Şimdi Ara

HD FİLM İzlemek ve Kasmadan İnternet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

AMD Athlon Dual Core 4450B 2,30 Ghz
    4 gb ddr 2 ram
    çin malı markasız bir mainboardım ve onun onboard grafik işlemcisi var.

internetten bir video açtığımda mesela youtube değil de diğer dizi,film sitelerinde dizide donmalar oluyor. resim resim atlar gibi yavaşlıyor. Ama bilgisayarıma indirip izlediğimde donmalar ortadan kalkıyor.
    mesela 25mbps internet hızım var (ki speed test siteleri de öyle gösteriyor) bir çok ünlü ve serverları güçlü sitelerde bile (örnek gittigidiyor) resimler yavaş yavaş geliyor. Sizce bunun sıkıntısı ne olabilir?

Oyun içi ps4 kullanıyorum bilgisayarımı sadece bu tip işler için kullanıyorum. Sizce yeni bir sistem mi almalıyım yoksa bu sistemin böyle yapması normal değil mi?

• 64bit işletim sistemi ile birlikte ssd'ye geçilirse bir miktar performans artışı elde edilebilir ancak yeni sistem alınırsa daha iyi olur.
  • 64 bit win7 kullanıyorum. ssd browserda hızlanmada etkili olur mu peki

bir de yeni sistem olacak olsam, hd olarak yüksek fpsde filmler izleyebileceğim, internette rahatlıkla tam performansta gezebileceğim oyun yönü hiç önemsiz bir bilgisayar ne kadara mal olur?
    Monitör tavsiyesi de iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufukgul88 -- 18 Ocak 2015; 11:38:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufukgul88

64 bit win7 kullanıyorum. ssd browserda hızlanmada etkili olur mu peki

bir de yeni sistem olacak olsam, hd olarak yüksek fpsde filmler izleyebileceğim, internette rahatlıkla tam performansta gezebileceğim oyun yönü hiç önemsiz bir bilgisayar ne kadara mal olur?
    quote:

64 bit win7 kullanıyorum. ssd browserda hızlanmada etkili olur mu peki

Evet.

quote:

Intel düşünürseniz i3-4150 ver7 250 ile bir sistem toplanabilir.

• toplamam gereken sistem hakkında biraz daha detay verebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufukgul88

Merhabalar. Şu anki bilgisayarımın

AMD Athlon Dual Core 4450B 2,30 Ghz
    4 gb ddr 2 ram
    çin malı markasız bir mainboardım ve onun onboard grafik işlemcisi var.

internetten bir video açtığımda mesela youtube değil de diğer dizi,film sitelerinde dizide donmalar oluyor. resim resim atlar gibi yavaşlıyor. Ama bilgisayarıma indirip izlediğimde donmalar ortadan kalkıyor.
    mesela 25mbps internet hızım var (ki speed test siteleri de öyle gösteriyor) bir çok ünlü ve serverları güçlü sitelerde bile (örnek gittigidiyor) resimler yavaş yavaş geliyor. Sizce bunun sıkıntısı ne olabilir?

Oyun içi ps4 kullanıyorum bilgisayarımı sadece bu tip işler için kullanıyorum. Sizce yeni bir sistem mi almalıyım yoksa bu sistemin böyle yapması normal değil mi?

bulabilirsen BIOS güncellemesi yap... ek olarak ekran kartınında sürücüsünü sil yeniden yükle.. ayrca flash player ve java yeniden yüklemeyi dene..6 aydan fazla bir zamandır formatlanmadıysa formatı son seçenek olarak deneyebilirsin...

• Anakartının markası "Motherboard" mı? anakart ve üzerine ihtiyaçlarını görebilecek düzeyde bir ekran kartıyla bu iş çözülür diye tahmin ediyorum. Ayrıca hard diskinde de sorun olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Anakartım bu. Markası sadece mainboard. AMD Athlon Dual Core 4450B 2,30 Ghz , 4 gb ddr 2 Ram ile en basitinden agar.io oynarken bile çok düşük fps alıyorum. Ekran kartı slotu var mı sizce? Ben seçemedim. Ekran kartı mı alsam (slot varsa) ya da anakartı komple mi değiştirip intel işlemci mi yapsam? oyun için ps4 kullanıyorum o yüzden en ucuz şekilde en basit şeylerde yüksek fps alabileceğim bir pc kullanmak istiyorum. bu arada win 7 64 bite yükselttim, driver güncelleme programları kullanıp driverleri güncelledim flash ve javayi yeniden yükledim ve güncelledim ama değişmedi sorun.

• Pci express ekran karti soketi mevcut siyah olan ucuz yollu amd hd 5xxx serisi bir kart alin derim muhtemelen anakartin ustundeki dahili vga cok dusuk kaliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.