Şimdi Ara

HD Audio Rush 5.1 Gear Sound Decoder (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
795
Cevap
8
Favori
123.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şuan Türkiye'de de satışı olan modeli tavsiye ederim. Önceki mesajlarımda yazmıştım. Bir arkadaşımda ilk resimdeki model vardı. Bendeki playvision ile ilk versiyon olanı aynı ses sistemi ve aynı filmde test ettik ve playvision'ın ses detay ve canlılığı bariz bir şekilde daha iyidi.
  • arkasında 3 jack girişi olan modeli seç ben ebaydan aldım kargo dahil 77 dolar
  • sayın @semihmurat ebaydan almayı düşünüyorum hangi satıcıdan almalıyım yardımcı olur musunuz?
  • Playvisiondan bende almistim bugun elime gecti ancak DTS den tam faydalanmak icin sesi cok acmam gerekiyor yokmu bunun bir caresi ? Birde USB girisi gordum usb kulaklik baglayabilimuyuz ben taktim ama ses gelmedi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diGiheX -- 20 Kasım 2010; 13:10:02 >
  • ben smshun diye bir satıcıdan aldım güvenilir biri kargoyu hemen yolluyor honkongtanda 1 haftada geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xaroon

Playvisiondan bende almistim bugun elime gecti ancak DTS den tam faydalanmak icin sesi cok acmam gerekiyor yokmu bunun bir caresi ? Birde USB girisi gordum usb kulaklik baglayabilimuyuz ben taktim ama ses gelmedi ?

@Xaroon, WD TV ve xbox360 ile kullanacaktınız sanırım. Hangi cihaza bağlarken sesi çok açmanız gerekiyor?

WD TV de ses ile ilgili ayarlarda ses çıkışını dijitale getirmeyi unutmayın.

XBOX360 de da benzer bir ayar vardı sanırım.

Decoderin üzerindeki USB, kendinden amfisi olan 5.1 kulaklıkların enerji ihtiyacı için yapılmış. Başka bir fonksiyonu yok. 5V çıkış veriyor sadece.
  • Platronics DSP 500 var bende kendinden ses karti var ama taktim calismadi..
  • Playvision'dan bende bu akşam sipariş verdim arkadaşlar. Kargo elime ulaşınca bende değerlendirmeyi yaparım
  • Xbox 360 ozellikle super sesler almaya basladim Call of duty black ops da her yerden sanki kursun geliyomus gibi muthis bir his cok eski olan dandik ses sistemim jazz 9901 5.1 sanki hi-fi sistem gibi oldu tavsiye ederim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: buraoca2

Playvision'dan bende bu akşam sipariş verdim arkadaşlar. Kargo elime ulaşınca bende değerlendirmeyi yaparım

Hayırlı olsun @buraoca2. Ses sisteminiz nedir?

İmzanız baya kalabalık Arada yazıyor ise de göremedim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xaroon

Xbox 360 ozellikle super sesler almaya basladim Call of duty black ops da her yerden sanki kursun geliyomus gibi muthis bir his cok eski olan dandik ses sistemim jazz 9901 5.1 sanki hi-fi sistem gibi oldu tavsiye ederim..

Gözünüz aydın olsun @Xaroon

Playvision'ı benim premier'de ilk denediğim zaman bende çok şaşırmıştım.

Cidden bu decoder ile mevcut analog sisteminizin ses kalitesi bir anda canavar gibi oluyor...

• Ebay'den daha önce hiç alış-veriş yapmadım ürün türkiye'ye gümrükten girerken sorun yaşar mıyım yoksa belli bir sınırı var mı? Birde Ebay'e üye olurken daha ürün almadan kredi karti numarası felan istiyor acaba bir sorun olur mu yardımcı olur musunuz? şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yekucur

quote:

Playvision'dan bende bu akşam sipariş verdim arkadaşlar. Kargo elime ulaşınca bende değerlendirmeyi yaparım

Teşekkürler hocam. Ses sistemim gayet dandik Minton HTS-8200 Home Theatre 5.1 Bakalım bizde nasıl bir değişim olacak (her ne kadar ümitsiz olsamda )

• quote:

Orijinalden alıntı: nthng

Ebay'den daha önce hiç alış-veriş yapmadım ürün türkiye'ye gümrükten girerken sorun yaşar mıyım yoksa belli bir sınırı var mı? Birde Ebay'e üye olurken daha ürün almadan kredi karti numarası felan istiyor acaba bir sorun olur mu yardımcı olur musunuz? şimdiden teşekkürler.

60 dolar zaten takılması mümkün değil ödemeyi paypal ile yapabiliyorsun yanı sadece o miktar düşüyo hesabından
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yekucur

quote:

Teşekkürler hocam. Ses sistemim gayet dandik Minton HTS-8200 Home Theatre 5.1 Bakalım bizde nasıl bir değişim olacak (her ne kadar ümitsiz olsamda )

Hocam benim premiere tipi benziyor. O dönemlerde satılan premier, minton tarzı ses sistemleri birbirine benziyor genelde. Şimdiden aklınızda bulunsun. Benim premier'de, decoderden gelen CEN/SUB çıkışını subwoofer üzerindeki center/ woofer girişine kırmızıya beyaz, beyaza kırmızı gelecek şekilde çapraz bağladım. Normal bağladığımda centerdan ses az geliyordu. Vestel ses sistemimde problem yok ama premierde bu şekilde çalışıyordu. Sizinkide benzer olabilir...Bakalım sizin performans nasıl olacak...

