Arkadaşlar HD6850 almayı düşünüyorum eksen e baktım sapphire in 199$ ama sipariş veriyorken hangisini dikkate alıcam kapıda ödeme olan 333tl yi mi yoksa kdv dahil olan 379 tl yi mi ? Birde ekran kartı hakkındaki fikirlerinizi merak ettim zaten çok araştırdım bu sitede yazılan herşeyi okumuşumdur herhalde :)
Ben tek çekim 333 TL ödemiştim. Ama adamlar Martın 18'ine kadar ürünün ellerinde olmayacaklarına dair bir mail attılar. Siparişi iptal etmeyi düşünüyorum. Yani sipariş Martın yirmisine kadar elinde olmayacak.
:S saolasın bende nakit ödeme yapıcam ama 18 ine kadar pöfffff
quote:
Orijinalden alıntı: gkhn1907
Arkadaşlar HD6850 almayı düşünüyorum eksen e baktım sapphire in 199$ ama sipariş veriyorken hangisini dikkate alıcam kapıda ödeme olan 333tl yi mi yoksa kdv dahil olan 379 tl yi mi ? Birde ekran kartı hakkındaki fikirlerinizi merak ettim zaten çok araştırdım bu sitede yazılan herşeyi okumuşumdur herhalde :)
Kart Crysis 2 Hardcore ayarlarda 45 fps veriyor.
Tabi dx9 versiyonda.
Kartı yarın almayı düşünüyorum vatan da VTX in ki 342 TL
vtx nasıldır arkadaşlar sapphirden farkı varmıdır?
teknik bir farklılık yoktur özel soğutmalı bir model tasarımı farklı sadece...
Bugün Vatan a gittim ama VTX i mağazada satamadıklarını sadece mağazalarında ASUS un olduğunu ve internetten alabileceğimi söylediler :S
Yaklaşık 30 dk önce eksen den sipariş verdim Sapphire 343tl kapıda ödeme seçeneği ve 10dk önce arayıp onaylayıp onaylamadığımı sordular hadi bakalım inş bu sefer sorun çıkmadan gelir kart :)
hayırlı olsun..
Teşekkür ederim :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme