Şimdi Ara

HD Audio Rush 5.1 Gear Sound Decoder (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
795
Cevap
8
Favori
123.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: UNDYING

quote:

Orijinalden alıntı: yekucur

quote:

Decoderin SR/SL çıkışına bağladığım hoparlörden (amfi aracılığıyla veya direk kulaklığa) sorun yaşadım, sürekli olmasa da arada bir cızırtı geliyor ve rahatsız ediyor.neden olduğu konusunda hiç bir anlam veremedim..Playvision yetkilileri ile görüştüm, decoderi göndereceğim kendilerine, umarım sorun çözülür...

Aranızda benzer bir sorun yaşayan oldu mu acaba?

Hocam geçmiş olsun. Allah nazardan saklasın benzer problem hiç yaşamadım. Yaklaşık 2 aydır sürektli prizde ve her gün nerede ise decoderi kullanıyorum. Değişik cihazlar ile denediniz mi? DTS, Dolby veya MP3 formatları ile falan? Birde değişik dijital portları denediniz mi? Toz falan kaçmış olabilir mesela...

Teşekkürler...
    iki sistem kullandığım için (PC ve PS3) iki portu da mecburen deniyorum...PC'de bağlıyken mp3'leri 5.1 çıkarttığı zaman arkalardan cızırtı geliyor yine arada bir...ama 2.1 formata dönüştürünce, arka hoparlörler çalışmadığı için cızırtı gelmiyor...

Hocam ürünün garantisi olduğuna göre firma bir şekilde problemi çözer diye düşünüyorum.
    Bu tür cihazları 50 sine 60 ına bakmadan, Türkiye'den garantili olarak almak daha mantıklı. En azında problem yaşadığınızda bir muhatap bulabiliyorsunuz. Durumdan bizide haberdar ederseniz çok sevinirim @UNDYING hocam.

• quote:

Hocam ürünün garantisi olduğuna göre firma bir şekilde problemi çözer diye düşünüyorum.
    Bu tür cihazları 50 sine 60 ına bakmadan, Türkiye'den garantili olarak almak daha mantıklı. En azında problem yaşadığınızda bir muhatap bulabiliyorsunuz. Durumdan bizide haberdar ederseniz çok sevinirim @UNDYING hocam.

Bence de garantili almak çok daha mantıklı, en herkese bu ürünü öneriyorum...Playstation bölümünde analog 5.1 nasıl bağlarım diye soru soranlara bazı arkadaşlar bilmeden "bağlayamazsın" diye mesaj yazıyor...ben denk geldiğim zaman bu başlığın linkini verip gayet de güzel bağlanabileceğini belirtiyorum...ben çok memnunum üründen...1. kademedeki seste oyun oynarken bile sesini kıs şunun diye söyleniyor bizimkiler...

Firma yetkilileri çok ilgili, sorunu çözeceklerinden şüphem yok...yine gelişmelerden haber veririm...ama umarım benim tespit ettiğim sorunu onlar da tespit ederler, cızırtı her zaman gelmediği için tespit edemeyecekler diye çekiniyorum...

Hani arabanın bir yerinden ses gelir, servise götürdüğünüzde ses birden kesilir ya, onun gibi birşey olmaz umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UNDYING -- 23 Şubat 2011; 16:02:16 >

• quote:

quote:

Bence de garantili almak çok daha mantıklı, en herkese bu ürünü öneriyorum...Playstation bölümünde analog 5.1 nasıl bağlarım diye soru soranlara bazı arkadaşlar bilmeden "bağlayamazsın" diye mesaj yazıyor...ben denk geldiğim zaman bu başlığın linkini verip gayet de güzel bağlanabileceğini belirtiyorum...ben çok memnunum üründen...1. kademedeki seste oyun oynarken bile sesini kıs şunun diye söyleniyor bizimkiler...

Firma yetkilileri çok ilgili, sorunu çözeceklerinden şüphem yok...yine gelişmelerden haber veririm...ama umarım benim tespit ettiğim sorunu onlar da tespit ederler, cızırtı her zaman gelmediği için tespit edemeyecekler diye çekiniyorum...

Hani arabanın bir yerinden ses gelir, servise götürdüğünüzde ses birden kesilir ya, onun gibi birşey olmaz umarım.

@UNDYING hocam, ne yaptınız?

Var mı bir haber?

