Şimdi Ara

hd 6950 almaya karar verdim ama bi sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar herkese!Bu yaz tatili için pc yi şöyle baştan aşağı yenilemeye karar verdim.Her zaman bir Nvidia funı olmuşumdur.Hatta MSI GTX560 Ti Twin Frozr II almayı düşünüyordum.Ama araştırmalarımın sonucunda hd 6950 nin bu ekran kartından daha iyi olduğuna vardım.Acaba hangisini tavsiye edersiniz?Asıl soruma geçelim şimdi Sapphire HD6950 ekran kartına baktım vatanın sitesinden de bir şey kafamı kurcaladı.Neden bu ekran kartında AMD radeon diyor.Onun tam manası ne?Yani bu ekran kartlarının intelle çalıştığını biliyorum da amd ile daha iyi mi çalışıyor?Tam kavrıyamadım da manasını cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

• AMD, ATI adini ortadan kaldirdigi icin yeni cikan ekran kartlari artik AMD adi altinda satiliyor
  • çünkü 2 yıl önce AMD, ATi yi satın aldı. artık ekran kartı da üretiyorlar. AMD ekran kartı intel işlemcide de çalışır. önemli olan fiyat/performans oranı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fract4l

AMD, ATI adini ortadan kaldirdigi icin yeni cikan ekran kartlari artik AMD adi altinda satiliyor
    bencede Amd ekran kartı alman en iyisi olacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ferruel

Selamlar herkese!Bu yaz tatili için pc yi şöyle baştan aşağı yenilemeye karar verdim.Her zaman bir Nvidia fanı olmuşumdur.Hatta MSI GTX560 Ti Twin Frozr II almayı düşünüyordum.Ama araştırmalarımın sonucunda hd 6950 nin bu ekran kartından daha iyi olduğuna vardım.Acaba hangisini tavsiye edersiniz?Asıl soruma geçelim şimdi Sapphire HD6950 ekran kartına baktım vatanın sitesinden de bir şey kafamı kurcaladı.Neden bu ekran kartında AMD radeon diyor.Onun tam manası ne?Yani bu ekran kartlarının intelle çalıştığını biliyorum da amd ile daha iyi mi çalışıyor?Tam kavrıyamadım da manasını cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

amd ile daha iyi calısmaz kim derse de inanma
    sonuclar zaten benchmarklarda var

• quote:

Orijinalden alıntı: fod

quote:

Selamlar herkese!Bu yaz tatili için pc yi şöyle baştan aşağı yenilemeye karar verdim.Her zaman bir Nvidia fanı olmuşumdur.Hatta MSI GTX560 Ti Twin Frozr II almayı düşünüyordum.Ama araştırmalarımın sonucunda hd 6950 nin bu ekran kartından daha iyi olduğuna vardım.Acaba hangisini tavsiye edersiniz?Asıl soruma geçelim şimdi Sapphire HD6950 ekran kartına baktım vatanın sitesinden de bir şey kafamı kurcaladı.Neden bu ekran kartında AMD radeon diyor.Onun tam manası ne?Yani bu ekran kartlarının intelle çalıştığını biliyorum da amd ile daha iyi mi çalışıyor?Tam kavrıyamadım da manasını cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

amd ile daha iyi calısmaz kim derse de inanma
    sonuclar zaten benchmarklarda var
    cevaplarınız için çok teşekkürler peki ben ekran kartımı ati yaparsam anakartın değişmesi mi gerekir?

• Nvidia akar gerisi boş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Damarlı Kobra

Nvidia akar gerisi boş
    Özel sogutmalı modellere bakabilirsiniz Gigabyte MSI
  • quote:

Orijinalden alıntı: B€RK
    Nvidia akar gerisi boş

neyin kafasını yasıyorsun hacı hangı madde bu?
  • quote:

Selamlar herkese!Bu yaz tatili için pc yi şöyle baştan aşağı yenilemeye karar verdim.Her zaman bir Nvidia funı olmuşumdur.Hatta MSI GTX560 Ti Twin Frozr II almayı düşünüyordum.Ama araştırmalarımın sonucunda hd 6950 nin bu ekran kartından daha iyi olduğuna vardım.Acaba hangisini tavsiye edersiniz?Asıl soruma geçelim şimdi Sapphire HD6950 ekran kartına baktım vatanın sitesinden de bir şey kafamı kurcaladı.Neden bu ekran kartında AMD radeon diyor.Onun tam manası ne?Yani bu ekran kartlarının intelle çalıştığını biliyorum da amd ile daha iyi mi çalışıyor?Tam kavrıyamadım da manasını cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

