Ekran kartını değiştiriyorum yarın 5770 almakdan vazgeçtim GTX 460 alıyorum + 500W güç kaynağı arkadaşın verdiği linkdeki.
En az 450- 500 W' lık bir PSU almanı öneririm HD5770 için.
dostum bende de vapor x hd5770 ekran karti var.. ve ben 8600gt den bu karta gectim.. ve kasamdaki guc kaynagi ise asus 350watt., kasam il ebirlikte gelen guc kaynagi ayni zamanda.. ve bu combo ile gta 4 nfs shift tdu ve bircok oyunu sorunsuz oynuyorum ne reset var ne bilmem ne var.. tabi 350 watt az bi miktar risk gibi bisey var.. ama kaldiriyor iste...., ama soyle bi durum da var..
ben mesela overclockcuyum.. eskiden 8600gt kartim ile ocli kullanirken.. simdi 5770 ile oc kullanamiyorum cunku voltaj degistirdigim zaman hersey alt ustu oluyo diret post da reset atmaya basliyor o yuzden bu aralar standard kullaniyorum.., cok da sorun degil... ama psu alacaksan corssair hx650 modeli oneririm birz pahali gibi duruyor digerlerine gore falan.. ama benim gozume ck hos duuryor ve mantigima cok yatti bende bunu almayi dusunuyoirum bi yerlerden..
quote:
Orijinalden alıntı: nakoicve
Ekran kartını değiştiriyorum yarın 5770 almakdan vazgeçtim GTX 460 alıyorum + 500W güç kaynağı arkadaşın verdiği linkdeki.
ekran kartı konusunda doğru bir tercih yapmışsınızda power konusunda illede min. asgariyi kullanmak bence mantıklı gelmiyor.. her ne kadar sistemi kaldıracak olsada max. değerinden bir miktar aşağıda kalmalıki çekilen güç, power fazla ısınmasın gürültülü çalışmasın ve harap düşmesin.. tabi karar sizin..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme