Şimdi Ara

HD Audio Rush 5.1 Gear Sound Decoder (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
795
Cevap
8
Favori
122.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cygnus666

Playvision HDA-51A bu cihazla neredeyse aynı.
    Sormak istediğim hoparlörleri kayıp stereo philips teybi edifier da5000 pro ya Playvision HDA-51A üzerinden nasıl bağlarım??
    Bağlantılar :
    Philips Teyp : Önde aux kulaklık çıkışı , arkada aux out çıkışı ve kıstırmalı hoparlör bağlantısı
    Edifier : 5.1 bağlantı , Stereo in (L ve R ) , Pc in (L ve R) girişleri var.
    Hangi tür kablo ile nasıl bir bağlantı yapabilrim?
    Amaç : Teypten radyo yu edifier üzerinden dinlemek.

UP!
  • Bu başlığı sürükleyip götüren yekucur isimli arkadaştan haberi olan var mı ? 10 aydır girmemiş foruma.
  • sanırım bu alet arıza yaptı!!!Birkaç gün önce hoparlörlerden bir uğultu sesi gelmeye başladı.yavaş yavaş arttı!Apaptör girişini oynattığımda daha fazla ses çıkıyordu.Bugünde artık hiç hoparlörlere ses gitmez oldu!!
    Böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu??
  • arkadaşlar bu üründen almak isteyen varsa bana p.m ile ulaşsın, elimde 1 adet mevcut.

HD Audio Rush 5.1 Gear Sound Decoder
  • quote:

Orijinalden alıntı: what_tha

arkadaşlar bu üründen almak isteyen varsa bana p.m ile ulaşsın, elimde 1 adet mevcut.

pm attım.
  • ses sisteminde coaxial çıkış var tv de optic çıkış bu ürünü kullansam ses alabilirmiyim
  • Benimde bir problemim var

Cihazı aldım, wd media playerın optik çıkışına bağladım, evdeki boşta duran bikaç hoperlörü de direk arada anfi vs olmadan cihazın hoperlör çıkışlarına bağladım, ama ses çook az geliyor.

Yardım lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sesin az gelmesi dogal..bu cihaz anfi görevi görmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayanka

sesin az gelmesi dogal..bu cihaz anfi görevi görmez.

Yani bu cihazı tv nin optik çıkışına bağlayıp, ses çıkışlarına da direk hoperlörleri tek tek takınca en azından televizyondaki kadar yüksek ses bile alamayacakmıyım?

Bende aradaki ses sistemi anfisini falan devreden çıkarıp salonu rahatlatmak için almıştım

• bu cihaz eski tip ses cihazlarının analog seslerini digital sese dönüştürmek için kullanılıyor.yada tam tersi. kod çözücü yani.yani digital ses çıkısından analog bir ses sistemine baglantı yapsanız sonuç alamazsınız.araya bu cihazı koyarsanız sesi analog yapar o zaman elinizdeki creative,logitec, vs gibi eski ses sistemlerini kullanabilirsiniz örneğin ps3 var birde eski tip anfiniz.sesi anfinin hoparlörlerinden almak istiyorsunuz.direk baglarsanız ses çıkmaz .araya bu cihazı yada başka bir kod dönüştürücü koymalısınız.bu cihaz sesi azaltmaz yada çogaltmaz ne girerse o şiddette çıkar bildiğim kadarıyla.sesi çoğaltan kalite ve volumunu artıran anfili ses sistemleridir.derin teknik bilgim yok ama kullanıcıyım.bu cihaz çok işime yaradı.ps3 ve creative THS500 ses sistemini bu şekilde kullanıyorum.gümbür gümbür ses geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayanka -- 5 Eylül 2013; 21:45:16 >
  • Herkese Selamlar,

Dealextreme'den HD Audio Rush sound decoder aldım. Cihazın power input kısmında DC/5V yazıyor. Adaptörün üzerinde ise AC Adapter Input:100-240V-, 60/60Hz, 0,15A Output:5V 1,0A yazıyor. Yanlış adaptör mü koymuşlardır yoksa ben olayı yanlış mı anlıyorum. Cihazı bu şekilde kullanırsam bozulur mu?
    Elinde cihaz olanlar adaptörlari ve aleti karşılaştırabilir mi? Zaten çevirici ile kullanacağım amerikan prizi. İyice korktum.

Yardımlarınızı rica ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OakRavenX -- 4 Nisan 2014; 11:55:30 >
  • Merhabalar

Digital sound decoder ile ilgili bir soru sormak istiyorum..

LG PH670S televizyon kullanıyorum , Buna bağlı cihazlar DSMART ve Bilgisayar ,

Ses sistemimde Creative Digital çıkışlara sahip bir cihaz..Film izleyecegim zaman bilgisayarı açıyorum ses oradan geliyor , fakat bu sound decoder olayı benim Creative ses sitemini hem DSMART hemde Bilgisayara baglamamı saglayabilir asıl aklıma takılan soruda burada başlıyor

Bilgisayarın optic çıkısı yok , Dsmartta var ,
    Creative ses sistemininde optic çıkısı yok digital

Diyorum ki Bilgisayarı HDMI TV ye baglıyayım, DSMARTTA zaten HDMI dan baglı , Sonrada TV optic çıkısından sound decoder giriş yapayım , Bu şekilde kullanımıma izin verirmi cihaz bilemedim

Keindim kagıda çizerekte anlatmak istedim ,umarım karısık anlatmamısımdır :)

Yardımcı olursanız çok sevinirm.

Ekleme : Amacım DSMART izlerken ses sisteminden DSMART sesi , Bilgisayardan film izlerkende bilgisayarın sesini almak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artdzy -- 9 Nisan 2014; 12:58:19 >

• OakRavenX; birşey olmaz

Artdzy; olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi landmoon -- 10 Nisan 2014; 7:07:04 >
  • artdzy kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi bir bağlantı şekli normalde olabilir. Fakat bu işin bir püf noktası var.

Tv'nin optik ses çıkışından 5.1 şekilde dolby ve dts sesleri aktarabiliyor olması lazım. Tv'nin manuelini iyice inceleyip bu detayı öğrenin, ona göre aleti satın alırsınız.

Çünkü bendeki Sony tv optik ve ARC'den dts sesleri 5.1 olarak iletemiyor. Sadece dolby iletebiliyor. Bu sebeple bu bağlantı şekli ile dts sesli bir film açtığımda ses alamıyorum.

Bu detayı öğrenin, ondan sonra cihazı alın. Boşuna masraf yapmamış olursunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: turuncu55

Dediğiniz gibi bir bağlantı şekli normalde olabilir. Fakat bu işin bir püf noktası var.

Tv'nin optik ses çıkışından 5.1 şekilde dolby ve dts sesleri aktarabiliyor olması lazım. Tv'nin manuelini iyice inceleyip bu detayı öğrenin, ona göre aleti satın alırsınız.

Çünkü bendeki Sony tv optik ve ARC'den dts sesleri 5.1 olarak iletemiyor. Sadece dolby iletebiliyor. Bu sebeple bu bağlantı şekli ile dts sesli bir film açtığımda ses alamıyorum.

Bu detayı öğrenin, ondan sonra cihazı alın. Boşuna masraf yapmamış olursunuz.

Teşekkürlerde aklımada takılan bu pass througth özelliği deniliyor sanırım , Televizyonum LG PH670S bunda varmıdır yokmudur , bilgisini hiç bir yerde bulamadım , Müşteri hizmetleride pek yardımcı olamadı..

Ne yapsam acaba :)

• Arkadaşlar, bu decoder'i yaklaşık olarak 3 yıl önce kargo dahil 200 küsür TL ye almıştım. Sanırım anneler günü sebebi ücretsiz kargo ve havale ile 163 TL. şuan gayet hesaplı. İhtiyacı olanlar kaçırmasın derim.

http://www.ereyon.com.tr/urun/playvision-hda-51a-digital-sound-decoder.aspx
  • Ben bu cihazı yıllardır dediğin şekilde kullanıyorum. TV'de hangi giriş seçiliyse optik-out'nda da o kaynağın sesi vardır. Sıkıntı olacak bişey yok.

Bigisayarında optik çıkış olsaydı, TV'yi açmadan, müzik de dinleyebilirdin, artısı bu. Madem DSmartın optik çıkışı var. onu da ayrıca bağlarsın. Böylece radyo kanallarını tv kapalıyken de dinleyebilirsin. @artdzy

Not:Ayrıca evet @turuncu55'nun dediği gibi TV'nin DTS'i aktarması (desteklemese bile) gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jove -- 27 Mayıs 2014; 11:41:06 >
  • madcom M kullanıcısına yanıt
    Ben bunu yıllar önce çinden sipariş etmiştim. Şimdi baktım hala çok ucuz. Kargo dahil 43-60 dolar aralığında. Biraz yol tutuyor. Hepsi o.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpergunaydin

Arkadaslar elinde satilik olan varsa talibim, pm lutfen.

pm
  • elinde satılık decoder cihaz olan varsa ben de talibim arkadaşlar ...
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.