• Arkadaşlar aşağıda ki mesajım da belirtmiş olduğum decoder ve ses sistemim satılmıştır.
    eski mesajı görüp ,ilgileneceklerin bilgisine...

quote:

Orijinalden alıntı: astramastra

Merhaba Arkadaşlar,
    Bende 1 Ekim 2010 da playvision cihazı alarak aranıza katılmıştım.
    .....
    Şimdi Ereyon dan aldığım faturalı ve garantisi devam eden playvision decoderimi satıyorum.
    İlgilenen arkadaşlar pm den ulaşabilirler.(Kutusu,kutu içeriği ve faturası tamdır.)

Hatta boşa çıkan 5+1 vestel vht-160 ses sisteminide beraber isteyen olursa uygun fiyatla verebilirim.

iyi forumlar.

• Bir arkadaşım için düşünüyoruz bu decoderi. Deneyerek almamız için İstanbul içi elden satmak isteyenler, P.M. yoluyla bana fiyatını iletebilir.
  • quote:

quote:

quote:

Var mı bir haber?

Sağolsunlar sıfır decoder gönderildi bana ve haftaiçi elime ulaştı....ancak haftasonu test edebildim...ama aynı oyun (GOW Collection) ve MP3'ler rear çıkışına ne bağlarsam bağlayım arada cızırtı vermeye devam ediyor...sorun decoderde değilmiş yani...5.1, dolby, DTS vb. desteklemiyor sanıyorum bazı oyunlar...şimdi onun araştırması içerisine girdim...çünkü sorun sadece REAR çıkışında ve her kaynakta değil, bazı kaynaklarda sıkıntı var...

Edit: Evet oyun DTS falan desteklemiyormuş Demek ki desteği olmayan kaynakları 5+1'e çeviriyor ancak arkada hoparlörler sıkıntı yaratıyor...bu nedenle bu kaynakları 2+1 dinlemek gerekecek ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UNDYING -- 8 Mart 2011; 13:54:22 >

• Bu decoderi laptopa bağladıktan sonra pcde ne gibi ayarlar yapmak gerekir.
    Örneğin media player clasic home ac3 ayarları nasıl olması gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vardar052

Bu decoderi laptopa bağladıktan sonra pcde ne gibi ayarlar yapmak gerekir.

Bu başlıkta ayarlardan bahsedilmiş.http://forum.donanimhaber.com/m_26865187/tm.htm
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Var mı bir haber?

Sağolsunlar sıfır decoder gönderildi bana ve haftaiçi elime ulaştı....ancak haftasonu test edebildim...ama aynı oyun (GOW Collection) ve MP3'ler rear çıkışına ne bağlarsam bağlayım arada cızırtı vermeye devam ediyor...sorun decoderde değilmiş yani...5.1, dolby, DTS vb. desteklemiyor sanıyorum bazı oyunlar...şimdi onun araştırması içerisine girdim...çünkü sorun sadece REAR çıkışında ve her kaynakta değil, bazı kaynaklarda sıkıntı var...

Edit: Evet oyun DTS falan desteklemiyormuş Demek ki desteği olmayan kaynakları 5+1'e çeviriyor ancak arkada hoparlörler sıkıntı yaratıyor...bu nedenle bu kaynakları 2+1 dinlemek gerekecek ...

Hayırlı olsun @UNDYING hocam. Yeni decoder verilince enazından içiniz rahat etmiştir.

Problem yapan MP3lerin kbps'leri nasıl? Bende de kalitesi düşük mp3lerde arka hoparlörlerden çok net ses gelmiyor. Belki mp3 kalitesi ile ilgili olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: nthng

quote:

Orijinalden alıntı: vardar052

Bu decoderi laptopa bağladıktan sonra pcde ne gibi ayarlar yapmak gerekir.

Bu başlıkta ayarlardan bahsedilmiş.http://forum.donanimhaber.com/m_26865187/tm.htm

Bu mesajada bir bakın...

http://forum.donanimhaber.com/m_36722442/mpage_9/key_/tm.htm#45304489

• Uzman arkadaşlardan yardım bekliyorum.

Pc' de kullandığım Creative 5.1 5200 5+1 ses sistemim var. Tv olarak da 46C 6000 var. 5+1 ses sistemimin digital çıkışı var mı yok mu bilmiyorum. Bu sistemi tv ye bağlasam 5+1 kolanlardan ses alabilirmiyim. Dönüştürücü mü almam gerekiyor.

Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: slackerx

Uzman arkadaşlardan yardım bekliyorum.