Çift fanlı modellerinden almanı öneririm saphire 6950 kullanıyorum karttan memnunum beni daha hayal kırıklığına uğratmadı boşta iken sessiz load da iken biraz ses çıkarıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Freeline

quote:

Selamlar herkese!Bu yaz tatili için pc yi şöyle baştan aşağı yenilemeye karar verdim.Her zaman bir Nvidia funı olmuşumdur.Hatta MSI GTX560 Ti Twin Frozr II almayı düşünüyordum.Ama araştırmalarımın sonucunda hd 6950 nin bu ekran kartından daha iyi olduğuna vardım.Acaba hangisini tavsiye edersiniz?Asıl soruma geçelim şimdi Sapphire HD6950 ekran kartına baktım vatanın sitesinden de bir şey kafamı kurcaladı.Neden bu ekran kartında AMD radeon diyor.Onun tam manası ne?Yani bu ekran kartlarının intelle çalıştığını biliyorum da amd ile daha iyi mi çalışıyor?Tam kavrıyamadım da manasını cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

Çift fanlı modellerinden almanı öneririm saphire 6950 kullanıyorum karttan memnunum beni daha hayal kırıklığına uğratmadı boşta iken sessiz load da iken biraz ses çıkarıyor.
    peki ben ekran kartımı ati yaparsam anakartın değişmesi mi gerekir?
    hayır değişmesi gerekmez

• quote:

Orijinalden alıntı: ghost recon advanced

peki ben ekran kartımı ati yaparsam anakartın değişmesi mi gerekir?
    hayır değişmesi gerekmez

Alıntıları Göster
    Gtx560 ti ile hd6950 arasında uçuk bir fark olmasada 6950 daha iyidir ...
  • Orijinalden alıntı: benoniki

Al birini vur öbürüne

Nvidia akar gerisi boş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet-79 -- 23 Nisan 2011; 11:45:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet-79

Orijinalden alıntı: benoniki

Al birini vur öbürüne

Nvidia akar gerisi boş

Alıntıları Göster
    Kesinlikle gtx560 ti twin froz öneririm ati alma sıkıntılı remlere çok yükleniyor kullandım zamanında nvidia kadar kaliteli görüntüsü yok ati'nin hemde stabil değil aniden perf düşüşleri görünmektekdir bilginize.ben olsa 560 ti alırdım alıcamda.

• quote:

Orijinalden alıntı: 6Clas

Kesinlikle gtx560 ti twin froz öneririm ati alma sıkıntılı remlere çok yükleniyor kullandım zamanında nvidia kadar kaliteli görüntüsü yok ati'nin hemde stabil değil aniden perf düşüşleri görünmektekdir bilginize.ben olsa 560 ti alırdım alıcamda.

sen programmısın.heryere aynı şeyi söylüyorsun.
  • quote:

gtx560ti önerini anlayabilirim ama, kesinlikle gtx560 demen çok iddialı bir cümle olmuş. ramlere çok yükleniyor derken ne kastettiğin anlayamadım. ne ekran kartının ramini ne de sistemindeki 4gb rami doldurabilecek bir oyun yok. bu yüzden ramlere çok yüklenme iddian doğru olsa bile bunun performansa ne gibi bir etkisi olabilir? ayrıca mertro 2033 de aynı ayarlarla alınmış görüntüler sitede yayınlandı. nvidia 'ya optimize olduğu halde bu oyunda bak bakalım hangisi daha iyi görüntü vermiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heartwork -- 23 Nisan 2011; 14:20:48 >

• quote:

Nvidia akar gerisi boş

Eğitim şart.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xanty

quote:

Nvidia akar gerisi boş

Eğitim şart.

Alıntıları Göster
    şimdi herkes sana sevdigi ekran kartını önerir. sen hangisini istiyosan istiyosan onu al pişman olmassın ikisinden de.
    ama bence HD6950 derim

• Orijinalden alıntı: 6Clas

adam ciddi ciddi boyle bisi yazmis ya hehe

bu ani performans dusmeleri cok oluyor ati de ayrica goruntude gercekten igrenc nvidianin yaninda camur gibi

uyuyordum, bu mesaji gorunce koptum ve uyandim bir anda

• quote:

Orijinalden alıntı: leop

adam ciddi ciddi boyle bisi yazmis ya hehe

bu ani performans dusmeleri cok oluyor ati de ayrica goruntude gercekten igrenc nvidianin yaninda camur gibi

uyuyordum, bu mesaji gorunce koptum ve uyandim bir anda

Alıntıları Göster
    Abi ne var gülecek az espiriye yakın oldu ama ben koyu Nvidia Partiliyim Fermi işi biliyor ama bu aralar driverlerı saçmaladı.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.