Şimdi Ara

HD ekran kartı ve monitor yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün yeni sistem topladım , hd6870 ekran kartı , monitorum de lg full hd , hdmi kablo ile bağladım cam gibi bir görüntü bekliyordum fakat hayal kırıklığına uğradım, ya da yapmadıgım eksik yaptığım bişeyler var, görüntü net değil yazılar bi acayip ,renkler bi acayip kurcaladım ama yapamadım bi türlü yardımcı olursanız çok sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: qxN

Arkadaşlar bugün yeni sistem topladım , hd6870 ekran kartı , monitorum de lg full hd , hdmi kablo ile bağladım cam gibi bir görüntü bekliyordum fakat hayal kırıklığına uğradım, ya da yapmadıgım eksik yaptığım bişeyler var, görüntü net değil yazılar bi acayip ,renkler bi acayip kurcaladım ama yapamadım bi türlü yardımcı olursanız çok sevinirim.

atinin hdmı driverini kurdunuzmu birde görüntünün ss atarmısınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: notebook-yk

quote:

Arkadaşlar bugün yeni sistem topladım , hd6870 ekran kartı , monitorum de lg full hd , hdmi kablo ile bağladım cam gibi bir görüntü bekliyordum fakat hayal kırıklığına uğradım, ya da yapmadıgım eksik yaptığım bişeyler var, görüntü net değil yazılar bi acayip ,renkler bi acayip kurcaladım ama yapamadım bi türlü yardımcı olursanız çok sevinirim.

hocam o ses için değilmi

• quote:

Orijinalden alıntı: potur

quote:

Orijinalden alıntı: notebook-yk

quote:

hocam o ses için değilmi

evet öyleydi sanırım ati bayagıdır kullanmıyorum kablonda sorun olabilir götüntüyü buraya yükle bakalım nasıl mış

• hocam şöyle anlatıyım oyun grafiklerinden çok memnunum ama mesela internette geziyorum forum yazıları falan ince bi değişik görüntü renkler
  • quote:

hocam şöyle anlatıyım oyun grafiklerinden çok memnunum ama mesela internette geziyorum forum yazıları falan ince bi değişik görüntü renkler

işte o görüntünün bir resmini eklesene
  • Baslat menusunde arama kismina "ClearType" yazin. Clear Type metnini ayarla kismindan yapabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.