Şimdi Ara

Hd 7970 vs GTX 680 ? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
1
Favori
3.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

quote:

Orijinalden alıntı: B.M.W

Mesela 7xxx serisini çıkardı 6xxx serisine perf. anlamında destek vermeyi kesti. [ Nvidia halen ilk dx11 kartları olan 4xx serisine perf. anlamında destek vermektedir.]

Nvidia, GTX 400 serisine ne desteği veriyor? 600'lerden sonra bitti o iş. AMD açıkça HD4000 ve öncesine destek versiyorum dedi. Nvidia ise bunu demedi ama o da destek vermiyor eski kartlarına.

Nvidia nın sitesinden alıntı:

GeForce R313 Sürücülerdeki yenilikler
    Performans Artışı – Birçok PC oyununda, GeForce 310.90 WHQL sertifikalı sürücülere karşı GeForce 400/500/600 serisi GPU'ların performansını artırır.

AMD "performans arttırımı" anlamında desteği 6xxx ve öncesine kesmiştir.Bunun haberi TPU da çıkmıştı.

• quote:

Orijinalden alıntı: cobi

quote:

Orijinalden alıntı: kaan0101

gtxus nvidiamus

optimus teknolojisi de buradan mı çıkmış.

dişileride var bunların gtxis nvidiamis birleşince voltranı oluşturuyorlar bunlardan türeyenlerde optimus oluyor

• Nvidia öyle diyor ama reelde herhangi bir performans artışı yok. Ben firmanın dediğine değil, sonuca bakıyorum ve herhangi bir performans artışı göremiyorum.
    GTX 400 serisi kartlardan birin kullanıpta bu mesajları gören varsa cevaplasın lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Nvidia öyle diyor ama reelde herhangi bir performans artışı yok. Ben firmanın dediğine değil, sonuca bakıyorum ve herhangi bir performans artışı göremiyorum.
    GTX 400 serisi kartlardan birin kullanıpta bu mesajları gören varsa cevaplasın lütfen.

Uzun zamandır gtx 460 kullanıyorum. Birkaç oyun dışında güncellemelerin 3-4 fps'den fazla getirisini görmedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi bir çok PC oyununda... Performansı artmayanlara cevap olarak şöyle diyebilirler; biz zaten spesifik bir oyun belirtmedik, demek ki sizin oyun bir çok PC oyunundan biri değil...

Dam üstünde saksağan vur beline kazmayı
    Bahçelerde maydanoz, gel bize bazı bazı...

GXT 680'in 7970'e karşı üstünlüğünü, esamesi bile okunmayan ekran kartlarına verilen sözüm ona sürücü desteği üzerinden ıspat çalışmaları. Yani Nvidia, adını bile hatırlamadığım ekran kartlarına sürücü çıkarttığı için 680 performans olarak daha mı iyi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybernoid -- 14 Mart 2013; 14:06:08 >
  • Gtx560m kullaniyorum son driverlarla bf3 te fps dususu hissettim 301.42 ye geri dondum.
  • amd 7870 g680 i tokatlıyor. 7870 GE ise titanı tokatlıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu gercekten Nvidia niye su AMD nin 12.11 de yaptigini yapmiyor. Ya da yapamiyor.

• Al işte tipik gtxus nvidiamus vakası

quote:

Orijinalden alıntı: FRAPS

amd 7870 g680 i tokatlıyor. 7870 GE ise titanı tokatlıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pusu47 -- 14 Mart 2013; 15:14:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pusu47

Al işte tipik gtxus nvidiamus vakası

quote:

amd 7870 g680 i tokatlıyor. 7870 GE ise titanı tokatlıyor

7870 : gtx 670
    7950 : Gtx 680
    7970 : Sıçan : )
    7970 GE: gtx 690

• quote:

Orijinalden alıntı: enessezgin

Yahu gercekten Nvidia niye su AMD nin 12.11 de yaptigini yapmiyor. Ya da yapamiyor.

Yapamıyor çünkü teknolojisi yetmiyor. AMD 7000 serisi g600 serisinden çok daha önce çıkmasına rağmen daha başarılıdır. Kartlar çok güçlü ve driver güncellemesiyle şaha kalkabiliyorlar.
    G680 , 7970 karşısında zayıf kalıyor. Sonyde bu durumu gördü ps4 de amd ile çalışacak.

• Orta seviye GK104 bile AMD'nin en üst seviyesine yetiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pusu47

Al işte tipik gtxus nvidiamus vakası

• quote:

Orijinalden alıntı: scutaro

Orta seviye GK104 bile AMD'nin en üst seviyesine yetiyor.

Tabi bir de bu var....

• 680 i takan kim , 7870 ile titan tokatlamak isteyen buraya gelsin 7870GE ye bile gerek yok.

Hd 7970 vs GTX 680 ?

• quote:

Orijinalden alıntı: scutaro

Orta seviye GK104 bile AMD'nin en üst seviyesine yetiyor.

orta seviyeye verdiğin para dan daha uyguna yüksek seviye kart alınıyor ozaman doğrumu
  • quote:

680 i takan kim , 7870 ile titan tokatlamak isteyen buraya gelsin 7870GE ye bile gerek yok.

Hd 7970 vs GTX 680 ?

Hocam yanlış yazıyorsun 7970 olacak

• Foruma amd'den nefret edenler diye konu açsak rekor kırar valla.
    Ne nvidiacılar varmış bea
  • GTX 680 Tabiki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SLI veya CF ölçeklemesi düşük sonuç veriyorsa, sebebi oyun optimizesi ve sürücüdür öğrenemediniz bir türlü. Ben de tablo vereyim o zaman.

Hd 7970 vs GTX 680 ? Hd 7970 vs GTX 680 ? Hd 7970 vs GTX 680 ?

Kaynak

http://hexus.net/tech/reviews/graphics/52189-nvidia-geforce-gtx-titan-sli/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 14 Mart 2013; 17:12:17 >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.