Şimdi Ara

HD 6850

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar HD6850 almayı düşünüyorum eksen e baktım sapphire in 199$ ama sipariş veriyorken hangisini dikkate alıcam kapıda ödeme olan 333tl yi mi yoksa kdv dahil olan 379 tl yi mi ? Birde ekran kartı hakkındaki fikirlerinizi merak ettim zaten çok araştırdım bu sitede yazılan herşeyi okumuşumdur herhalde :)

• Ben tek çekim 333 TL ödemiştim. Ama adamlar Martın 18'ine kadar ürünün ellerinde olmayacaklarına dair bir mail attılar. Siparişi iptal etmeyi düşünüyorum. Yani sipariş Martın yirmisine kadar elinde olmayacak.
  • :S saolasın bende nakit ödeme yapıcam ama 18 ine kadar pöfffff
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkhn1907

Arkadaşlar HD6850 almayı düşünüyorum eksen e baktım sapphire in 199$ ama sipariş veriyorken hangisini dikkate alıcam kapıda ödeme olan 333tl yi mi yoksa kdv dahil olan 379 tl yi mi ? Birde ekran kartı hakkındaki fikirlerinizi merak ettim zaten çok araştırdım bu sitede yazılan herşeyi okumuşumdur herhalde :)

Kart Crysis 2 Hardcore ayarlarda 45 fps veriyor.

Tabi dx9 versiyonda.
  • Kartı yarın almayı düşünüyorum vatan da VTX in ki 342 TL
  • vtx nasıldır arkadaşlar sapphirden farkı varmıdır?
  • teknik bir farklılık yoktur özel soğutmalı bir model tasarımı farklı sadece...
  • Bugün Vatan a gittim ama VTX i mağazada satamadıklarını sadece mağazalarında ASUS un olduğunu ve internetten alabileceğimi söylediler :S
  • Yaklaşık 30 dk önce eksen den sipariş verdim Sapphire 343tl kapıda ödeme seçeneği ve 10dk önce arayıp onaylayıp onaylamadığımı sordular hadi bakalım inş bu sefer sorun çıkmadan gelir kart :)
  • hayırlı olsun..
  • Teşekkür ederim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.