• @yekucur

Çok teşekkürler hocam aklımda bulunsun Bugün gönderilmiş kargo. Bakalım elime ne zaman ulaşıcak. DTS filmleri toplamaya başladım
  • dün itibariyle bende bu üründen satın aldım.
    wd live adlı ürün+megaworks thx550 ile oldukça güzel bir deneyim yaşattı bana. almayı düşünen arkadaşlara tavsiye ederim.
    Özellikle HarmanKordon DTS müzik cd'si vardı dinlediğim ağzım açık kaldı resmen. Bu ses sistemi daha önce bilgisayarımda Creative X-fi extreme gamer ses kartı ile birlikte kullanıyordum. o nedenle ses kalitesi hakkında bazı endişelerim vardı. Ama kullanınca endişelerimin yersiz olduğunu gösterdi bana.
    Kullanıcılara ve bu konuda bilgisi olan arkadaşlara soracağım bazı şeyler var;
    evde Philips 37" Full Hd 37PFL5405H Lcd Televizyona bağlı olarak bu sistemi kullanmaktayım. Televizyonumum media player özelliği var usb girişi vasıtası ile filmeri izleyebiliyorum Ayrıca Tv'de DTS ses çözücüsüde mevcut. TV'nin altyazı desteği olmadığından WD Live adlı ürünü aldım ve kullanmaktayım.
    Soruma gelince TV'nin DIGITAL AUDIO OUT çıkışı mevcut playvision'un arka tarafındaki COX girişi gibi.
    Şimdi Ses düzeneğini Hoparlörler>Playvision>WD live şeklinde kurdum. Çünkü WD livede optik ses çıkışı mevcut.
    Düşüncem ise Playvisionu direkt TV'nin COX çıkışına bağlamak. Sonuçta herşeyi TV'den oynatıyorum. Ayrıca WD'livenin kumandasında ses ayarı düğmesi yok. Hoparlörlerimde uzaktan kumandalı değil. Sesi kısmak istediğimde yerimden kalkıp kısmam gerekiyor. TV bağlantısı yaparsam ses kısma açma sorunumda ortadan kalkacak.
    Cox ile optik arasında ses kalitesi olarak bir fark var mıdır?
    Cox kablo seçiminde neye dikkat etmeliyim. Önereceğiniz bir marka varmıdır? (60-70 TL bedellerine uçmamak kaydıyla)
    Son olarak WD'live adlı üründe ses çıkışını Dijital olarak belirttiğimde hala HDMI çıkışından ses vermeye devam etmekte. (Yani TV nini sesini sonuna kadar kısmadığım sürece her iki kanaldanda ses veriyor ve bu tahmin edebileceğiniz gibi hiç de hoş olmuyor.

Yazdıklarım karışık olmuş olabilir ama derdimi anlatabildiğimi umuyorum. Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

HD Audio Rush 5.1 Gear Sound Decoder

• yanlız senin tv dts sesi coax girişden passtrought yapıyormu yani direkt dts ses çıkıyormu olay orda
  • quote:

Orijinalden alıntı: semihmurat

yanlız senin tv dts sesi coax girişden passtrought yapıyormu yani direkt dts ses çıkıyormu olay orda

passthrought yapıp yamadığını nasıl anlarım? sonuçta TV'nin özelliği şu şekilde
    Kendi USB girişinden DTS özellikli filmleri sorunsuz şekilde oynatıyor bu TV
    WD'live'den de DTS izlemede bir sorun yaşamıyorum. passthrought'u sormanızdaki amacınızı biraz daha açar mısınız?
    Eğer passthrought yapıyorsa olur, yapmıyorsa olmaz mı demek istiyorsunuz. Anlayamadım bu konulara yabancıyım biraz kusura bakmayın.
    passthrought kelimesini bile siz yazınca ne anlama geldiğini googleden arayıp buldum
  • bende samsung tv var mesela oda yeni yazılım ile dts leri çözüyor ama optik çıkıştan gönderdiği ses dts kalitesinde olmuyor ayrıca ses açma sorununu tv de olsa yaşamanız mümkün mesela bende dts decoderi bağlayınca otomatik olarak tv harici hoparlörü görüyor ses kaynağı olarak ve ses açma düğmesi işlevsiz kalıyor mecburen bende sesi optimuma getirip öyle oturuyorum izlemeye hani müstakil evde otursakta ses problemi olmasa şuan decoder tv de ve ps3 te bağlı normal filmleri ac3 te izlesem yetiyor ama arşivlik filmlerin blu raylarını alıyorum seste görüntüde son nokta oluyor onları ps3 te oynatıyorum
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.