Pc' de kullandığım Creative 5.1 5200 5+1 ses sistemim var. Tv olarak da 46C 6000 var. 5+1 ses sistemimin digital çıkışı var mı yok mu bilmiyorum. Bu sistemi tv ye bağlasam 5+1 kolanlardan ses alabilirmiyim. Dönüştürücü mü almam gerekiyor.

Teşekkür ederim.

PM den sorduğunuz soruya cevap vermiştim ama cevabı merak eden başka arkadaşlar da olabilir diye burayada yazayım dedim.

Gayet güzel bir ses sisteminiz var ama malesef inspire 5200 lerde optik giriş yok. Eğer LCD TV niz ile DTS ve Dolby Digital destekli MKV film izliyorsanız, 5.1 gerçek ses alabilmek için LCD nizin optik girişine bağlanacak bir DTS decoder kullanmanız lazım. Şuan piyasada bu işi gören tek ürün playvision decoder. C serisi LCD ler zaten DTS yi destekliyor. Sistemleriniz playvision decoder ile tam uyumlu çalışır.

Onun dışında verimli bir sonuç alacağınız başka alternatif pek yok.

• İlgin ve yardımın için teşekkür ederim. Buradan sordum kimse cevap vermemisti o yüzden sana pm atmıştım. Yakın bir zamanda alacağım decedoeri.
  • Ucuz yollu 5.1 receiver arayan arkadaşlara öneri..Sony STR-DH510 ..600 tl civarında..Dolby True Hd ve DTS Master Audio desteklemiyor tek sorunu bu.Ancak Bluray'den HDMI üzerinden LPCM olarak çok kanallı sesi destekliyorki zaten buda True HD yada DTS MA ile aynı şey.

HD Audio Rush 5.1 Gear Sound Decoder

• quote:

Orijinalden alıntı: verbaba

Ucuz yollu 5.1 receiver arayan arkadaşlara öneri..Sony STR-DH510 ..600 tl civarında..Dolby True Hd ve DTS Master Audio desteklemiyor tek sorunu bu.Ancak Bluray'den HDMI üzerinden LPCM olarak çok kanallı sesi destekliyorki zaten buda True HD yada DTS MA ile aynı şey.

Hocam receiver gerçekten güzel fakat buna uygun 6 adet hoparlör ve pasif woofer ile maliyet kaçı bulur?

• quote:

quote:

Ucuz yollu 5.1 receiver arayan arkadaşlara öneri..Sony STR-DH510 ..600 tl civarında..Dolby True Hd ve DTS Master Audio desteklemiyor tek sorunu bu.Ancak Bluray'den HDMI üzerinden LPCM olarak çok kanallı sesi destekliyorki zaten buda True HD yada DTS MA ile aynı şey.

Hocam receiver gerçekten güzel fakat buna uygun 6 adet hoparlör ve pasif woofer ile maliyet kaçı bulur?

valla alınacak hoparlörlerin kalitesine göre değişir....piyasada 300 tlyede hoparlör takımı var 1000 lirayada...tanesi 1000 lira olan hoparlörde var...bütçeye göre yani.

• quote:

Decoder ile arzu edene aşağıdaki anaolog ses sisteminide uygun fiyata verebilirim.

fiyat ne düşünüyorsunuz

• @atakan1983

quote:

Arkadaşlar aşağıda ki mesajım da belirtmiş olduğum decoder ve ses sistemim satılmıştır.
    eski mesajı görüp ,ilgileneceklerin bilgisine...

quote:

Merhaba Arkadaşlar,
    Bende 1 Ekim 2010 da playvision cihazı alarak aranıza katılmıştım.
    .....
    Şimdi Ereyon dan aldığım faturalı ve garantisi devam eden playvision decoderimi satıyorum.
    İlgilenen arkadaşlar pm den ulaşabilirler.(Kutusu,kutu içeriği ve faturası tamdır.)

Hatta boşa çıkan 5+1 vestel vht-160 ses sisteminide beraber isteyen olursa uygun fiyatla verebilirim.

iyi forumlar.

• quote:

Dostum şimdi şimdi bu receivere; lcd tv imde bulunan optik çıkıştan giriş yapıp, hardiskimden izlediğim çoğunlukla dts ses tabanlı mkv filmlerimin seslerini çözdürüp çevresel ses alabilirmiyim. İkinci olarak eski sony midi müzik setimin sesleri ve güçleri beni tatmin eden 8 ohm luk iki adet ahşap front ve 3 adet sorround hopörlörünü bağlasam ev ortamında tatmin edici müzik ve 5.1 sorround performansı alabilirmiyim .Receiver konusuna yabancı olduğum için soruyorum...

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.