat bot" değil de bir "birey" ise bu şahısın hala nasıl orada çalıştığına aklım ermiyor. Bu durumu "korkunç" kelimesinden başka bir kelime ile izah edemem. DH Forum aracılığı ile alacak hizmetimin oradaki gibi olmayacağına eminim. O yüzden biraz vaktinizi alacağım. Kahvenizi alın ve buyurun okuyun.

Özetleyebildiğim kadar özetleyeceğim.

Istanbulun en kalabalık semti Bağcılar'da yaşıyorum ve internetin Türkiye'de ki ilk kullanıcılarındanım. 56k Modem ile internete bağlanan nesildenim. Bunu söylememin sebebi tahmin edersiniz ki İnternet kullanıcısı ve müşteri hizmetleri arasında geçen diyalogu neredeyse 15-20 yıldır yaşıyorum.

Santral evime yaklaşık 2.5 kilometre mesafede (evet 2.5) ve yanı sıra alt yapım da ADSL olduğu için durum tam bir zulüm haline geliyor. Bu durumu anlattığım bir destek kaydı açtım. Destek kayıt Numaram 39263284. Lütfen baştan aşağı okuyun ve bir müşteri ile bir firmanın nasıl "dalga" geçtiğine şahit olun.

Olay böyle başladı..MAKSİMUM 750 KBPS ile indirme yaparken canıma tak etti ve açtığım şey sıradan bir destek kaydı.

Müşteri "Hizmetleri" mi? Rezilliğin böylesi görülmedi.

Gelen cevap..

Tamam dedim belki tam olarak anlaşılmadım ve gelen cevap.. ilkinin bire bir aynısı.

Devam ediyorum. Yılmıyorum ve sorunumu anlatmaya çalışıyorum. cevap değişmiyor.. ctrl c + ctrl v

Sonra ne mi oldu? tahmin etmek zor değil.

Bu Suzan Ö. bir insan ise bunu bir şikayet olarak alın ve bu şahıs veya chat bot yüzünden türk netin kaybedeceği müşterilerinden biri olacağım.

Toplamda yaklaşık 6 kere falan alt yapı veya santral uzaklığı ile ilgili ne yapabiliriz, tüm bina olarak şikayetçiyiz ve bir kutuya bağlanma ihtimali olabilir mi diye sorular sordum. Toplamda "ALTI" civarı. Cevap hiç değişmedi. Altyapınızın desteklediği hızı sağlıklı şekilde almaktasınız. BEN ALTYAPIMIN KAÇ MB DESTEKLEDIGINI BILIYORUM :) Sorum bu değil. Bana kafayı mı yedirteceksiniz? Bunun üzerine yine online işlemlerden "şikayet" kaydı açtım.

Bilin bakalım ne oldu? Suzan oraya da geldi. Oraya da aynı cevabı yazdı. Aynı cevabı. AYNI CEVABI.

Probleme geri dönüyorum ve aynı soruyu size de iletiyorum. Altyapım - santral uzaklığım hakkında DESTEK istiyorum.

• Bu konunun türknetle zerre alakası yok altyapıyı türknet yapmıyor sadece bakır kabloları kiralıyor fiber altyapı talebinizi 2005'de lübnanlılara peşkeş çekilip içi boşaltılan türk telekoma yazacaksınız 20 yıldır yapmadıkları yatırımı yapacaklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluepower -- 18 Aralık 2020; 3:45:42 >
  • sanırım yapadasınız, hızım çok dusuk vae altyapısına geçmek istiyorum yazın..

Netspeed Altyapı Sorgulama | Netspeed

bu sayfadan altyapı sorgulama yapın maximum kaç mb aldığınız görunur...adresinizde altyapı sorgulaması çıkmazsa alt ya da ust kat sorgulatın oda cıkmazsa baska numara sorgulatın, illaki sokağınız kaç mb desteklediğini görursunuz...Bol sans.

• Merhaba, hat değerlerinizi kontrol ettiğimde maksimum 6 Mbps'e kadar hizmet almaktasınız. Hız değerlerinin düşüklüğünde santral mesafesinin etkili olabileceğini düşünerek hattın vae geçişine uygun olup olmadığının kontrol edilmesini talep ettim. Bu konuda arkadaşlarım size bilgi verecektir. Ayrıca konuyu yakından takip ediyorum.
  • ilginize teşekkür ederim. Destek kaydıma altyapımın uygun olmadığına dair bir mesaj aldım. Ancam adresime yaptığım altyapı sorgulamamda durum farklı görünüyor. Yardımlarınızı bekliyorum. @TurkNetDestek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mxxa -- 18 Aralık 2020; 13:9:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konunun türknet ile alakası yok.2002'den 2019'a kadar turktelekom abonesiydim.2008 yılında kendi müstakil evime taşınarak nakil işlemi yaptırdım.Müstakil evimde bütün alt yapı işlerini halletim belediye ile olan evimin kapasının içine kadar türktelekom borusu kanalizasyon alt yapısı çektirdim.2008 den 2019 kadar defalarda durumu türktelekom a söylesem bile 2019'da şehirin göbeğinde halen 80'lerden kalama telefon direği ile internet e bağlanıyorum.TÜRKTELEKOM aldığı parayı hiç bir zaman kullanıcılarının yararına kullanmamıştır.O süre zarfında çevremde 3 tane apart dikildi(2 si karşı komşumlarım 1 tanesi ile 1 ev var aramızda kanalizasyom yeride benim garajımın önünde) 3'ün de de kaliteli fiber alt yapı var.

Ben ise halen 80'lerden kalma telefon direğinden bağlanıyorum.Eski alt yapıda bile turknet te(turktelekomde 249 tl) vdsl 100 mbps paketinde 88 mbps görüyorum.

Türktelekom hiç bir zaman yatırım yapmıyor.Belki kazancını %2 lik kısmını anca geriye kalan %98 çukkalıyor adamlar:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ManyaqhKs -- 18 Aralık 2020; 13:23:11 >

• TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

@TurkNetDestek pm attım size dönüş yapar mısınız?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mxxa M kullanıcısına yanıt
    Merhaba, arkadaşlarımdan gelen bilgide geçişin yapılamadığı bilgisi verilmiştir. Bu konuda bilgi talep ettim. Güncel bilgi aldığımda sizinle paylaşacağım.
  • contest3 C kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hattınızı 100 Mbps'e kadar VDSL olarak güncellediğimizde 88 Mbps ile buluşmaktadır. Saha ekipleri tarafından müdahalede bulunması içinwww.turk.net/oim sayfamızdan modem buluşması gereken hızda buluşmuyor kaydı oluşturabilir misiniz?
  • Telekomda 100megabit internet paketi 249TL mi? Taahhütsüz ücretten bahsediyorsanız olabilir ama taahhütlü fiyatı bu kadar yüksek değil.

• Suzan Ö. başarısız bir algoritmaya sahip bir bot.

• Bende sizin gibi aynı sorundan muzdaripim santral mesafem 2,4 km konu ile ilgili twitter üzerinde türktelekoma bildir senden irtibat numarası , hizmet numarası alıp ilçe müdürlüğün ile görüşüp planlanan bir altyapı çalışması varmı var ise hangi aşamadı diye bilgi aktarıyor. Ben söylediğim zaman 5. ayda 10 ayda adresinize fiber-vdsl internet gelicek demişlerdi şimdi görüştüğümde ise önümüzdeki 12 ay içerisinde adresinize fiber internet gelicek diyor :) . Bu noktada türktelekomun büyük sözleri mevcut bknz. 2020 yılında istanbulda fiber internet talep eden herkeze 1 hafta içerisinde fiber şinternet verilecek. TT Ceo sunun yaptığı son açıklama ise ; PARAMIZI ÇARÇUR ETMEYELİM (çarçur sanırım altyapı geliştirmesi :) )

• Ahahahahajahaj Bot hocam bu bildiğin efsane ya bu diyalogdan bir sezonluk dizi çıkar

• Durup durup düşünüyorum Türkiye'de neden düzgün bir İSS yok diye... Bi Superonline'dan memnun oldum şimdiye kadar taşındığım yerde altyapıları yok diye de kullanamamıştım daha çok. Allah yardımcın olsun dostum hele vaelerle uğraşmak çok daha zordur. Cimer'e BTK'ya kadar taşıyın konuyu.

• Buda benden olsun böyle rezil bir firma görmedim ben

• Merhaba

Bağlantınızı kontrol ettiğimizde 100 mbps'e kadar paketi üzerinden alabileceği altyapınızın ve santrale mesafeniz den dolayı maksimum hız olan 6 mbps'de sağlıklı değerlerde buluşmakta ve IP almaktadır. Altyapımızda hız değerlerinizi ve İnternet çıkışınızı etkileyecek olumsuz bir durum görülmemiştir.iyi günler dilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suzan Ö. -- 21 Aralık 2020; 10:35:12 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.