Şimdi Ara

HD Audio Rush 5.1 Gear Sound Decoder (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
795
Cevap
8
Favori
123.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • konunun açılışının üzerinden 5 sene geçmiş. yeni modeli, benzeri çıktımı acaba? yada almak istesek en güncel nereden ve hangisini almalıyız?
  • Bu aletleri İstanbul'da tamir ettirebileceğimiz bir yer bilen var mıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suwar -- 4 Mayıs 2015; 0:57:52 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DusSoSa

konunun açılışının üzerinden 5 sene geçmiş. yeni modeli, benzeri çıktımı acaba? yada almak istesek en güncel nereden ve hangisini almalıyız?

şuan piyasada satılanlar da dikkat ettiğim iki farklı özellik var. Cihazın güç girişleri. 5v ve 9v olarak iki ürün gördüm. 9v olan üründe paket içeriğin de 5v adaptör gönderiliyormuş.
    5v ve 9v bunlardan hangisini seçmeli. 9v olanı alırsak içinden çıkan 5v adaptör sorun çıkarar mı?

5v link
    9vlink

• DusSoSa D kullanıcısına yanıt
    ikisi de 5 gozukuyor. bir tanesi 5in ters yazilmisi oldugu icin 9 sanmis olabilirsiniz
  • thetitans T kullanıcısına yanıt
    (:
    ters 5 dediğiniz usb çıkış voltajı. ben adaptör çıkışından bahsetmiştim.
  • DusSoSa D kullanıcısına yanıt
    Adaptör kisminda da 5v gordum de o yuzden o sanmistim. Bu arada amazonda da satiliyor cihaz 35 dolara bize de geliyor en azindan amazon guvencesinde alinir.
  • thetitans T kullanıcısına yanıt
    amazonu bilmiyordum. aliexpressten aldım. fotoğrafta 9v gözüküyordu ama bana gönderdikleri 5v yazan modeli çıktı. ilgin için teşekkürler...
  • arkadaşlar merhaba
    bu ürünü bu hafta içi aldım bu gün deneme fırsatım oldu ama sanki yanlış olan bişey var sorun yaşıyorum
    pc ye bağladım cihazı hoparlörleride bağladım cihaza dts destekli film açınca düzgün çalışıyor ama normal şekilde kullanmak istedigimde arka hoparlörlerden ses "hışırtılı" geliyor mp3 lerde yokal gelmiyo enstürmanlr da hışırtılı geliyor size arızalı mı yoksa böyle mi çalışıyor.
  • Arkadaslar yardimci olacak kimse yok mu,
    cihazi degistirdim simdi bagladigim da Tv ye arka sag ve soldan ses derinde geliyo konusmalar daha dogrusu diger sesler normal geliyo bu normal mi, ve bazı kanallarda trt hd de ozellikle ses agirlikli olarak on soldan gelito sonra yavas yavas ortaliyo sesi. Daha önce dijital ses sistemi kullanmadigim icin bilmiyorum yardimci olursaniz sevinirkmsevinirim
    tesekkurler simdiden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metal-mania

Arkadaslar yardimci olacak kimse yok mu,
    cihazi degistirdim simdi bagladigim da Tv ye arka sag ve soldan ses derinde geliyo konusmalar daha dogrusu diger sesler normal geliyo bu normal mi, ve bazı kanallarda trt hd de ozellikle ses agirlikli olarak on soldan gelito sonra yavas yavas ortaliyo sesi. Daha önce dijital ses sistemi kullanmadigim icin bilmiyorum yardimci olursaniz sevinirkmsevinirim
    tesekkurler simdiden

Hocam bu cihaz hd tv lerde arkadan ses vermez cunku ornegin star tv hd streo yayin yapiyor streo yayinda on hoparlorler demektir vokalden ses gelmez bunna dikkat etmelisin. Kisaca streo sesi 5 kanala cogaltmaz

• arkadaşlar HD Audio Rush 5.1 Gear Sound Decoder ile aşağıdaki ürün arasında fark varmı? ikiside aynı işi yapıyor sanırım.
    www.amazon.com
    Amazon.com: Wiistar 5.1 Channel AC3/DTS Audio Gear Digital Surround Sound Rush Decoder HD Player with USB Port
    https://www.amazon.com/Wiistar-Channel-Digital-Surround-Decoder/dp/B0129FL3XG/ref=sr_1_cc_1?s=aps&ie=UTF8&qid=1479722019&sr=1-1-catcorr&keywords=5.1+Audio+Gear+Digital+Sound+Decoder

aynı ürünler 20 dolardan başlıyor 80 dolara kadar çıkıyor. anlamadım ne fark var aralarında.

• Hepsi aynı ucuz olanı al ama bunun çıkışı ile hoparlör girişleri için aux to rca kablo alman lazım ona dikkat et

• Arkadaşlar bu üründen arıyorum.Satan varsa İstanbul içinde alabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aterikasedi

Arkadaşlar bu üründen arıyorum.Satan varsa İstanbul içinde alabilirim.

üründen elimde mevcut artık ihtiyacım kalmadığı için satabilirim düşünürseniz edirnedeyim kargolarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: semihmurat

quote:

Orijinalden alıntı: aterikasedi

Arkadaşlar bu üründen arıyorum.Satan varsa İstanbul içinde alabilirim.

üründen elimde mevcut artık ihtiyacım kalmadığı için satabilirim düşünürseniz edirnedeyim kargolarım

Urunu baska bı arkadastan temın ettım hocam saolun.
  • Satılık- Audio Gear 5.1 Digital Sound Decoder Dts-Dolby Digital Dekoder

Merhaba arkadaşlar.Ürünüm satılıktır.Geçen gün arıyordum bu üründen .Aldım iki gün kullandım.Elimdeki ses sistemiyle olan performansını beğenmedim.O yüzden de satma kararı verdim.z906 gibi bir sisteme geçeceğim büyük ihtimal.Almak isteyen olursa pm atabilir.

• benim de elimde bu aletten var fakat yanlis versiyonunu almisim. cin fiyatina veririm 0 durumda kendisi.
  • 6 çıkışlı ise talibim
  • ses sistemimin hoporlarunden memnunum ama amfisini/dvd kullanmak istemiyorum artık hem büyük hem de dvd özelliği bozuldu.
    bu aleti alsam tv'den optik ses çekerek 6 hoporlerime arada amfi olmadan güzel ses alabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: portative

ses sistemimin hoporlarunden memnunum ama amfisini/dvd kullanmak istemiyorum artık hem büyük hem de dvd özelliği bozuldu.
    bu aleti alsam tv'den optik ses çekerek 6 hoporlerime arada amfi olmadan güzel ses alabilir miyim?

hayır, anfi olmazsa ses az çıkar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.