Şimdi Ara

HD 7350 OC

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
1
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi ATI Radeon HD 7350 ekran kartına sahibim bu kartı 8 senelik eski bilgisayarıma taktım pek bir beklentimde yok lol ü orta ayarda oynamak istiyorum o kadar.
    kart başta Gpu saati 650Mhz, Bellek saati iste 500Mhz de geliyor. Resmi hız aşırtma limiti ise 700- 650 . MSI afterburner ile gpu saatini 700 bellek saatini 540 yaptım. Sterss testini msı kombustorü pc açmadığı için FurMark ile yaptım 10 dk test yaptıktan sonra ortalama 60-61 derecede kaldı (masaüstünde 40 derece) ancak 12 dk da ekranda görüntü gidip gelmeye başladı böyle olunca bende pc yi yeniden başlattım. Daha sonraları Gpu saatini 720 Bellek saatini 555 e çıkardım masa üstünde yatay doğrultulu siyah çizgiler görmeye başladım ara sıra. Ekran kartının üzerinde fan yok, gücü anakarttan alıyor bu yüzden voltajıyla oynayamıyorum. Ekran kartında fan olmadığını belirttim ancak pc de mükkemmel bir soğutma sistemine sahip. Son olarak oc siz lolde orta ayarlarda 20-30 fps oc li 30- 35 görüyorum , sizce gpu ve bellek saatini daha arttırabilir miyim.

Sürç-i lisan ettiysek affola...

• sistem özelliklerim :
    CPU: Amd Athlon 64 3000+
    ram: DDR 1792 MBytes
    Psu: 460W
    Gpu: HD 7350 2gb
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amd radeon hd 5600 5700
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.