Şimdi Ara

HD/FULL HD Uydu Alıcısı Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese merhaba.Yaklaşık olarak 6-7 yıldan beri aşağıda gördüğünüz d smart cihazını kullanıyoruz ve artık çalışmıyor.Yeni bir uydu alıcı alacağız.
     HD/FULL HD Uydu Alıcısı Tavsiyesi
    Uydu Alıcısında Aradığım Özellikler:
    1-Kayıt etme özelliği kesinlikle olmalı.NTFS dosya sistemini desteklemeli.
    2-Eğer mümkünse bir kanalda kayıt yaparken başka bir kanalı izleyebilmeliyim.
    3-HD yayınları sorunsuz oynatmalı ve kanal geçişleri ne çok kötü ne çok iyi olsun.
    4-MP4,MKV gibi videoları oynatmalı.

Bir de eski d smart uydu alıcısı yanında bir de kart verdiler acaba bu kartı başka bir uydu alıcısına taksak çalışır mı?
    Uydu alıcıları hakkında pek bilgim yok önerilerinizi bekliyorum.Bütçe 100-200 lira arası.Şimdiden Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrekrc.2798 -- 6 Ekim 2014; 15:48:55 >

• emrekrc.2798 kullanıcısına yanıt
    Merhaba ben de böyle bir uydu arıyorum hepsiburada sitesinde linx ne-90 diye bir uydu var linux sistemli benim hoşuma gitti 185 tl miş bir inceleyin isterseniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aragorn20 kullanıcısına yanıt
    ilk izlenimlerime göre iyi bir cihaza benziyor araştırmaya devam ediyorum önerin için teşekkürler.Başka önerisi olan var mı? Ya da bu cihazı kullananlar varsa bizi bilgilendirirse sevinirim.
  • emrekrc.2798 kullanıcısına yanıt
    Kullanıcı Yorumları benim için de iyi olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.